Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC prezentē Graphic Pro U3 sērijas monitorus profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC ar lepnumu paziņo par jauno, rūpīgi izstrādāto monitoru līniju radošo profesionāļu unikālajām vajadzībām. Ar izcilu krāsu precizitāti, progresīvām funkcijām un mūsdienīgu, godalgotā dizaina AOC Graphic Pro U3 Series monitori ir izstrādāti, lai uzlabotu fotogrāfu, vizuālo mākslinieku, dizaineru, redaktoru, raidorganizāciju, producentu un spēļu nozares profesionāļu darbspēju. Graphic Pro U3 klāsts piedāvā trīs modeļus: divus 27 collu (68,6 cm) displejus, Q27U3CV ar QHD izšķirtspēju, U27U3CV ar 4K UHD izšķirtspēju un lielāku 31,5 collu (80 cm) U32U3CV ar 4K UHD izšķirtspēju.

    Radiet, pilnveidojiet, iztēlojieties bez robežām ar Graphic Pro U3 sēriju

    “Darbojoties uzņēmumā AOC mēs saprotam, ka radošie profesionāļi pieprasa vislabākos rīkus viņu vīziju īstenošanai,” saka Artjoms Homenko (Artem Khomenko), produktu vadības nodaļas vadītājs AOC. “Mēs sākam jaunu nodaļu AOC vēsturē. Mūsu jaunā Graphic Pro U3 sērija ir mūsu zināšanu par displeja tehnoloģijām rezultāts un mūsu apņemšanās nodrošināt kvalitatīvus, augstas veiktspējas monitorus, kas ļautu lietotājiem pārkāpt iepriekš nospraustās robežas. Ar izcilu krāsu precizitāti, aparatūras kalibrēšanu ar Calman Ready, daudzpusīgo USB-C savienojumu un mūsdienīgo dizainu, jaunie Graphic Pro monitori sniedz lieliskas iespējas satura veidotājiem un projektētājiem.

    Reklāma

    Augstākā krāsu precizitāte un aparatūras kalibrēšana ar Calman Ready

    Graphic Pro U3 sērija lepojas ar iespaidīgu krāsu precizitāti, pateicoties DeltaE < 2, kas nodrošina precīzu katra toņa atveidi. Ar 98% DCI-P3 krāsu pārklājumu šie monitori piedāvā plašu krāsu gammu, kas patiesi atdzīvina attēlus.

    Graphic Pro U3 sērijas izcilākā iezīme ir tās Calman Ready sertifikāts, kas ļauj tiešā veidā darboties ar Portrait Displays Calman krāsu kalibrēšanas programmatūru. Monitori izmanto automatizētās kalibrēšanas iespējas (AutoCal™) ar Calman programmatūru vieglai, precīzai un ātrai kalibrēšanai, iegūstot monitoriem lielisku krāsu precizitāti. Šī kalibrēšana nodrošina RGB-trīskāršu vadību mērogošanas līmenī un 1D/3D-LUT profilēšanu, lai sasniegtu vislabāko attēla veiktspēju. Salīdzinājumā ar pielāgotajiem ICC profiliem, kas veic tikai attēla pielāgošanu, 1D/3D LUT (uzmeklēšanas tabulas) risinājuma priekšrocība ir tieša displeja kalibrēšana aparatūras līmenī, kas ievērojami uzlabo krāsu precizitāti.

    Daudzpusīga savienojamība un augstas veiktspējas funkcijas

    AOC izprot netraucētas savienojamības nozīmi radošo darbplūsmu laikā, kad parasti tiek izmantoti grafiskie planšetdatori, karšu lasītāji, ātri ārējie diskdziņi un citas perifērijas ierīces. Graphic Pro U3 sērija ir aprīkota ar virkni pieslēgvietu, tostarp HDMI 1.4/2.0, DisplayPort 1.4 un USB-C centrmezglu ar RJ-45 ieeju. USB-C centrmezgls (ar datu pārraides ātrumu 10 Gb/s ar USB 3.2 Gen2) ietver USB-C augšējo pieslēgvietu, kas atbalsta DisplayPort Alt režīmu, lai paplašinātu ekrānu, 96 W strāvas padevi, Ethernet caurlaidi, otra USB-C downstream pieslēgvieta ar 15 W strāvas padevi ļauj pievienot papildu ierīces. Visbeidzot, 4 USB-A pieslēgvieta papildina centrmezglu papildu perifērijas ierīču pievienošanai. Pateicoties līdz pat 96 W strāvas padevei ar USB-C, lietotāji var uzlādēt savus klēpjdatorus, vienlaikus pārsūtot datus un skatoties saturu.

    Monitoru modeļiem U27U3CV un U32U3CV ir trešā USB-C downstream pieslēgvieta KVM slēdzim, tāpēc to USB centrmezglam pievienoto tastatūru un peli var pārslēgt starp datoriem, kas savienoti ar diviem dažādiem monitora USB-C portiem.

    Q27U3CV modelim pat ir DisplayPort izeja, un tas atbalsta DisplayPort lielo HBR3 datu pārraides ātrumu, lai savienotu vairākus monitorus un samazinātu vadu jucekli.

    Visiem modeļiem ir gluds, moderns dizains, kas ir ieguvis prestižo Red Dot Design Award 2023 godalgu.

    Drosmīgs, iespaidīgs dizains

    Radošajiem profesionāļiem iedvesmojošs ir arī displejs, uz kuru skatīties ir baudpilni. Visiem modeļiem ir nevainojams, mūsdienīgs dizains, kas ir ieguvis prestižo Red Dot Design Award 2023 godalgu, padarot tos par stilīgu papildinājumu jebkurai radošai darba vietai. Modeļi ir aprīkoti ar augstumā regulējamu 150 mm statīvu ar plašām slīpuma, pagriešanas un rotēšanas iestatīšanas iespējām, tādējādi lietotāji var viegli piemeklēt sev ērtāko un ergonomiskāko pozīciju. Visiem modeļiem ir otrreiz pārstrādājams polsterēta papīra iepakojums, lai Graphic Pro U3 atbilstu jaunākajiem vides noteikumiem.

    Graphic Pro U3 sērija ir izlaista ar trim modeļiem, kas visi ir apstiprināti ar Calman Ready sertifikātu:

    • Q27U3CV modelis: 27 collu IPS panelis ar QHD (2560×1440) izšķirtspēju, 60/75 Hz atsvaidzes intensitāti un VESA DisplayHDR 400 sertifikātu. 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4 ieeja, 1x DisplayPort 1.4 izeja, 1x RJ-45, 2x USB-C (1 upstream, 1 downstream) un 4x USB-A porti uzlabo daudzpusību. Komplektā ietilpst 2x 3W skaļruņi.
    • U27U3CV modelis: 27 collu Nano-IPS panelis ar izteiksmīgu 4K UHD (3840×2160) izšķirtspēju, 60 Hz atsvaidzes intensitāti un VESA DisplayHDR 400 sertifikātu. Četrpusējs bezrāmju dizains vairāku monitoru iestatīšanai. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 upstream, 1 downstream), 4x USB-A porti un KVM slēdzis uzlabo daudzpusību. Komplektā ietilpst 2x 3W skaļruņi.
    • U32U3CV modelis: 31,5 collu Nano-IPS panelis ar izteiksmīgu 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēju, 60 Hz atsvaidzes intensitāti un VESA DisplayHDR 400 sertifikātu. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 upstream, 1 downstream), 4x USB-A porti un KVM slēdzis uzlabo daudzpusību. Komplektā ietilpst 2x 3W skaļruņi.

    Cenas un pieejamība

    AOC Graphic Pro U3 sērija būs pieejama, sākot ar 2024. gada jūliju par ražotāja ieteicamo mazumtirdzniecības cenu:

    • Q27U3CV: €349
    • U27U3CV: €469
    • U32U3CV: €589
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma