Web Analytics
More
    Reklāma

    “Threads” lietotāju skaits sasniedzis 100 miljonus

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā daudz uzmanības tiek veltīts “Meta” jaunajai lietotnei “Threads“, kas ir tiešs “Twitter” konkurents. Tas ir visai pamatoti vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, lietotnei ir liels potenciāls izaugt par tikpat veiksmīgu kā citas “Meta” platformas – “Instagram” un “Facebook”. Otrkārt, interese par “Threads” šobrīd ir milzīga, par ko liecina fakts, ka tajā reģistrējušies jau 100 miljoni lietotāju.

    “Threads”, kas ir veidota uz “Instagram” platformas, savu dienasgaismu ieraudzīja 6. jūlijā. Līdz ar to mazāk nekā nedēļas laikā tai pievienojušies rekorddaudz cilvēku. Jāteic, ka lietotnes palaišana notikusi arī labvēlīgos apstākļos, ņemot vērā, ka tieši tad Īlons Masks uzlika limitus “Twitter” satura skatīšanai. Eiropas iedzīvotājiem “Threads” joprojām nav pieejama. 

    Reklāma

    Lai arī “Threads” lietotāju skaits strauji aug, pašai lietotnei trūkst vairāku pamatfunkciju. Piemēram, tai nav tīmekļa versijas, iespējas pievienot mirkļbirkas, rakstīt tiešās ziņas, ir ierobežota lietotāju meklēšana, ieraksti netiek parādīti hronoloģiskā secībā un citas lietotājiem svarīgas iespējas. Tiesa, šīs lietas “Meta” solās drīzumā labot. To pierāda fakts, ka uzņēmums “Android” ierīcēm izlaidis “Threads” beta versiju, kurā daudzas no šīm iespējām jau tiek piedāvātas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    11.07.2023 14:54

    Kā runā internets, tad “Threads” ir “bāzēts” uz woke personu interesēm un tur esot smaga cenzūra.

    digitalk
    11.07.2023 17:45
    Reply to  grh

    tak visi aizbēgušie PC/SJW gribēja kā vecajā twitterī, Cukurkalns piegādāja.

    tagad vēl Meta varēs lielīties ar daudzmiljoniem lietotāju, jo izdzēsties no Treads nevar, pie viena nedzēšot arī Instagram kontu, uz ko retais būs gatavs parakstīties.

    Last edited 9 months ago by digitalk
    Reklāma