Web Analytics
More
    Reklāma

    Pixel 8 Pro viedtālrunis varētu būt aprīkots ar temperatūras sensoru

    Jaunākie raksti

    Google kā vienmēr ir uzdevumu augstumos, kad notiek vēl neizziņotu produktu foto un video noplūšana, jo šoreiz par upuri kļuvis iespējamais Pixel 8 Pro modelis. Nesenos attēlos atklājies, ka tas saņēmis jaunu sensoru, kas ļaus noteikt ķermeņa temperatūra.

    Jau iepriekš bildēs bija redzams, ka zem aizmugurējās kameras LED zibspuldzes atrodas kāds jauns sensors, un tagad noskaidrojies, ka tas ļaus noteikt cilvēka temperatūru, virzot to pāri pierei. Pēc pieejamās informācijas, to būs jānovieto pret pieres vidusdaļu, nepieskaroties tai, un pēc tam četru sekunžu laikā jāaizbīda līdz deniņiem.

    Reklāma

    Lai mērījums izrādītos pēc iespējas labāks, protams, no pieres un deniņiem būs jānovāc mati. Šīs kustības laikā vēl būs jāspēj ieslēgt pats temperatūras lasījums, kas varētu nemaz nebūt tik ērti, ja palaišanai būs jāizmanto skārienjutīgais ekrāns. Visādi citādi Pixel 8 Pro pēc šiem attēliem lidzinās Pixel 7 Pro dizaina valodai.

    Avots: 91mobiles

    Viedtālrunim būs plakans ekrāns, kā arī aizmugurē atradīsies trīs kameras un jaunais sensors. Taču ir skaidrs, ka tuvāko mēnešu laikā parādīsies vēl vairāk precīzas informācijas un specifikācija, jo Google ļoti slikti iet ar informācijas turēšanu noslēpumā. Tiesa, nav skaidrs, kāpēc šāds sensors ir jāiebūvē pašā telefonā, jo tādus izmanto viedpulksteņos, ar kuriem ir vieglāk veikt mērījumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspis
    24.05.2023 14:50

    Labāk IR un 3.5, nakā nejēdzīgs t sensors. Ar kuru vuetu jamie fantazē??))))

    Hu huu
    24.05.2023 17:54
    Reply to  Kaspis

    .. Un kartes ligzda, un gumijas apvalks un baterija kā nakas un sterio skaļruņi un statīvs korpusā … Par planu un vieglu man nospļauties. Kaut kāds ražotāju slapjais sapnis uz ko cilvēki panesas. Šodien vien kadas 4x nokrita un viss ok. Tel vecs, ātrs un nekas negļuko.

    Biteme
    24.05.2023 18:54

    Hm, manam telefonam arī ir temp sensors…kad paveros tajā – rāda temp. aiz loga.

    Oskars
    24.05.2023 22:33

    Sievietei bilde nagi sen butu janonjem vai nu citadi janoklaj ar jauniem. Drausmigi.

    Reklāma