Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech MX ERGO datorpeli konkurss (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    Drūmā ziema nu ir garām un šodien beidzot laukā laiciņš ir ļoti foršs! Šim notikumam par godu vēlos kādam no mūsu lieliskajiem lasītājiem uzdāvināt ne tikai foršo, bet arī patiešām noderīgo Logitech MX ERGO ergonomisko datorpeli. Tā teikt, ziema mūs ir nogurdinājusi, bet ne salauzusi. Bet tagad ir laiks atkopties un uzplaukt! :)

    Un šoreiz konkurss būs mazliet citādāks. Vairs nebūs jāatbild uz jautājumiem par konkrēto produktu. Šoreiz es priecāšos uzklausīt idejas gadžetiem, servisiem, mašīnām un motocikliem, kurus mums šajā gadā būtu jānotestē, kā arī ieteikumus interesantiem tehnoloģiju jomas cilvēkiem ar kuriem būtu jāaprunājas mūsu “Ko Kursors Tev Neraksta” tehnoloģiju podkāstā. Kā redzi, viss šis ir tikai jums, mūsu dārgie lasītāji un klausītāji!

    Reklāma

    Konkurss būs atvērts līdz šīs nedēļas noslēgumam (14. aprīlis) un nākamās nedēļas sākumā izziņošu uzvarētāju. Veiksmi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrejs
    09.04.2024 21:01

    Noskaidrojiet, kurš ir labākais telefona turētājs motociklam. Cena, pielāgojamība, noturība pret triecieniem un laikapstākļiem, pieejamība (vai iespējams nopirkt Latvijā), universālums, u.c. kritēriji… arī navigēšanas gadžetu un aplikāciju apskati un salīdzinājumi noderētu.
    Cerams šāds salīdzinājums parādīsies!

    Profs
    09.04.2024 21:13

    Vai tad Facebook nenomainīja nosaukumu pēc lielajām šmucēm? Mazliet jau smieklīgi ir tas, ka tehnoloģiju portāls ir atrodams Facebook, kas jau kādus 10 gadus tiek uzskatīts par dzelteno lapeli un dezinformācijas avotu… Bet par aptauju – ir grūti ieteikt tehnoloģijas uz priekšu, jo nav jau zināms, kas un kā iznāks – telefonu jomā jau 2-3 gadus ir stagnācija un nekādi mega izrāvieni nav, IT jomā arī ir paliela stagnācija, ko sekmē ar vien lielāku telefonu izmantošana ikdienā un mazāka datoru… Viena joma kuru varētu attīstīt ir Latvijas IT sektora lielāks apskats – es saprotu, ka ar to būs grūtāk nopelnīt komisijas, bet tas tāds mazliet patriotisks virziens būtu un ar laiku pat varētu izveidot sadaļu “Latvija var!” un to varētu Discord servisa vietā, kas tā pat ir nīkulīgs ar kādiem pāris simts useriem, ja var ticēt datiem.

    Par podiem un filmēšanos grūti ko teikt – ja tas ir kā humora virziens, tad jau vecais labais Fredis un Ufo, lai gan tas ir tik apnicīgi visticamāk – ja minūtē var izlasīt līdz 1000 vārdiem, tad klausoties tas sanāk tik lēni un ilgstoši… Bet laikam jau ir kāds kas to klausās

    trx450
    09.04.2024 21:27

    Kam tik labaa laicinjaa peliite vajadziiga?

    Profs
    09.04.2024 21:52
    Reply to  trx450

    labā laikā jau “pelīte” pat pie dabas kā reizi būtu īsti vietā, bet te gan laikam domāta īsta pele – es gan esmu Dell fans – nav ne pa lielu ne pa mazu un tad, kad perifērijas darbināšanai vajag instalēt papildus softu man nekad nav paticis kopš 90 gadu sākuma – visa tā draiveru saderība…

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    09.04.2024 22:16

    Labāko bitcoin maineru testu 💯

    Last edited 20 days ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    10.04.2024 00:04

    Kāds jau izmanto… Jo kā citādi tiktu saražoti vērtīgie bitkoini 🤔

    Profs
    09.04.2024 22:24

    Pamanīju ziņu citā portālā “LMT interneta pieslēgumus papildinās ar kiberdrošības risinājumu. Klientiem papildus nekas nav jādara – risinājums tiks uzstādīts un atjaunināts automātiski” un aizdomājos, ka par šo mārketinga ziņu var uztaisīt reālu apskatu par tehnoloģijas darbību, efektivitāti – pirmkārt nav saprotams kā kontrolēs šifrēto datu apmaiņu vai ja izmantos VPN un kā būs ar privātumu – vai kiberdrošības risinājums pārāk neielauzīsies klienta personiskajā dzīvē sūtot “paraugus” uz servera… Vai arī viss tas ir fufelis un mārketings bez reāla seguma. Cik zinu, tad google produktos jau ir defaultā iebūvēta ļoti laba aizsardzība un arī MS beidzot ir savedis savu drošību daudz maz kārtībā… Vairāk ideju apskatiem pagaidām nebūs:)

    Karlis
    09.04.2024 22:36
    Reply to  Profs

    Jā, šis ir interesants mārketings. Uzstādīs un atjauninās. Toties par nelielu bet taisnīgu samaksu. Neatkarīgi no tā, vai tu gribēji, vajadzēja vai nē.
    Šķiet, ka uzspiests pakalpojums tiek mēģināts uzkraut.
    Būtu labāk teikuši, ka ceļ cenas, jo redz 7G jāievieš. To mēs saprastu un, iespējams, ka atbalstītu.

    Reinis Rozitis
    09.04.2024 23:13
    Reply to  Profs

    > .. ka par šo mārketinga ziņu var uztaisīt reālu apskatu par tehnoloģijas darbību

    Nu tas drošības risinājums ir vienkārši dns, kam ir kaut kāds “blacklist” saraksts (pie tam izskatās pakalpojums outsorcēts trešās puses kompānijai).

    https://lmt.mstatic.lv/lmt/files/kiberdrosibas-risinajums_22.03.2024.pdf

    … jebšu CERTa https://dnsmuris.lv/ ..

    No tehnoloģiju viedokļa tur nav nekā interesanta vai inovatīva, no mārketinga, iespējams, gan :)

    Profs
    10.04.2024 00:40
    Reply to  Reinis Rozitis

    tad jau tas jau atgādina prastu krāpšanu no LMT puses – būtu vienkārši rakstījuši, ka būs DNS mūris un novērš piekļuvi jau zināmajām kreisajām lapām, bet ja kāds caur Facebook palaidīs vīrusu tad tā sistēma neko nepasargās. Arī ja kāds whatsapp grupā atsūtīs kreiso failu… Tur gan LMT tajā failā paši gan raksta, ka neko nenodrošina un negarantē, bet nu tas ir pretrunā ar mārketinga materiāliem – ASV visticamāk maksātu LMT ļoti bargas kompensācijas par šādiem meliem, jo noteikti būs daudzi, kas paļausies uz “jauno brīnumu” un pazaudēs naudu… Vispār labāk būtu strādājuši pie standarta, ka nevar zvanītājs uzrādīt svešu numuru vai arī tām fake krāpnieciskajām ziņām – ņemot vērā, ka tās ir text formātā, tad nekad neesmu sapratis kā LMT nespēj nofiltrēt, ka tā klientiem tiek izsūtītas fake ziņas par pastu vai policijas pārbaudi un uz ko lietotāji iekrīt un zaudē naudu.

    Skaks
    10.04.2024 09:58

    Atbilde iesniegta caur Google servisu. Ceru, kā vispār izlasīs :D. Paredzu, ka būs visai daudz interesantu ideju, kas ir tikai labi :)

    rufix
    10.04.2024 10:08

    Ar Mikrotik pārstāvjiem varētu aprunāties – par kiberdrošību utt.

    Nelabojams
    15.04.2024 10:06

    Būtu interesanti palasīt par kādu profesionālu darbstaciju priekš CAD/GIS, video u.c. apstrādei, nevis mūžam apnikušos bling-bling geimeru datorus.

    Last edited 15 days ago by Nelabojams
    Reklāma