Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Pixel 7 telefoni un Pixel Watch viedpulkstenis tiks prezentēts 6. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Dienu pirms Apple rudens prezentācijas, kurā tika izziņoti jaunie iPhone 14 modeļi, Google publiskoja oficiālu ielūgumu visiem pievienoties uz Pixel 7 un Pixel Watch prezentāciju 6. oktobrī.

    Tā norisināsies burtiski mēnesi pēc Apple prezentācijas, un nav skaidrs vai tas darīts speciāli vai vienkārši tāda ir Google vēlme. Jāatzīst, ka šī prezentācija varbūt nebūs tik interesanta, jo sociālajos tīklos klejo informācija ar video, kurā redzams jaunais Pixel 7 Pro viedtālruņa modelis. Tā kā uzņēmums pārāk neuztraucas par noplūdušu informāciju, un tehnoloģiju ekspertu un sekotāju vidū tas jau kļuvis par sava veida joku, par ko apsmiet Google.

    Reklāma

    Nav sagaidāmas pārāk lielas vizuālās izmaiņas, salīdzinot ar šobrīd esošo Pixel 6 līniju, un tas varētu norādīt, ka Google vēlas ieturēt dizainisko līniju vairāku gadu garumā. Viena no iezīmēm būs taisnā līnija telefonu aizmugurē, kurā būs iebūvētas kameras. Tāpat Google jau paziņojuši, ka šos viedtālruņus darbinās uzņēmumā jaunā mobilā procesa otrās paaudzes modelis Tensor G2 un Android 13. Par pārējo specifikāciju un cenu pilnīgi droši uzzināsim pēc mēneša.

    Lielāka neskaidrība ir ar Google pašu veidoto pirmo viedpulksteni Pixel Watch. Tiesa, arī tas ticis redzēts publiskajā telpā un ir zināms, ka tam būs apaļa forma, tomēr nav skaidrs, kāds procesors to darbinās un kāda būs veiktspēja un kvalitāte. Šobrīd konkurence ir pietiekami liela, jo vairāku gadu garumā šajā tirgū dominē Apple Watch un Samsung Galaxy Watch.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma