Web Analytics
More
    Reklāma

    Pastāsti, kādu lietoto datoru vēlies iegādāties un laimē iespaidīgu atlaidi (noslēdzies)

    Raksts tapis sadarbībā ar lietotas biznesa klases datortehnikas pārdevēju Elektroonika24.lv.

    Jaunākie raksti

    Atceraties, pirms pāris gadiem sadarbībā ar lietotas datortehnikas veikalu Elektroonika24.lv mums bija lielisks konkurss, kurā varēja laimēt palielu atlaidi portatīvā datora iegādei? Es atceros un man patika milzu aktivitāte pie šī raksta.

    Ar lielu joni tuvojas Ziemassvētki un tas nozīmē, ka ir pēdējais laiks domāt par dāvanām. Personīgi man simpatizē praktiskas dāvanas un elektronika ir labs piemērs. Mobilie telefoni, planšetdatori un portatīvie datori ir ierīces, kas izklaidei un darbiem noder lieliem un maziem, tāpēc ar šādu dāvanu greizi nenošausim. Vēl man patīk lieki nemētāties ar naudu skrienot pēc paša jaunākā un dārgākā gadžeta. Es pats lietoju vairākus gadus vecu telefonu, bērniem pērku lietotus gadžetus un man patīk piemeklēt iepriekšējo paaudžu datorus par saldām cenām. Hei, pat savu elektroauto auto es speciāli pirku lietotu! Tieši tāpēc aicinu aplūkot Elektroonika24.lv internetveikala piedāvājumu un padomāt vai kāda no tur pieejamajām ierīcēm nevarētu noderēt mājsaimniecībā. Ja piedalīsies mūsu konkursā, varēsi laimēt iespēju šo ierīci nopirkt ar iespaidīgu atlaidi.

    Reklāma

    Bet tagad iepazīsimies ar šo veikalu. Elektroonika24.lv ir Tallinas lielākais datortehnikas veikals, kas jau 8 gadus ir pieejams arī Latvijā. Šajā interneta veikalā ir nopērkami lietoti portatīvie datori un lietoti galddatori. Veikalā uzņēmumi un privātpersonas var iegādāties mazlietotus portatīvos un galddatorus, kā arī projektorus un audio tehniku. Datori lielākoties nāk no Skandināvijas korporāciju līzinga firmām un vairums no tiem nekad nav pametuši biroja galdu. Pirms otrreizējās pārdošanas datori tiek pamatīgi iztīrīti, pārbaudīti un aprīkotu ar aktuālu un licencētu programmatūru. Visiem lietotajiem datoriem tiek nodrošināta 6-12 mēnešu garantija un klāt var piepirkt noderīgus aksesuārus, piemēram, dokstacijas, adapterus vai pat jaunus akumulatorus. Pasūtījumu 3-5 dienu laikā mums piegādās DPD kurjers un pirkumiem virs 250 EUR sūtīšana ir bez maksas.

    Ja rodas kādi jautājumi, Elektroonika24.lv pārstāvji labprāt atbildēs uz e-pastiem (info@elektroonika24.ee) vai telefoniski (+3725644524). Atbildes tiks sniegtas angļu, krievu un igauņu valodās.

    Piedalies konkursā un laimē dāvanu karti 250 EUR vērtībā

    Sadarbībā ar lietoto datoru interneta veikalu Elektroonika24.lv mēs vienam laimīgajam Kursors.lv lasītājam uzdāvināsim 250 EUR dāvanu karti pirkumam šajā veikalā. Lai piedalītos konkursā, pie šī raksta komentāros iekopē saiti uz datoru vai citu ierīci, ko labprāt nopirksi šajā veikalā, ja laimēsi dāvanu karti.

    Pievienojot komentāru, lūdzu, korekti norādi savu e-pasta adresi, lai veiksmes gadījumā varam sazināties! Konkurss noslēgsies 31. decembrī un janvāra pirmajās dienās izlozēsim vienu laimīgo, kas saņems šo noderīgo dāvanu karti!

    Un tas vēl nav viss

    Ja tomēr tev šoreiz neizkrīt laimīgā loze vai vēlies lietoto datortehniku iegādāties ātrāk, vari izmantot speciālo atlaižu kodu Kursors, kas līdz pat 2024. gada janvāra beigām ikvienam pirkumam Elektroonika24.lv internetveikalā piemēros 10% atlaidi. Fantastika!

    Reklāma
    167 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Itanium
    18.12.2023 15:30

    Visticamāk, šo: https://www.elektroonika24.lv/produkti/lenovo-thinkpad-t495-ryzen-3/

    Iemesli:
    – Kompakts
    – Pietiekoši jaudīgs
    – Ļoti labā stāvoklī (vismaz tā rakstīts)
    – 1 gada garantija
    – Cena (uzrunājoša pat bez atlaides)

    Veikalam ieteiktu uzlabot filtrus, lai var atrast pēc stāvokļa, garantijas, CPU (detalizētāk nekā šobrīd).

    Dzintars
    19.12.2023 10:59

    Labprāt iegadātos jaudīgu portatīvo datoru, piemēram, šo: https://www.elektroonika24.lv/produkti/dell-precision-7540-i9-ver4/

    Juris
    19.12.2023 11:24

    https://www.elektroonika24.lv/produkti/dell-precision-7530-p3200-2/ Tīri mājas vajadzībām. Mājas datoram jābūt 3 lietām- jābūt portatīvam (lai aizvērtā veidā maz vietas aizņem un sieva neburkšķ par bezjēdzīgi aizņemtu vietu :D), jābūt spējīgam pavilkt arī kādas spēles (reizēm pēc stresainas darba dienas vajag taču vismaz kādam zombijam atriebties un iešaut) un vajag lai akumulators tur kādas 10 minūtes kamēr no rozetes līdz rozetei aizej. Manuprāt ideāla shēma ;)

    Janko
    19.12.2023 23:53
    Toms
    22.12.2023 06:57

    Rekur pašmāju un lai gan varbūt retāki modeļi kurus tieši meklē, bet cik skatos cenas ar lētākas, pašam bieži pērkot ir bijusi laba pieredze https://wintek.store/katalogs/laptopi/

    Ivars
    24.12.2023 19:09

    Vēlos iegādāties ThinkPad X13 lai varētu rediģēt fotogrāfijas, rakstīt scenārijus podkāstiem un darīt vēl daudz ko citu on the go.
    X13 izvēlējos jo ir pietiekami jaudīgs, mazs un ērts, ThinkPad klaviatūra vispār ir sapnis :) https://www.elektroonika24.lv/produkti/lenovo-thinkpad-x13-yoga-gen-1-i7/

    Rolands
    28.12.2023 00:49

    https://www.elektroonika24.lv/produkti/hitachi-cp-ew3051wn/ noderētu filmu vakariem, turklāt perfekti ierakstās 250 eiro budžetā

    Reklāma