Web Analytics
More
    Reklāma

    Threads servisu lieto jau aptuveni 100 miljoni lietotāju

    Jaunākie raksti

    Uzņēmumam Meta notikusi ceturkšņa finanšu rezultātu izziņošana, kurā Marks Zakerbergs atklājis, ka Threads lietotnes aktīvo lietotāju skaits ir ap 100 miljoniem.

    Tā nākusi kā atbilde uz spekulācijām, ka servisam neiet pārāk labi un pirmais popularitātes vilnis ir nokrities, tomēr tā gluži nav. Threads tika izziņota šī gada jūlijā, kad tā visai īsā laikā savāca vairākus desmitus miljonus lietotāju. Šī lietotne līdzinās X jeb Twitter, un ir uzņēmuma Meta redzējums, lai sastādītu konkurenci Īlonam Maskam.

    Reklāma

    Kā atklāja Zakerbergs, tad Meta plānos ir sasniegt vienu miljardu lietotāju bāzi Threads servisā, kura būss pozitīvāka viedokļu apmaiņas un cilvēku saziņas vieta, salīdzinot ar Twitter. Tikmēr Threads joprojām nav pieejama Eiropā, kas noteikti ierobežo aktīvo lietotāju skaitu, tomēr Meta plānos ir to palaist mūsu pasaules daļā.

    Tāpat uzņēmums pauda informāciju, ka Threads attīstība plānota vairāku gadu garumā un pēc pirmo trīs mēnešu perioda ir redzams, ka tā sāk nobriest un palēnām attīstās. Šajā laikā jau ir izveidota tīmekļa versija, kā arī iespēja bez maksas labot savus ierakstus. Papildu tam Meta ir bijis pietiekami veiksmīgs finanšu ceturksnis, apgrozījumam sasniedzot 34 miljardus dolāru, kas ir par 23% vairāk nekā gadu iepriekš.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Egils
    31.10.2023 07:50

    Nelieto, let’s be real

    Reklāma