Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobilo sakaru operators Verizon vakcinētajām personām piešķirs 10% atlaidi produkcijai

    Jaunākie raksti

    Sākot ar 15. jūniju, kad arī Latvijā parādījušies pirmie atvieglojumi pret koronavīrusu vakcinētajām personām, ASV mobilo sakaru operators Verizon piešķirs 10% atlaidi piedāvātajai produkcijai. Tāpat pastāvīgie klienti saņems vēl izdevīgākus piedāvājumus.

    Verizon ķeras pie senajiem paņēmieniem, cilvēkus motivējot vakcinēties naudas izteiksmē, tādējādi piedāvājot 10% atlaidi Verizon pārdotajiem mobilajiem un viedierīču aksesuāriem. Tāpat šādu atlaidi saņems medicīnas darbinieki, karavīri un skolotāji. Tātad tiem, kuri ikdienā ar vīrusu var saskarties visbiežāk un no kuru darba ir atkarīga sabiedrības funkcionēšana.

    Reklāma

    Vakcinētās personas varēs izmantot vienreizēju kodu no 15. jūnija līdz 15. augustam, līdz ar to akcijas periods nav pārlieku garš. Lai saņemtu savu atlaižu kodu, klientam būs jābūt saņēmušam vismaz vienu devu no jebkuras COVID-19 vakcīnas, kā arī jāapmeklē īpaši veidotā mājaslapa. Tāpat daļai esošo klientu šīs kods ļaus iegādāties elektroniskās ierīces par labāku cenu.

    Līdz šim ASV ir vakcinēti 43,8% iedzīvotāju, un valsts tiešām ļoti nopietni pieiet šai lietai, dažādos veidos motivējot cilvēkus, kā arī dažādās vietās veicot sabiedrības vakcināciju. Protams, ASV kultūrā kuponi un dažādi izdevīgi piedāvājumi ir ļoti populāri, tāpēc nav nekāds pārsteigums par Verizon akciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma