Web Analytics
More
    Reklāma

    Pērc lietotu biznesa klases datoru un laimē 100 eiro

    Raksts tapis sadarbībā ar lietotas biznesa klases datortehnikas pārdevēju Elektroonika24.lv.

    Jaunākie raksti

    Atceraties neseno Elektroonika24.lv konkursu, kurā varēja laimēt ievērojamu atlaidi lietotas datortehnikas iegādei? Šajā konkursā piedalījās vairāk nekā 400 mūsu lasītāji un tādējādi tas ir vispopulārākais Kursorā publicētais konkurss.

    Man ir labas ziņas, Elektroonika24.lv rīko jaunu akciju un pieciem saviem pircējiem uzdāvinās pa 100 eiro par veikalā pirktām ierīcēm. Izloze notiks 16. oktobrī un konkursā piedalās visi pircēji, kas veikuši pirkumus laika periodā no 15. augusta līdz 15. oktobrim.

    Reklāma

    Ar atlaižu kodu KURSORS saņem 10% atlaidi

    Tas vēl nav viss. Kursora lasītāji var izmantot atlaižu kodu KURSORS un saņems 10% atlaidi pirkumam. Tātad, šī ir lieliska iespēja ne tikai aprīkot sevi un savu skolēnu ar jaunu datoru, bet arī laimēt naudas balvu!

    Ja par šo veikalu tev pirmā dzirdēšana, tad lasi uzmanīgi. Elektroonika24.lv ir Tallinas lielākais datortehnikas veikals, kas tagad ir pieejams arī Latvijā. Šajā interneta veikalā ir nopērkami lietoti portatīvie datori un lietoti galddatori. Veikalā uzņēmumi un privātpersonas var iegādāties mazlietotus portatīvos un galddatorus, kā arī projektorus un audio tehniku. Datori nāk no Skandināvijas korporāciju līzinga firmām un vairums no tiem nekad nav pametuši biroja galdu. Pirms otrreizējās pārdošanas datori tiek pamatīgi iztīrīti, pārbaudīti un aprīkotu ar aktuālu un licencētu programmatūru. Visiem lietotajiem datoriem tiek nodrošināta 6-12 mēnešu garantija un klāt var piepirkt noderīgus aksesuārus, piemēram, dokstacijas, adapterus vai jaunus akumulatorus.

    Pasūtījumu 3-5 dienu laikā mums piegādās DPD kurjers un pirkumiem virs 250 EUR sūtīšana ir bez maksas.

    Ja rodas kādi jautājumi, Elektroonika24.lv pārstāvji labprāt atbildēs uz e-pastiem (info@elektroonika24.ee) vai telefoniski (+3725644524). Atbildes tiks sniegtas angļu, krievu un igauņu valodās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jurčiks
    27.08.2020 15:08

    Paldies par info, nezināju par tādu veikalu.

    Gan
    28.08.2020 10:34

    Kāds viņiem klaviatūru izkārtojums?

    Reklāma