Web Analytics
More
    Reklāma

    Pastāsti, kādu lietoto datoru vēlies iegādāties un laimē iespaidīgu atlaidi (noslēdzies)

    Raksts tapis sadarbībā ar lietotas biznesa klases datortehnikas pārdevēju Elektroonika24.lv.

    Jaunākie raksti

    Atceraties, pirms pāris gadiem sadarbībā ar lietotas datortehnikas veikalu Elektroonika24.lv mums bija lielisks konkurss, kurā varēja laimēt palielu atlaidi portatīvā datora iegādei? Es atceros un man patika milzu aktivitāte pie šī raksta.

    Ar lielu joni tuvojas Ziemassvētki un tas nozīmē, ka ir pēdējais laiks domāt par dāvanām. Personīgi man simpatizē praktiskas dāvanas un elektronika ir labs piemērs. Mobilie telefoni, planšetdatori un portatīvie datori ir ierīces, kas izklaidei un darbiem noder lieliem un maziem, tāpēc ar šādu dāvanu greizi nenošausim. Vēl man patīk lieki nemētāties ar naudu skrienot pēc paša jaunākā un dārgākā gadžeta. Es pats lietoju vairākus gadus vecu telefonu, bērniem pērku lietotus gadžetus un man patīk piemeklēt iepriekšējo paaudžu datorus par saldām cenām. Hei, pat savu elektroauto auto es speciāli pirku lietotu! Tieši tāpēc aicinu aplūkot Elektroonika24.lv internetveikala piedāvājumu un padomāt vai kāda no tur pieejamajām ierīcēm nevarētu noderēt mājsaimniecībā. Ja piedalīsies mūsu konkursā, varēsi laimēt iespēju šo ierīci nopirkt ar iespaidīgu atlaidi.

    Reklāma

    Bet tagad iepazīsimies ar šo veikalu. Elektroonika24.lv ir Tallinas lielākais datortehnikas veikals, kas jau 8 gadus ir pieejams arī Latvijā. Šajā interneta veikalā ir nopērkami lietoti portatīvie datori un lietoti galddatori. Veikalā uzņēmumi un privātpersonas var iegādāties mazlietotus portatīvos un galddatorus, kā arī projektorus un audio tehniku. Datori lielākoties nāk no Skandināvijas korporāciju līzinga firmām un vairums no tiem nekad nav pametuši biroja galdu. Pirms otrreizējās pārdošanas datori tiek pamatīgi iztīrīti, pārbaudīti un aprīkotu ar aktuālu un licencētu programmatūru. Visiem lietotajiem datoriem tiek nodrošināta 6-12 mēnešu garantija un klāt var piepirkt noderīgus aksesuārus, piemēram, dokstacijas, adapterus vai pat jaunus akumulatorus. Pasūtījumu 3-5 dienu laikā mums piegādās DPD kurjers un pirkumiem virs 250 EUR sūtīšana ir bez maksas.

    Ja rodas kādi jautājumi, Elektroonika24.lv pārstāvji labprāt atbildēs uz e-pastiem (info@elektroonika24.ee) vai telefoniski (+3725644524). Atbildes tiks sniegtas angļu, krievu un igauņu valodās.

    Piedalies konkursā un laimē dāvanu karti 250 EUR vērtībā

    Sadarbībā ar lietoto datoru interneta veikalu Elektroonika24.lv mēs vienam laimīgajam Kursors.lv lasītājam uzdāvināsim 250 EUR dāvanu karti pirkumam šajā veikalā. Lai piedalītos konkursā, pie šī raksta komentāros iekopē saiti uz datoru vai citu ierīci, ko labprāt nopirksi šajā veikalā, ja laimēsi dāvanu karti.

    Pievienojot komentāru, lūdzu, korekti norādi savu e-pasta adresi, lai veiksmes gadījumā varam sazināties! Konkurss noslēgsies 31. decembrī un janvāra pirmajās dienās izlozēsim vienu laimīgo, kas saņems šo noderīgo dāvanu karti!

    Un tas vēl nav viss

    Ja tomēr tev šoreiz neizkrīt laimīgā loze vai vēlies lietoto datortehniku iegādāties ātrāk, vari izmantot speciālo atlaižu kodu Kursors, kas līdz pat 2024. gada janvāra beigām ikvienam pirkumam Elektroonika24.lv internetveikalā piemēros 10% atlaidi. Fantastika!

    Reklāma
    167 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    15.12.2023 09:35

    Cik saprotu, tad mērķis bija uztaisīt saitam apmeklējumu un pakāpties gugles meklētāja reitingos?

    ejole
    15.12.2023 10:00

    savada lapa visi parluki nemaz nespej to sagremot ari piegadi sola 7,5€ bet ieliekot groza piegade 15€….. savāds kantoris un ka vini rekina to akumukatora stundu:
    -uzlade un tad iemidzina uznem laiku
    -uzlade palaiz video uznem laiku
    -vai pec lidziga akumukatoru testa ar elektroauto?

    Slais
    15.12.2023 18:13
    Reply to  ejole

    Uz ātro uzmetu aci, izskatās pēc kaut kāda overpriced perekupu kantora, tobiš nojāti sūdi pa dārgo.😬

    Alberts Kviesis
    16.12.2023 11:20
    Reply to  Slais

    Pieļauju, ka šie datori ir iepriekš lietoti uzņēmumos, kur pēc 5 gadu lietošanas to bilances vērtība ir nulle. Tādēļ arī pārdod nākamajiem laimīgajiem zem tirgus cenas, jo biznesā šie verķi sevi ir atstrādājuši. SSD derētu palaist datu (failu) atjaunošanu, neticu, ka diski tika pilnībā nullēti

    Biteme
    16.12.2023 12:01

    Protams, ka strādājuši – ja veicies, tad stāvējis birojā ar ārējo moni un klavieri un pircējs dabūs nenodrāztu perifēriju. Ja nav veicies, tad bulciņu rīma to ir staipījis apkārt, miljons reizes dienā virinājis eņģes, dusmu brīžos daudzījis pa taustiņiem un domīgi lasot epastus, drupinājis klaviatūrā un pa reizes iesprauslājis tajā saldinātu kafiju. Protams, vizuāli viss ir smuks un sakopts, bet tas, kā saka, neuzlabo lietošanas pieredzi.

    Ceri atrast maciņu ar bitkoiniem? Tur jau arī nestrādā apaļas nulles.

    Yorg
    15.12.2023 10:00

    Viens no šiem noderētu saimniecībā
    https://www.elektroonika24.lv/produkti/hp-zbook-firefly-14-g7/

    vēl gan jau mani mājās sitīs par nelietderīgu pirkumu, bet varētu šo:
    https://www.elektroonika24.lv/produkti/bowers-wilkins-684/

    Kristians
    15.12.2023 10:22

    Derētu jauns maza faktora test bench dažādām VM lietām.
    https://www.elektroonika24.lv/produkti/lenovo-thinkcentre-m910q-tiny/

    Oskars
    15.12.2023 10:56

    Lietoju kadu pus gadu Surface Pro X SQ2 modeli.
    Par izveleto datoru, jums nemaz nav tads noperkams.
    Microsoft Dev Kit 2023 Voltera.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    15.12.2023 11:46

    Nevēlos iegadāties lietotu datoru (kriptoziema beigusies)

    Jānis Vanags
    15.12.2023 11:52
    Last edited 4 months ago by Jānis Vanags
    Oskars
    15.12.2023 16:16

    Nekad neesmu lietojis apple pc, tādēļ būtu piedzīvojumu eksperiments sākt lietot IOS. Apple dibinātāja Steve Jobs filozofija un domu lidojums noskatoties filmu bija gana interesanta.
    https://www.elektroonika24.lv/produkti/apple-macbook-pro-13-inch-2019-i5/

    bobis
    15.12.2023 18:23

    Lbakais dtors ir tas, kam nv interneta un var diskus bazt ieksa.

    Māris
    15.12.2023 19:05

    https://www.elektroonika24.lv/produkti/lenovo-thinkstation-p330-tiny/
    lieliski noderēs lai nomainītu savu full tower uz kaut ko , kas aizņem minimāli daudz vietas :)

    Maija
    16.12.2023 08:12

    Vēlos iegādāties https://www.elektroonika24.lv/produkti/lenovo-thinkpad-t490-i7-1tb/,jo saimniecībā pati veicu grāmatvedību,bet vecais galda dators pavisam jau novecojis un arī bērniem skolā arvien vairāk ir vajadzīgs dators.

    Reklāma