Web Analytics
More
    Reklāma

    Lieku malā iPhone un pāreju uz Pixel 7 Pro

    Jaunākie raksti

    Esmu ļoti pieradis pie iPhone un Apple produktu/pakalpojumu ekosistēmas! Manuprāt, tie ir kvalitatīvi uzbūvēti produkti, kas savā starpā lieliski sadarbojas. Ne velti es esmu uzrakstījis “mīlas dziesmas” mazajam iPad mini planšetdatoram un AirPods bezvadu austiņām. Tik ļoti man patīk Apple produkti!

    Bet vēl vairāk man patīk pašam uz savas ādas izmēģināt dažādus gadžetus un pakalpojumus. Tāpēc šodien lieku skapī manu iPhone telefonu un uzsākšu Google Pixel 7 Pro ilgtermiņa testu. Kāpēc tādas izmaiņas? Un kāpēc tieši šis telefons?

    Reklāma

    Kāpēc mainīt telefonu, kas darbojas?

    Es ikdienā sekoju līdzi tehnoloģiju aktualitātēm un joprojām uzskatu, ka tās ir jālieto ikdienā, lai varētu saprast kā tās reāli darbojas. Tāpēc es tās ar kaut kādu regularitāti mainu. Bija vairākus gadus ilgs laiks, kad ikdienā izmantoju Samsung veidotus Android viedtālruņus un tad 2019. gada nogalē nopirku lietotu iPhone 8 Plus, lai atkal atgrieztos Apple produktu pasaulē. Tādējādi pēdējos trīs gadus biju apaudzis ar Apple ierīcēm, jutos ļoti labi un tas nozīmē, ka ir laiks izkāpt no šīs komforta zonas un atkal iekāpt Android džungļu valstībā, lai palūkotos, kas tajā jauns. Starp citu, līdzīgi arī esmu darījis arī ar datoriem – Apple ierīces man ir mijušās ar Windows darbinātiem datoriem un šobrīd arī atkal sāku raudzīties Windows datoru virzienā.

    Kāpēc izvēlējos Google Pixel 7 Pro?

    Viena no lietām, kas man visvairāk patīk Apple ekosistēmā – tas, ka tajā visu nosaka Apple. Gan dzelžu jautājumus, gan programmatūras pusi. Rezultātā lietošanas pieredze ir vienāda un viss pārsvarā darbojas kā pierasts. Un mēs taču visi labi zinām, ka cilvēkiem nepatīk pārmaiņas. Tieši tāpēc šoreiz es vēlos izmēģināt tieši Google veidotu pieredzi – Pixel 7 Pro viedtālruni un tos programmatūras labumus, kas pie mums ir pieejami. Man ir piederējuši dažādi Android telefoni, taču nekad neesmu lietojis Pixel ierīces. Un, jā, es zinu, ka Pixel telefonus vajā dažādas problēmas ar sakaru stabilitāti Latvijā vai pat pogu izkrišanu un kameras stikliņu plaisāšanu. Būs tieši interesantāk! Tātad no manis tuvākajā laikā varēs sagaidīt šī telefona apskatu un tad es plānoju to turpināt lietot, lai pēc kāda ilgāka laika sagatavotu arī ilgtermiņa iespaidu rakstu.

    Par dažiem aspektiem man ir bažas

    Kad vakar ieslēdzu Pixel telefonu pirmo reizi un sāku uz tā uzstādīt sev ikdienā nepieciešamās lietotnes, gandrīz apraudājos no tā, cik Android ir… neglīts. Viss ir tik šķībs un greizs. Šim vienkārši sakostiem zobiem būs jātiek pāri.

    Nākamā problēma man būs e-pasts un piezīmes. Esmu ļoti pieradis pie Apple ierīcēs pieejamās Mail programmas. Tā ir pagalam vienkārša un dara tieši to, ko man vajag. Android pasaulē, protams, var izvēlēties kādu no 100+ pieejamajām e-pasta programmām, taču tās visas man šķiet kaut kādas neriktīgas. Vai vismaz nepierastas. Un tas ir svarīgi, jo e-pastu telefonā es lietoju katru dienu. Kas attiecas uz piezīmēm, te es jau biju pieradis pie Apple Notes, kas arī ir sasodīti vienkārša programma, kas glīši sinhronizējas starp manām Apple ierīcēm. Tagad būs jāmeklē alternatīva. Varbūt jāpaskatās Google Keep virzienā.

    Tāpat būs jāsaprot, ko iesākt ar fotogrāfijām. Apple pasaulē tās tik korekti sinhronizējas uz iCloud mākoņservisu un pēc tam pieejamas no citām Apple ierīcēm Photos programmā. Esmu pieradis pie tā un vismaz uz mana MacBook datora bieži izmantoju šo programmu, lai ērti savāktu ar telefonu uzņemtās bildes. Android ierīces gadījumā būs jādomā kā ikdienā iestrādāt Google Photos, jo vismaz sinhronizācijas daļa tur darbojas labi.

    Vēl būs jāpadomā ko iesākt ar maniem viedās mājas gadžetiem, kurus laika gaitā biju pielāgojis izmantošanai ar Apple ekosistēmu. Tagad būs jāpārslēdzas uz apgaismojuma u.c. ierīču kontroli no dažādām lietotnēm. Varbūt īstais laiks pamēģināt apgūt Home Assistant.

    Nekur nav zudusi mana mīlestība pret AirPods austiņām un te esmu paspēris soli uz priekšu – ieguvis arī Google Pixel Buds Pro bezvadu austiņas. Tās principā ir idejiski tieša alternatīva manām AirPods Pro austiņām un tām būtu labi jāsadarbojas ar Pixel telefonu. Pakojam vaļā un sākam lietot!

    Pat neskatoties uz dažām potenciālām grūtībām un izmaiņām manos ikdienas paradumos, es uz šo izmēģinājumu raugos pozitīvi. Es tiešām vēlos iepazīties ar to, ko Google uzskata par pareizu Android telefonu. Ja tev par šo testu ir kādi jautājumi, tad droši tos uzdod tepat raksta komentāros vai mūsu Discord serverī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    95 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Norrmis
    11.02.2023 18:05

    1. Kā plāno sadzīvot ar lēno lādēšanu? Esmu ļoti pieradis pie Xiaomi ātrās uzlādes.

    2. Ko nozīmē Android ir neglīts un šķībs? Labi, es varbūt varētu teikt prasts vai vienkāršs. Kaut nekad nessmu lietojis Apple.

    Google fotoattēli ir lielisks manas jaunības iemūžinātājs, sākot jau ar 10-12. gadu, kad sākās Android ēra. Vienīgi pirms tam un vēl sākumā bija kāds Windows telefons. Šobrīd Google zibenīgi visus foto un video augšupielādē mākonī.

    Armands Bērziņš
    11.02.2023 18:10

    Tieši upgreidojos un, pēdējos 2 gadus vairāk programmējot Android, nekā iOS, apsvēru arī migrēt uz Pixeli vai kādu citu labo Android telefonu. Tomēr tieši iOS kā operētājsistēma, manā skatījumā, vēlaizvien ir kvalitatīvāka / priekšā. Sīkās niansēs, protams. Ja Androidi tiešām būtu lētāki vai labāki, tad varētu pačakarēties, bet ne viens, ne otrs. Ikdienā no Mac uz Windows pāriet tas gan ir pilnīgi izslēgts.
    .
    Lai labi kalpo Pixelis :)

    Biteme
    11.02.2023 18:50

    Vai uz tavas planētas nav android telefonu par 200 eirām? Uz mūsējās tas ir būtiski lētāk par lētāko ihponu.

    digitalk
    11.02.2023 18:49

    > “Apple Notes, kas arī ir sasodīti vienkārša ierīce”

    programma

    > “Android pasaulē, protams, var izvēlēties kādu no 100+ pieejamajām e-pasta programmām”

    95% no tām ir tikai ādiņa uz Android iebūvētā mail API, kas savā greizumā daudz neatšķiras no Apple Mail līkločiem.

    Pixels
    11.02.2023 19:06

    Viss vēl būtu kā būtu un ir risināms, bet tā Pixel sakaru stabilitāte un sakaru noturība ir ārpus katras kritikas…
    Tā dēļ es atsakos no dažus mēnešus atpakaļ iegādāta Pixel izmantošanas.
    Ja vien nr. 7-iņi nebūs pierādījis ka var!

    Pixels
    23.02.2023 15:25

    Kāds ir pirmais iespaids par sakaru stabilitāti? Viss ok vai tomēr arī problēmas?

    Toms
    11.02.2023 21:19
    Reply to  Pixels

    Zvanu problēmas un pēkšņa sarunas pārtrūkšana bija iemesls kādēļ pārdevu savu 6 pixeli.

    Iepriekš biju lietojis vecākus google pixel modeļus, ne ar ko tādu nebiju saskāries.

    Toms
    11.02.2023 21:46

    Lmt.
    7-tajam nevajadzētu būt šīm problēmām, jo ir ticis nomainīts modems. 6 pixelis bija tāds vairāk eksperimentāls ar jaunām iekšām, tā jau viss apmierināja, bet nu tā zvanu lieta… 3 min sarunas laikā 3-5 reizes nokrīt zvans. gribējās izšķaidīt :D

    Tas notika pārsvarā braucot cauri vietām, kur sliktāka zona, bet nu tāpat ar citiem telefoniem parasti zvans nedaudz noraustās un atjaunojas, bet ar 6 pixeli noraustās un pavisam pazūd, jāpārzvana.

    mmbds
    12.02.2023 00:34
    Reply to  Toms

    Izklausās ka tas notika brīžos kad pārslēdzās starp torņime vai pārslēdzoties no 4G uz Edge vai atpakaļ

    Nils Biruta Ušakovs
    13.02.2023 10:27
    Reply to  Pixels

    Interesanti, Pixel 6 Pro pie LMT jau otro gadu iet bez nekādā problēmām. Pirkts no DE Google Store.
    Ja nemaldos, Pixeļiem stipri atšķīrās frekvenču diapozons pa reģioniem – varbūt USA vai Āzijas modeļiem ir problēmas LV?

    John
    11.02.2023 22:23

    Gaidu ar nepacietiibu naakamo rakstu, kuraa raksti par atgireshanos uz apple produktu ;)

    Uldis
    12.02.2023 10:03

    Windows 11 palīdzēs, jo nav vairs tik arhajisi neglīts kā windows 10

    Andrejs
    13.02.2023 09:15
    Reply to  Uldis

    Win11 jā skaists, bet ir vēl daudz darba, lai strādātu labi…

    Tā kā ikdienā izmantoju abus, gan macos gan win11 tad jāsaka, ka visvairāk vēl jo projām pietrūkst pilnīgs multidesktop environment win ierīcēs. Tāpēc win dators pamatā tiek lietots gamingam ;)

    digitalk
    13.02.2023 11:15
    Reply to  Andrejs

    kas ir pilnīgs multidesktops tavā izpratnē?

    Kaspars
    11.02.2023 23:09

    Es nesaprotu kā telefoni būt šķībs jauns telefons

    Jānis Bebrītis
    12.02.2023 10:09

    Mīnusiem vari pievienot briesmīgo pirkstu lasītāja performanci – ap 60% gadījumu jāvelk patternu, jo lasītājs nenolasa pirkstu (kaut gan 2x lētāks samsung budžeta telefons to paveic ideāli) un bažām – potenciālu kameras stikliņa izsprāgšanu. Ir attēli kur stiliņš ir izsprādzis pat cauri aizsargstiklam. Kopš oktobra dzīvoju uz šīs pulvermucas un ļoti ceru ka tas vairāk skar tieši Pro modeļus, kurš, diemžēl, ir Tev.
    Man patīk šis telefons, ja neskaita divas augstākminētās problēmas.

    Kretīns
    12.02.2023 13:26

    Nezinu, man tieši salīdzinājumā ar samsung s21+ nolasa diezgan labi.

    Andrejs
    13.02.2023 09:17
    Reply to  Kretīns

    Pēdējā laikā pēc katra otrā updeita samsung flagmaņiem čakarējas pirkstu nospiedums. Nez ar ko tas saistīts, bet ir kaitinoši uzlokt un tad gaidīt nākamo updeitu, lai arkal normāli strādātu atbloķēšana

    Normunds
    12.02.2023 13:48

    Es gan lietošu aifonu jo aifonam jaudīgs procesors labāk nekā xiaomi procesors pats nevaru atļauties jaunāko aifonu tāpēc lietoju iPhone Xs Max

    Imants
    12.02.2023 14:07

    raksts klikbaits: es gribu būt transvestīts, bet par to nākamreiz

    Noris
    12.02.2023 15:13

    Man bija grūti pārslēgties no apple screen time uz family link, bērna ekrāna kontrolei. Ļoit ilgs laiks pagāja kamēr apradu. Tagat atkal bik nepierasti ir pāriet atpakaļ uz apple screen time.
    Bet bija viens brīdis kad ikdienā staigaju ar iPhone un HTC flagmani. Tad es arī sapratu cik ļoti es nemīlu android. Bet, bija divi plusi: 1. Pienākot zvanam, es HTC noliku ar ekranu uz leju, un zvans apklus. Un nekādas pogas nebija jāspiež. Ļoti ērti.
    2. Android keypad rakstot telefona numuru, parāda visus kotaktus kas atbilst kombinācijai, iPhone diemžel tadas opcijas nav. Un tas ir lielākais + vienam – otram….

    usinss
    12.02.2023 15:42
    Reply to  Noris

    Jā, tas nejēgā trūkst o Android, ka tālruņa aplikācijā rakstot tālruņa nr (bet tiek izmantoti burti kā sms laikos) un atrod visus kontaktus, kas sakrīt. Tur iOS iespārda un atpaliek.
    Par zvana atteikšanu nespiežot pogu, iestati back tap…

    Andrejs
    13.02.2023 09:18
    Reply to  usinss

    Tā nav zvana atteikšana, bet skaņas izslēgšana ;)

    KKTK
    12.02.2023 17:17

    Cik atceros Google Photos pakāš kvalitāti. Iesaku Dropsync Pro, lai uz Dropboxu sinhronizētu tikai to ko vajag. Un otrādi iemestu mapē to ko gribi arī telefonā. Protams, ka nemaksā tad Dropboxā nesalīdīs visa mūža fotogrāfijas, bet pēdējais gads mierīgi.

    Andrejs
    13.02.2023 09:20
    Reply to  KKTK

    Drīzāk ieteiktu ms onedrive, visiem, kam ir ofisa licence un maksā par to ir vismaz 1tb pieejams un sinhronizējas labi arī ar ābolu ekosistēmu

    Nils Biruta Ušakovs
    13.02.2023 10:30
    Reply to  KKTK

    Settingos var izvēlēties, lai saglabā oriģinālajā kvaltiātē. Tag gan bezmaksas vieta piepildīsies ļoti ātri, bet par piečuku par vēl 100gb dabūt

    Guntars K
    12.02.2023 22:04

    Šajā pasākumā ir viens liels mīnuss – zombēts iphonists. Nevar no Apple fanāta iegūt objektīvu apskatu par Android. Tas ir vairāk kā fakts.
    Vai nu būs pamatīgi samuldēts, vai iegājis pretrunās ar sevi izspiežot objektīvo. Iedevis labāk būtu kādam, kurš kaut ko vairāk saprot no mobīlajiem… tobiš nav akls. ;)

    ezgg
    13.02.2023 12:55
    Reply to  Guntars K

    Diez kā rodas tie apple “fanāti”? Skauž, ka cilvēks paliek laimīgs un apmierināts, pārejot uz apple? Ka ierīce, kas tiek lietota 24/7 nelago un darbojas tik perfekti, ka tas iedod tavai ikdienai, nevis atņem.
    Es nevarēju izturēt to 1x, kad man bija android, kad kaut kas bremzē, kaut kas jāuzgaida, kaut kas uzkarās. Lietojot apple – viss vienkārši iet, un iet perfekti un NEKAD nav problēmu vienkārši lietojot šo telefonu.

    Kretīns
    13.02.2023 13:48
    Reply to  ezgg

    Daudziem runājot par Android, ir viens liels mīnuss – viņi nav lietojuši Google pixel ierīces. Runas ir tik ap Samsungiem un Xiaomi ierīcēm, kas ir pavisam cita pieredze.

    Guntars K
    13.02.2023 15:10
    Reply to  ezgg

    Skauž? Grūti tev laikam dzīvē, ja nejēdz salikt 2+2. :D Primāri nav skaidrs, kāpēc jāpārmaksā par overpraisotuoverpraisu, bet ne par to bija runa. Bija runa par ahūno fanātu un viņa uzņēmību paņemt rokās to, par ko viņš pat gribēdams neko labu nekad neuzrakstīs divu iemeslu pēc. Viņš nav vienkārši fanāts, bet Apple zombēts, kurš vienmēr atradīs kāpēc Apple labāks, pat ja viņam noliks pierādījumus, ka Android ne ar ko neatšķiras vai pat ir labāks. Un ja beigās neko citu neatradīs, tad vienīgais būs “Sci-Fi” līmeņa bezotkazniijs Apple serviss. :D Par tavu problēmātiku: …manas ģimenes pēdējie bremzes un gļukotāji bija Google Nexus 4 un 5. Samsung s5 lite. Ar to visa Android vēsturiskā bremzēšana, kāršanās izbeidzās. Pārgāju uz Oukitel, viens no tiem, kuriem nebija jāpiezīžas pie rozetes vairāk kā 2-3 dienas. Pēc tam izmēģināju arī Ulephone ar 4-5 dienu bezatkarības. Un tad vairāki ģimenē Xiaomi. Šobrīd POCO x3 Pro Absolūti nevienam nekādu problēmu ne ar dzelzi, ne ar Android. Tā, ka vispār nekādu. Viss lido un griežas. Es pat neesmu uzdūries ttiem reklāmu viļņiem, kādus te daži piesauc. Nez no kurienes rauj. Jā tas tiesa, ka ir trešo ražotāju softi, kuriem ir savas problēmas, bet alternatīvu vienam APP ir pietiekami daudz… Read more »

    Guntars K
    13.02.2023 17:37

    Interesants piegājiens – garākos par trīs rindām tekstos saskatīt agresiju. :D Būs vien pašam jāsaņemās. ;)

    Kretīns
    13.02.2023 22:24

    Patiesībā diezgan nožēlojama atbilde no tehnologa apskatnieka.):

    Guntars K
    14.02.2023 10:50
    Reply to  Kretīns

    Viņš vienkārši bēdīgs, ka kāds viņu ir atkodis. :D

    ezgg
    13.02.2023 15:24
    Reply to  Guntars K

    Redz, tāda jau ir dažiem tā mentalitāte – viņiem nav skaidrs, kāpēc “jāpārmaksā”. Kāpēc “pārmaksāt” par ziemas zābakiem 150, ja var nopirkt pa 60. Kāpēc braukt ar vidējo klasi, ja kompaktniekam arī ir 4 riteņi. Kāpēc “pārmaksāt” 700 par telefonu, ja var pirkt pa 150

    Guntars K
    13.02.2023 17:35
    Reply to  ezgg

    Šaurs tev tas prātiņš. Ok, enivei, paskaidrošu, ja nedavelk >>> kāpēc jāpārmaksā par 150 par ziemas zābakiem? Tāpēc ka tavi ziemas zābaki par 150 ir tieši no tādas pašas ekokožas, nākuši no tā paša dermantīna pakaļas, kā pa 60. Kāpēc pārmaksāt 1000€ par mobīlo, ja uz aci nejūtama atšķirība būs par 500€? Kas tev liedz to prieku? Tas neizsaka neko, visi ir salikti kopā uz vienas līnijas vienā un tai pašā rūpnīcā. Jorpojām nedavelk par ko runāju arī tagad? Manis pēc pērc kaut vai apzeltītu Vertu par 100k. Vai tev liekas, ka Vertu kaut kā varētu mainīt manus subjektīvos uzskatus par īpašnieka prāta spējām? :D

    Last edited 1 year ago by Guntars K
    Kretīns
    13.02.2023 22:28
    Reply to  ezgg

    Vispār tika salīdzināts premium klases Android ar iphone. Tā kā tavs salīdzinājums nevietā.

    Pičs
    13.02.2023 16:50
    Reply to  Guntars K

    Cik tur tie jaunie Samsung flagmaņi maksāja ar Android? Tur laikam cenas pareizas. :DD Tikai Apple skaitās ovrepraiss :DD

    Guntars K
    13.02.2023 17:38
    Reply to  Pičs

    Samsung arī ražo telefonus? Es domāju, ka tikai TV un virtuves kombainus. :D

    Kretīns
    13.02.2023 22:30
    Reply to  Pičs

    Nemīz, Apple teica, ka laidīšot Ultra sēriju, un tā būšot tikai tiem, kuri var atļauties. Gaidām +2k cenas. 😅

    Guntars K
    14.02.2023 11:12
    Reply to  Kretīns

    Atļaušanās? … smuki organizēts mārketings, kā piespiest tiem, kuri nevar atļauties, paņemt kredītu. Ja tiešām viņiem interesētu “atļaušanās”, tad uzliktu kā Vertu par sū uz kociņa 10k.
    Skolās jau ir iezombēts, ja tev nav iPhons, tu neesi cilvēks un būsi pakļauts izmiešanai. Un tas ir jau no pirmajām klasēm. Pie kā noved slims fanātisms, kamēr telefons bērnam ir jābūt tikai dzelzis kontaktam ar vecākiem. Un vecāki +visādi blogeri šo slimību kultivē, tā vietā, lai izmantotu savu iespēju likt cilvēkiem padomāt.

    Krotow
    16.02.2023 14:38
    Reply to  Guntars K

    Tiem, kuriem liekas ka skolā tikai cilvēks ar iPhone ir cilvēks, ir kaut kādas nopietnas problēmas galvā. Tā arī pasaki bērnam un arī vecāku sapulcē ;)

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Biteme
    16.02.2023 16:07
    Reply to  Guntars K

    Normāliem vecākiem arī bērni nesirgst ar ābolmāniju, bet lieto telefonu (kas var būt arī aifouns) tam, kam tas ir paredzēts. Pirkt aifonu bērnam tikai lai būtu kā visiem – tā ir diagnoze jau pašiem vecākiem.

    Robot
    14.02.2023 10:36
    Reply to  Guntars K

    Gunča tak nekreņķējies, šobrīd vienīgais fanāts kādai sistēmai šeit esi Tu…🤣

    Kretīns
    13.02.2023 13:43
    Reply to  Guntars K

    Ļoti šis laca acīs. Visu laiku kaut kāda čīkstēšana, es pat teiktu – uzupurēšanās Android vārdā… kaitinoši. Pie katras atkāpes, cik ļoti ērts bija ios. Pats biju ios sistēmā vairākus gadus. Jā, izskatās uz Android daudz kas savādāk, bet lai teiktu, ka neglīts… tas ir sava veida tehnoloģiskais nacisms. :D

    bomarstiim
    13.02.2023 15:59
    Reply to  Kretīns

    Tikpat labi arī Apple sistēmā daudz kas nav saprotams, ja ir ilgstoši lietots Android. Vecāki dažreiz kko paprasa, tad ir tāds pats wtf kāpēc ābolim ir kkas tā vai šitā uztaisīts. Lietoju tos pašus Samsung telefonus vairākus gadus, nekas nekaras. Tajā pašā laikā māsas iphone sasalst pie mīnus grādiem. Bet toties tas ir Apple, yeey!

    Vēl cits stāsts ir par fanātiem, kas sāk klārēt par apple mega jaunumiem kā bezvadu lādēšana vai tamlīdzīgi, tad vispār ir “sveiciens igauņiem”.

    Guntars K
    13.02.2023 17:47
    Reply to  bomarstiim

    Piekrītu, par bezvadu lādēšanu ir vispār tāds mārketinga bulshits sācies. Top brendi šo funkciju liek tikai flagmaņos. Episki lēta tehnoloģija tiek pasniegta par kaut ko unikālu. Man 5 gadus atpakaļ lētā ķīnietī bija bezvadniece un nekāda parastā, bet 10W. Pēc fakta un tehnoloģiskā lētuma, šodien 95% mobīlie varēja būt ar bezvadu.

    bomarstiim
    14.02.2023 00:21
    Reply to  Guntars K

    Vēl aizmirsu pulksteņu tēmu, reizi dienā lādēt esot ok. Da nu nafig man tādu pulksteni. Nav gluži tā pati tēma, bet tā nenormālā fanošana/taisnošanās, varētu domāt, ka Apple par to tiem cilvēkiem maksā or smth. Kaut gan reāli ir otrādi, aitas tik maksā.

    Robot
    14.02.2023 10:43
    Reply to  bomarstiim

    Aitas ir tie kuri komentāros apspriež citu cilvēku vēlmi kaut ko iegādāties. Neatkarīgi no preces cenas tā nav jūsu darīšana.
    Nesaprotu kādēļ visi laimīgie un “apmierinātie” androisti vienmēr metās klārēt cik tas ir labs un iphons slikts, Jums par to androids maksā, aa nē jūs taču par to maksājiet…. (Tas tā atbildot uz tavu komentāru)
    Nē nu vispār jau rēcīgi palasīt visu šo sviestu 😀

    Guntars K
    14.02.2023 16:38
    Reply to  Robot

    Interesanti, kā spēj izdomāt to, kā nav… apgriež kājām gaisā to, ko cenšas pateikt un vēl piepušķo, lai tikai Apple pielūgsmes altārs nenorūsē. :D
    Tak iegādājies jebko… kas tev to prieku liedz? Tik neuzbāzies pārējiem, ka tas štrunts ir mesija.

    Pičs
    16.02.2023 12:57
    Reply to  Guntars K

    Bet tak tas, kurš te uzbāžas esi tu. Paskaties cik daudz komentāru esi sarakstījis.

    digitalk
    16.02.2023 13:07
    Reply to  Pičs

    protams, ka viegli uzkraut vainu cilvēkam, kurš pieklājīgi atbild uz desmitiem muļķīgu komentāru (kā tavējais) no daudzām iAitām — tās jau tikai baros ganās un mobingo ;P

    digitalk
    16.02.2023 13:54

    tendenciozs viedoklis tev ir daudzos jautājumos, tāpēc nekāda izbrīna par tavu komentāru. ir ērti redzēt un secināt to, kas atbalsta tavu viedokli.

    digitalk
    16.02.2023 14:08

    saki, kas tev liedz. ne jau es šajā tēmā rakstīju pilnīgi tendenciozu bullšitu “cik Android ir… neglīts. Viss ir tik šķībs un greizs”.

    Kretīns
    14.02.2023 18:55
    Reply to  Robot

    Minēšu, šo raksta iphone lietotājs. :) man kauns tavā vietā.

    Mārtiņš Švāns
    13.02.2023 01:01

    Ieteikums izcilam e-pasta klientam uz dažādām platformām https://play.google.com/store/apps/details?id=com.readdle.spark
    Īpaši iesaku izmēģināt Smart 2.0 funkcionalitāti. Nē gluži ar default iestatījumiem, bet pielāgojot ļoti ērti.

    Oskars
    13.02.2023 01:59

    Personigi no savas pieredzes Google Pixel 7 Pro ir ta verts. Runajot par problemam kas ir ar ieprieksejas paaudzes modeli, diemzel ja Pixel 6 Pro loti klibo ka atsledzas sakari. Par Pixel 7 Pro es varu teikt tikai to labako. Viss labaakais kas ir taja Pixel iespejas. Diemzel neatbalstito valstu saraksts ir liels. Latvija nav iznemums un diemzel nedarbojas lielaka dala Pixel ekskluzivas iespejas. Nemaku teikt vai es risketu pirkt Pixel 7 Pro valsti kura netiek atbalstits no Google puses. Runajot par iOS UI un Android UI, Android ir loti mainijies un beidzot aciim tiikamaks. Man ir kas sakams par IOS UI. Diemzel iekavejies dizaina loti ilgi. Labi nedaudz shis tas ir pamainijies, bet ne nozimigi. Ja lielaka parmaina no iOS1 bija iOS7 un pec tam neliela UI parmaina bija iOS 14. Tatad nakamais UI uzlabojums gaidam pec nakamiem 7 gadiem.

    Last edited 1 year ago by Oskars
    gkarlis
    13.02.2023 09:03

    Pasakiet eksperti kura ios pieejamā virtuālā klaviatūra ir līdzvertīga android/gboard?

    Kretīns
    13.02.2023 13:51
    Reply to  gkarlis

    Neklausies Kristapu, pilnīgas muļķības. Atbilde ir – pilnīgi neviena. Pat identiskas klaviatūru aplikācijas būs pavisam dažādas ar pavisam atšķirīgu opciju pieejamību.

    Kretīns
    14.02.2023 18:59

    Ar pirkstiem. :)

    Andrejs
    13.02.2023 09:12

    Par google keep tikai pozitīvas lietas varu teikt. Viņiem arī ir dmg fails lai uzliktu uz macbooka. Sinhronizējas labi, bez aiztures

    Gaidu final verdiktu… taisos mainīt note20ultra un meklēju labu alternatīvu, velams ar pliku android

    Jānis
    13.02.2023 09:46

    Nekad vēl nebiju lasījis neko tik precīzu kā “Android ir… neglīts. Viss ir tik šķībs un greizs.” Žetons tev!

    Ivars Dzerve
    13.02.2023 11:35

    Nu jau kādu brīdi svārstos starp izvēli – pāriet atpakaļ no IOS uz Android, vai no Win pāriet uz Mac. Jo Win dators kopā ar ābolu ir – kā uzvilkt kreisās kājas kurpi labajā – paiet jau var, bet, neērti gan nejēgā…

    13.02.2023 16:16

    Kādu mēnesi pēc iPhone 11 izmantoju Pixel7. Sanāk blandīties pa mežiem – pašlaik sakaru problēmu (mobilie sakari / GPS uztveršana) nav bijis (operators B….). iOS smukums ir gaumes jautājums. Tā kā nepieskaitu sevi Apple faniem, man problēmu ar pāreju nav. Rekomendēt nevienam neko nerekomendēšu, jo mīlu pamainīt tālruņu modeļus, lai ir praktiska pieredze. Mobilo mēdzu saslēgt ar auto – auto monitorā redzamais/lietojamais uz Android tomēr patīk labāk nekā Apple piedāvātais. Vai Pixel7 bija laba izvēle? Nevaru vēl atbildēt. Laiks rādīs.

    Andrejs
    13.02.2023 21:14

    Un kā ir ar 5g atbalstu LMT operatoram?

    Andrejs
    14.02.2023 11:17
    Reply to  Andrejs

    Atbildēšu pats uz savu jautājumu, info no LMT: Googel Pixel telefoni netiek atbalstīti Baltijas reģionā. Kamēr situācija nemainīsies, LMT tīklā 5G nebūs pieejams.

    Andrejs
    14.02.2023 14:50

    Gaidu ko teiks tele2, var būt īstais brīdis mainīt operatoru 😆

    Kretīns
    14.02.2023 19:01
    Reply to  Andrejs

    Pateiksi man arī, bet visticamāk scenārijs tas pats.

    Andrejs
    14.02.2023 19:37
    Reply to  Kretīns

    Tele2 tas pats stāsts, vēl pastāstīja ka viņiem arī Samsungs vēl nav sertificēts, līdz ar to Tele2 arī Samsungiem pagaidām nebūs 5G. Vismaz tā man teica Tele2 pārstāvis. Tādi lūk brīnumi ar haipīgo 5G. Un kāmēr nenopirksi telefonu kas to neatbalsta, nevies revjūvotājs to nepastāstīs.

    Lauris
    14.02.2023 12:57

    Ja bez bojājumiem, upgreat uz sitiena dod 364Eur. Pēc tamkad būs noslaucījuši, gan jau savā bodē tirgos par 600, bet tas nu tā…

    Alberts Kviesis
    14.02.2023 18:21

    iPhone 11 Pro Max (64GB). Tie 64GB jau iPhone 8/SE laikā bija pats minimums. Un šis 11Pro Max ir snagākā lāpsta savā kategorijā. Nišas produkts. Jaunietim noteikti der, būs pašā laikā. Nesaprotu arī večus, kas savām dāmām dāvina Pro Max sērijas vai izmēros, svarā līdzīgus izstrādājumus – riktīgs ķieģelis, ne īsti parocīgs, ne ērti ikdienā lietojams. Pataustīju – nē, paldies

    Reklāma