Web Analytics
More
    Reklāma

    “Threads” aktīvo lietotāju skaits sasniedz 150 miljonus

    Jaunākie raksti

    Jūlijā apritēs gads, kopš dienas gaismu ieraudzīja “Meta” jaunākā lietotne, “X” konkurents “Threads“. Līdz šim lietotne lepojusies ar diezgan stabilu lietotāju skaita pieaugumu, ko arī apliecina skaitļi. “Meta” vadītājs Marks Zakerbergs, informējot par pēdējā ceturkšņa finanšu rezultātiem, atklājis, ka “Threads” aktīvo lietotāju skaits sasniedzis 150 miljonus.

    Kopš februāra “Meta” mikroblogošanas lietotnes aktīvo ikmēneša lietotāju skaits pieaudzis par 20 miljoniem. Tas apliecina to, ka “Threads” turpina stabili augt. Lielākā interese par šo lietotni bija tieši sākumā, kad pirmajā nedēļā tā savāca 100 miljonus lietotāju, taču pēc tam novērota iesaistes mazināšanās. Tomēr man šķiet, ka “Threads” lietotāji Latvijā ir ļoti aktīvi, un par šo lietotni visādā ziņā ir interese.

    Reklāma

    Zakerbergs joprojām uzskata, ka “Threads” kādu dienu varētu sasniegt viena miljarda lietotāju atzīmi. Pagaidām par to ir grūti spriest, taču pēc atsevišķiem rādītājiem “Threads” pārspēj populārāko mikroblogošanas lietotni “X”. Piemēram, “Threads” ir vairāk ikdienas lietotāju ASV nekā “X”. Mazā uzvara “Meta” lietotnei bija nesen, kad tajā pievienojās Teilore Svifta, lai reklamētu savu jaunāko albumu.

    Jāatzīmē, ka “Threads” šobrīd savā ziņā ir unikāla “Meta” lietotne, jo tajā nav reklāmu. Līdz ar to uzņēmums pagaidām vēl negūst tiešus ieņēmumus no “Threads”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mini
    26.04.2024 11:35

    Nu vismaz nav tāda miskaste kā Elona Twitteris

    Biteme
    26.04.2024 19:10
    Reply to  mini

    Nav viņam twitera

    Eins
    26.04.2024 12:23

    Kura bija tā kompānija, kas nesen paziņoja, ka vairs nepublicēs datus par lietotāju skaitu? Nebija X?

    Profs
    26.04.2024 18:18

    jābūt totālam mazohistam, lai lietotu metu un tās threads – pie tam rakstā ir kļūda par ienākumu negūšanu – gūst ienākumus un ļoti labi no “kreisajiem” postiem – tik daudzus cilvēkus apkrāpj meta un threads ar saviem ierakstiem – arī Latvijā katru dienu pāris cilvēki pazaudē savu naudu, jo uzķeras uz fake rakstiem metā/threads – izlasa, ka piemēram Porziņģis iesaka ieguldīt naudu bitcoins vai nopirkt akcijas paketi, jo tā gūst miljonus un zaudē naudu pēc tam. Tas, ka visi tie raksti un profili ir meta fake pēc tam maz ko palīdz – nauda būs prom no konta un nav dzirdēts, ka kāds būtu atguvis. Ari vardabības popularizēšana netiek kontrolēta metā – ne velti tās aplikācijas aizliedz normālās demokrātiskās valstīs kā Ķīna

    Kursors.lv
    26.04.2024 18:41
    Reply to  Profs

    Nu, paga, paga. Šiem rakstiem taču nav tieša sakara ar Facebook/Threads. Tik vien tas, ka tos ļaundari var publicēt šajās vietnēs. Ā, un, LOL, kas ir šis “normālās demokrātiskās valstīs kā Ķīna”? :D :D :D

    mini
    26.04.2024 19:41

    Jā, Profs ir kaut kāds idiots 😃

    Profs
    26.04.2024 22:09

    nu tehnoloģiju portāla uzturētājam gan tā nepieklājās rakstīt – visa tā draza Facebook/threads ir tiešs sakars – tā kā citos portālos tādu drazu bloķē un izdzēš, tad tie visi ir pārmetušies uz Meta. Ja es šodien ielikšu ar autortiesībām aizsargātu darbu Facebook, tad to pēc pāris minūtēm izdzēsīs un es visticamāk tikšu banots, bet kad ieliek fake saturu – tad pēkšņi algoritmi nestrādā?:))) Facebook no tiem fake satura licējiem saņem naudu un pietiekami lielu – tāpēc arī tāda tolerance un tie netiek apkaroti… Kad par šo problēmu uzdeva jautājumus rietumu portāli kā BBC, tad Facebook taisnojas, ka to sistēma nevarot nokontrolēt kur ejot saites, lai gan ikviens kas ar IT ir pat uz Jūs zina, ka tas ir elemetāri nokontrolējams… Tas pats google chrome brīdina pat par fake lapām pat pirms esi paspējis to lapu atvērt.

    PS demokrātijas principu nodrošina atklātas vēlēšanas, noziedzība, cilvēku skaits cietumos, labklājība – jā Norvēģija, Somija, Zviedrija būs krietni priekšā Ķīnai, bet lielākā daļa ES citas valstis un pārējā pasaulē krietni ir tālu aiz Ķīnas demokrātijas indeksos – nu nevajag jau lasīt šobrīd propogandu, kur noliek Ķīnu, jo ASV ir grūti sagremot, ka tā ir kļuvusi par lielāko valsti pasaulē un rāda priekšzīmi citām valstīm..

    Kursors.lv
    27.04.2024 07:36
    Reply to  Profs

    Tu dzīvo kaut kādā alternatīvajā pasaulē. Nekas no tavā komentārā teiktā, manuprāt, neatbilst patiesībai.

    Profs
    27.04.2024 11:02

    Facebook/Meta paša to raksta! :) Iespējams, ka melo tad Facebook. Lai vai kā – lielākā daļa drošības speču iesaka turēties pa lielu gabalu no Facebook produktiem

    Reinis Rozitis
    27.04.2024 11:49
    Reply to  Profs

    > lielākā daļa drošības speču iesaka turēties pa lielu gabalu

    Kur, kas, ko iesaka?

    Kursors.lv
    27.04.2024 12:48
    Reply to  Reinis Rozitis

    Jā, tieši tā, konkrētību te prasās.

    Reklāma