Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” šonedēļ plāno izlaist “Threads” tīmekļa versiju

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz lietotāju dramatisko kritumu un popularitātes zudumu, pusotru mēnesi kopš izlaišanas “Meta” radītā mikroblogošanas platforma “Threads” beidzot tiks pie tīmekļa versijas. Tā ir viena no gaidītākajām un vajadzīgākajām iespējām, kas pie lietotājiem nonāks šīs nedēļas laikā.

    “Meta” vadītājs Marks Zakerbergs šī mēneša sākumā informēja, ka “Threads” tīmekļa versija drīzumā nonāks pie lietotājiem. Arī “Instagram” vadītājs Ādams Moseri nesen bija izteicies, ka notiek tīmekļa versijas testēšana. Pašlaik pilna “Threads” versija ir pieejama tikai “iOS” un “Android” ierīču īpašniekiem.

    Reklāma

    “Threads” nesen pievienoja vairākas funkcijas, kas tā galvenajam konkurentam “X” (agrāk “Twitter”) ir pašsaprotamas. Piemēram, iespēja iestatīt paziņojumu rādīšanu, redzēt ierakstus hronoloģiskā secībā, iespēja skaidrāk redzēt pārpublicētos ierakstus u.c.

    Jāpiezīmē, ka “Threads” darbojas uz “Instagram” bāzes un tika palaista 6. jūlijā. Sākumā lietotne piedzīvoja rekordaugstu interesi un lietotāju pieplūdumu, pirmajā darbības nedēļā piesaistot 100 miljonus interesentu. Tiesa, interese par šo mikroblogošanas vietni tikpat strauji arī saruka, un līdz augusta vidum tā jau zaudējusi 80% lietotāju. Latvijā un pārējā Eiropas Savienībā šī lietotne joprojām nav pieejama sakarā ar to, ka ES ir aizliegta lietotāju datu nodošana starp platformām, kas šajā gadījumā ir “Instagram” un “Threads”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma