Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS tev maksās, ja iegādāsies jaunu videokarti

    Jaunākie raksti

    Telefonu pasaulē esam labi pazīstami ar veco ierīču atdošanu ražotājam apmaiņā pret atlaidi. Latvijā šādu pieeju praktizē, piemēram, Samsung. Tagad līdzīgu kampaņu Apvienotajā Karalistē palaidis ASUS. Proti, mēs varam iegūt “atlaidi” pat vairāku simtu eiro vērtībā, ja pērkot jaunu ASUS videokarti veco nosūtīsim atpakaļ ražotājam. Izklausās labi?

    Praksē gan tas ir mazliet sarežģītāk, jo kampaņa ir spēkā tikai Apvienotajā Karalistē no 1. jūlija līdz 31. augustam. No sākuma ir jānopērk aktuāla ASUS ražojuma videokarte (izpēti kampaņas produktu sarakstu). Pēc tam ir tīmekļa vietnē jāaizpilda forma ar informāciju par mūsu veco videokarti un klāt jāpievieno lērums informācijas, ko visdrīzāk jau būsim nozaudējuši (pirkuma datums, vieta, čeks, sērijas numurs utt.). Pēc tam 45 dienu laikā no jaunās videokartes pirkuma brīža vecā videokarte ir jānosūta ASUS un tikai tad 30 dienu laikā varam cerēt savā bankas kontā saņemt naudu no ASUS.

    Reklāma

    Ļoti ticams, ka šī kampaņa tiks izvērsta arī citās valstīs, un, lai arī process ir diezgan piņķerīgs, tas tomēr ļauj krietni lētāk tikt pie jaunas videokartes. Kampaņas ietvaros vairāk tiek motivēti piedalīties ļoti vecu videokaršu īpašnieki, piemēram, GeForce GT 1030, GT 730 vai GTX 650.

    Ko tu domā par šādu ASUS mēģinājumu dabūt savu videokarti tavā datorā? Vai būtu gatavs iet cauri šim visnotaļ piņķerīgajam videokaršu apmaiņas procesam, lai tikai tiktu pie atlaides?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Astro
    03.07.2019 09:42

    Aha, čeks…. :-)
    Tas izdomāts ar nolūku, lai varētu palaist reklāmu, bet nevienam nebūtu jāmaksā.

    digitalk
    03.07.2019 12:47
    Reply to  Astro

    pie kam sākumā ir jānopērk jaunā, un pēc tam… varbūt…

    Reklāma