Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” gatavo “Twitter” konkurentu, kas varētu būt gaisā jau jūnijā

    Jaunākie raksti

    Kopš Īlons Masks kļuva par “Twitter” jauno bosu, platformu pametuši diezgan daudz lietotāju. Tas ļāva uzplaukt vairākām “Twitter” alternatīvām, piemēram, decentralizētajam sociālajam tīklam “Mastodon” un bijušā “twitter” vadītāja Džeka Dorsija izveidotajam “Bluesky”. Paralēli tam tika baumots, ka arī “Meta” veido “Twitter” līdzīgu platformu. Izskatās, ka runas bijušas patiesas un Marka Zakerberga uzņēmums tik tiešām plāno piedāvāt jaunu “Twitter” līdzīgu pakalpojumu, kas, pie tam, varētu tikt palaists jau jūnijā.

    Saskaņā ar digitālo mediju mārketinga ekspertes Lias Hābermenas teikto, beidzot ir zināma mazliet plašāka informācija par “Meta” veidoto “Twitter” konkurentu. Eksperte atklāj, ka jaunā lietotāja ir jau diezgan tuvu pabeigšanas stadijai un varētu tikt palaista jūnija beigās. Tāpat Hābermena zina teikt, ka “Meta” ir tikusies ar atsevišķiem satura veidotājiem, lai apspriestu jauno platformu, kas būs diezgan cieši saistīta ar “Instagram”.

    Reklāma

    Pagaidām ir jau zināmi pāris fakti par jauno “Meta” lietotni. Pirmkārt, sekojot tendencēm, tā plānota kā decentralizēts sociālais tīkls. Otrkārt, tā būs tiešā veidā sasaistīta ar “Instagram”. Tas nozīmē, ka lietotāji jaunajā lietotnē varēs autorizēties ar saviem “Instagram” piekļuves datiem – lietotājvārdu un paroli. Līdz ar to arī sekotāji, profila informācija, kā arī bloķētie konti – visa šī informācija tiks automātiski pārnesta uz jauno lietotni.

    Tāpat zināms, ka lietotni varēs integrēt ar citiem pakalpojumiem, piemēram, “Mastodon”, kas ļaus ērtāk mijiedarboties ar citiem lietotājiem. Lietotājiem būs iespēja veidot līdz 500 zīmēm garus ierakstus, kā arī varēs pievienot foto un video, pievienot “patīk” atzīmes un izmantot citas funkcijas, ko jau piedāvā “Twitter” un citas alternatīvas. Tiesa, lietotnei pagaidām vēl nav paša galvenā – nosaukuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gaļas pārstrādes uzņēmuma galven
    23.05.2023 08:39

    Twitter, Facebook, instagram.. Vai esmu ko palaidis garām, kādas fantastiskas emocijas, brīnišķīgu pieredzi, ja neizmantoju nevienu no šiem sociālajiem tīkliem?

    Gudrelis
    23.05.2023 09:55

    Tās emocijas ir neaprakstāmas!

    Ivis
    23.05.2023 10:23

    “Eksperte atklāj, ka jaunā lietotāja ir jau diezgan tuvu pabeigšanas stadijai un varētu tikt palaista jūnija beigās.” šķiet, ka eksperte runāja vairāk par privāto dzīvi, ne aplikāciju :)

    Krotow
    23.05.2023 12:40

    Tas, ka šie ietekmeļi parasti pļurkst par to cik viņiem privātā dzīvē viss labi, jo viņi lietojot (ierakstīt kārtējā reklamētā produkta nosaukumu).

    Last edited 11 months ago by Krotow
    Reklāma