Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmanto iespēju tikt pie lietota portatīvā datora (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    Jau mēnesi pilnībā strādāju no mājām un esmu nonācis pie atziņas, ka mēs dzīvojam laikos, kad tehnoloģiju attīstība ir acīmredzama. Mums teju visur ir pieejams lēts un stabils internets, kā arī daudz un dažādi noderīgi tehnoloģiju rīki ar kuru palīdzību varam plānot un paveikt mūsu darbus. Atliek vien sakārtot savu darba vidi un sarūpēt nepieciešamo tehnisko aprīkojumu.

    Mēs Kursorā aktīvi gatavojam objektīvus datoru apskatus un tie noteikti noderēs, lai iegādātos savām vajadzībām piemērotāko datoru. Tāpat šobrīd ļoti liela nozīme ir kvalitatīvām un ērtām austiņām, arī šādus produktus mēs esam apskatījuši kuplā skaitā. Tomēr ne vienmēr ir vēlme vai iespēja maksāt par jaunām ierīcēm un patiesībā kvalitatīvi lietoti datori nereti ir lieliski pirkumi. Tie joprojām piedāvā nepieciešamo veiktspēju, bet ir būtiski lētāki nekā aktuālās paaudzes modeļi.

    Reklāma

    Tāpēc šoreiz vēlos jūsu uzmanību vērst uz Tallinas lielāko datortehnikas veikalu Elektroonika24.lv, kas tagad ir pieejams arī Latvijā. Šajā interneta veikalā ir nopērkami lietoti portatīvie datori un lietoti galddatori. Veikalā iepērkas gan uzņēmumi, gan privātpersonas.

    Šajā veikalā var iegādāties mazlietotus portatīvos un galddatorus. Datori nāk no Skandināvijas korporāciju līzinga firmām un vairums no tiem nekad nav pametuši biroja galdu. Ja mums ir izvēle starp jauna un pagalam vienkārša un tehniski knapa vai mazliet vecāka biznesa klases datora iegādi, tad otrais variants noteikti ir apsvēršanas vērts. Biznesa klases datori parasti ir ļoti kvalitatīvi uzbūvēti un paredzēti ilgai bezproblēmu darbībai. Tāpat tiem parasti ir plašākas uzlabošanas iespējas, kas vēl vairāk paildzina to darbības laiku.

    Pirms otrreizējās pārdošanas datori tiek pamatīgi iztīrīti, pārbaudīti un aprīkotu ar aktuālu un licencētu programmatūru. Visiem lietotajiem datoriem tiek nodrošināta 6-12 mēnešu garantija un klāt var piepirkt noderīgus aksesuārus, piemēram, dokstacijas, adapterus vai jaunus akumulatorus. Tāpat pie Elektroonika24.lv ir nopērkami lietoti monitori un lietoti projektori.

    Kad esam noskatījuši kāroto pirkumu, varam to uzreiz iegādāties Elektroonika24.lv internetveikalā un 3-5 dienu laikā to mums piegadās DPD kurjers. Sūtījuma izmaksas ir 7.50 EUR, bet pirkumiem virs 250 EUR sūtīšana ir bez maksas.

    Ja rodas kādi jautājumi, Elektroonika24.lv pārstāvji labprāt atbildēs uz e-pastiem (info@elektroonika24.ee) vai telefoniski (+3725644524). Atbildes tiks sniegtas angļu, krievu un igauņu valodās.

    Konkursā vari vinnēt dāvanu karti 200 EUR vērtībā

    Sadarbībā ar lietoto datoru interneta veikalu Elektroonika24.lv mēs vienam laimīgajam Kursors.lv lasītājam uzdāvināsim 200 EUR dāvanu karti pirkumam šajā veikalā. Lai piedalītos konkursā, pie šī raksta komentāros iekopē saiti uz ierīci, ko labprāt nopirksi, ja laimēsi šo dāvanu karti. Pievienojot komentāru, lūdzu, korekti norādi savu e-pasta adresi, lai varam sazināties veiksmes gadījumā! Konkurss noslēgsies 19. aprīlī, kad izlozēsim vienu laimīgo, kas saņems šo dāvanu karti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    414 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    14.05.2021 08:46

    Nu,kā ir pēc gada lietošanas un vel projām strādā normāli?

    Maira
    19.04.2020 23:36

    comment image

    Mmikus
    20.04.2020 18:00

    Kurš vinnēja? Es, vai…?!

    1 7 8 9
    Reklāma