Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” iepazīstina ar savu pirmo viedpulksteni “Google Pixel Watch”

    Jaunākie raksti

    Iepriekš daudz tika baumots par to, ka “Google” plāno izlaist savu pirmo viedpulksteni. Vakar, 11. maijā, savā izstrādātāju konferencē uzņēmums to arī apstiprināja, iepazīstinot ar “Google Pixel Watch”.

    Avots: Google

    Jāsaka uzreiz, ka par “Pixel Watch” pagaidām nav daudz tehniskās informācijas. Tas ir izgatavots no pārstrādāta nerūsējošā tērauda. Ierīce darbosies uz “Wear OS 3” platformas, kam ir “atsvaidzināta lietotāja saskarne ar labāku navigāciju un viedajiem paziņojumiem”. “Pixel Watch”, visticamāk, būs saderīgs ar tālruni, kuram ir “Android 8.0” vai jaunāka operētājsistēmas versija, kā arī lietotājam būs nepieciešams “Google” konts.

    Reklāma

    Pulkstenī būs integrētas jau ierastās “Google” lietotnes. Tas būs aprīkots ar NFC un atbalstīs jauno “Google” digitālo maku “Wallet“, ļaujot veikt bezkontakta norēķinus, izmantojot “Google Pay”. Laba lieta ir tā, ka lietotājiem būs iespēja bezsaistē izmantot “Google Maps”, un arī ārkārtas SOS kādā brīdī var noderēt. Neizpaliks arī “Google Assistant” atbalsts.

    “Google” sola arī nodrošināt dziļāku integrāciju ar nesen iegādāto “Fitbit”, kas “Pixel Watch” nēsātājiem nodrošinās veselības un fitnesa izsekošanas funkcijas. Plānos ir piedāvāt gan visaptverošu aktivitāšu un biometrisko izsekošanas rīku klāstu, gan pastāvīgu sirdsdarbības uzraudzību un miega izsekošanu. Lietotājiem būs iespēja sinhronizēt savus datus ar “Fitbit” kontu, kas nozīmē, ka viņi tos varēs skatīt “Fitbit” lietotnē un tīmeklī. Pulkstenī tiks izmantoti visi jaunākie “Fitbit” algoritmi veselībai un fitnesam.

    Avots: Google

    Uzņēmums tuvāko mēnešu laikā sola sniegt plašāku informāciju par savu pirmo viedpulksteni “Pixel Watch”. Tikmēr tirdzniecībā tas varētu nonākt šī gada rudens pusē un solās būt “Premium” klases produkts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma