Web Analytics
More
    Reklāma

    Threads lietotnē iespējams redzēt NBA spēļu rezultātus

    Jaunākie raksti

    Lai veicinātu lietotāju aktivitāti un ieinteresētību Meta izveidotajā Threads sociālajā tīklā, tas saņēmis iespēju redzēt NBA basketbola spēļu rezultātus.

    NBA rezultātu atspoguļošana lietotnē gan ir tikai sākums, jo paredzams, ka nākotnē pievienosies informācija arī par citiem sporta veidiem. Kaut arī Threads pagājušajā gadā ātri sasniedza 100 miljonu lietotāju bāzi, šobrīd par to pārāk aktīvi nerunā. Salīdzinoši nesen sociālais tīkls beidzot kļuva pieejams Eiropā, un ir sajūta, ka tajā vienkārši tiek dublēti ieraksti no X platformas.

    Reklāma

    Basketboļa spēļu rezultātu atspoguļošana izvēlēta tāpēc, ka Threads platformā ir ļoti aktīva NBA fanu bāze un tas ir viens no populārākajiem tematiem šajā sociālajā tīklā. Spēļu rezultātus ir iespējams atrast meklēšanas sadaļā pirms vai pēc spēles, kā arī tās laikā. Pirms spēles šī sadaļa ir pieejama vienu dienu iepriekš, kā arī pēc spēles rezultāti būs pieejami 24 stundas.

    Jāsaka gan, ka pieslēdzoties savam Threads 24. marta pēcpusdienā un veicot dažādus meklējumus, man vēl neizdevās ieraudzīt konkrēto rezultātu atspoguļošanas iespēju. Tomēr balstoties uz pieejamo informāciju, jaunā funkcionalitāte tiek ieslēgta pakāpeniski.

    Vai jūs ikdienā lietojiet Threads platformu?

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma