Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau rīt dienas gaismu varētu ieraudzīt “Meta” radītais “Twitter” konkurents “Threads”

    Jaunākie raksti

    Maija beigās jau rakstījām par “Meta” plāniem piedāvāt savu “Twitter” konkurentu. Sākotnēji to bija plānots palaist jūnijā, taču jaunākā informācija liecina, ka “Meta” svaigākā lietotne “Threads” oficiāli varētu tikt palaista ceturtdien, 6. jūlijā. Patiesībā šis ir izcils laiks, kad to darīt, ņemot vērā Īlona Maska uzliktos satura skatīšanas ierobežojumus “Twitter”, kā rezultātā lietotāji ļoti aktīvi metas pie konkurentu lietotnēm.

    Precīzāka informācija par “Threads” izlaišanu atrodama “App Store”, kur norādīts, ka tās paredzamais palaišanas laiks ir 6. jūlijs. Nav skaidrs, vai arī “Android” lietotājiem šī lietotne varētu būt pieejama tajā pašā datumā.

    Reklāma

    “Threads” var uzskatīt kā “Instagram” un “Twitter” apvienojumu. “Meta” apraksta “Threads” kā “Instagram” bāzētu lietotni, kas piedāvā uz tekstu balstītu saziņu. Pamatojoties uz publicētajiem ekrānuzņēmumiem, lietotne būs sasaistīta ar “Instagram”. Praktiski tas nozīmē, ka uz “Threads” tiks pārnests gan lietotāja “Instagram” sekotāju saraksts, gan tie konti, kuriem tiek sekots šajā lietotnē. Jau esošs sekotāju loks varētu “Threads” dot mazu priekšrocību pār citām “Twitter” alternatīvām. Tāpat lietotāji varēs izmantot jau savu esošo “Instagram” lietotājvārdu.

    “Threads” lietotājiem, protams, tiks piedāvātas dažādas privātuma opcijas. Piemēram, izvēlēties, kurš var izlasīt lietotāja publicēto saturu. Tāpat būs iespējams dalīties ar citu lietotāju saturu, sūtīt privātas ziņas un citas populāras iespējas, kas pieejamas gan “Twitter”, gan tā alternatīvās. Tiesa, sākotnēji bija teikts, ka “Threads” būs decentralizēta lietotne, taču tagad par to tiek klusēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    05.07.2023 09:24

    Meta darbinieki tiešām lieto meth?

    Meta darbinieks
    05.07.2023 09:43
    Reply to  KKTK

    Nevaram nedz apstiprināt, nedz noliegt .. noliekt .. tomēr noliegt ..

    Lietotajs
    05.07.2023 10:07

    Nu nezinu, kaut kā nav uzticības Meta kompānijai. Tāpat kā ar to aplikāciju veikalu vai ko tur plāno Eiropā. Pārāk liela datu vākšana.

    Dj Bacon
    05.07.2023 14:41
    Reply to  Lietotajs

    Jū, kaut kā nevelk iesaistīties METAs projektos. Nekāda uzticība Zakam.

    capsx
    07.07.2023 01:35

    Tas tikai Amerikas tirgum?
    Kaut kā neatrod tādu appu Appstoree …

    bobis
    08.07.2023 11:33

    Varu deret ka bus facebook kopija, kas noteikti parspes tweeter, jo tweeter nav neka iznemot republikanus.

    Reklāma