Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” izlaiž “Threads” beta versiju “Android” ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas vidū, 6. jūlijā, savu dienasgaismu ieraudzīja “Meta” mikroblogošanas vietne “Threads“, kas ir “Twitter” tiešs konkurents ar diezgan lielu potenciālu. Uz “Instagram” platformu balstītajai lietotnei līdz šim izdevies piesaistīt jau vairāk nekā 100 miljonus lietotāju. Tiesa, šobrīd “Threads” trūkst diezgan daudz funkciju, kādas piedāvā “Twitter” un citas līdzīgas vietnes. Taču tas drīz tiks labots.

    Zināms, ka pie “Android” lietotājiem drīzumā nonāks “Threads” beta versija, kas piedāvās vairākas pieprasītas funkcijas. To vidū ir iespēja lietot heštagus jeb mirkļbirkas, privātie ziņojumi, hronoloģiska ierakstu plūsma, tīmekļa versija, iespēja izdzēst “Threads” profilu, neizdzēšot savu “Instagram” kontu u.c.

    Reklāma

    “Threads” beta versija “Android” ierīcēm tika palaista pagājušās nedēļas beigās, tāpēc varētu būt jau pieejama. Par šādu pašu iespēju “iOS” lietotājiem pagaidām nav ziņu. Tāpat “Meta” joprojām nav atklājusi, kad “Threads” varētu būt pieejama Eiropas tirgū. Ja neizdosies panākt vienošanos ar Eiropas Savienību, šī lietotne eiropiešiem sliktākajā gadījumā varētu būt pieejama vien 2024. gada pavasarī, kad stāsies spēkā digitālā tirgus likums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DLX
    10.07.2023 13:02

    Kas notiek ar šo saitu? Vai tiešām viss balstās uz outdated ziņām? Kā atver lapu, paliek ļoti bēdīgi. Visādu huijņu te liek, tāda sajūta ka jums ofisā internets atslēgts. Pofig visi tie apskati, bet kur jaunumi?? Viņu vārdu sakot nav. Viss jau lasīts kaut kur citur un kādu laiku atpakaļ. Un lūdzams, nevajag te liet nezin ko. Apbrīnoju jūsu nespēju iet solī ar laiku un informācijas plūsmu. Regress? Nostaļģija? Nespēja? Jums izvēlēties kas un kā. Man kā lasītājam tas nav pieņemams. Atgremot un pasniegt novecojušu info, lai tā paliek. Laiks jums beidzot upgrade veikt nevis vilkties astē!

    Kursors.lv
    11.07.2023 07:29
    Reply to  DLX

    Sveiks! Paldies par komentāru! Uzskaiti piecus šīs nedēļas jaunumus, kas, tavuprāt, ir patiešām īsti un reāli jaunumi nevis huiņa. Citādāk tavs komentārs ir tāda pati tevis pieminētā huiņa.

    Skaks
    11.07.2023 13:48
    Reply to  DLX

    Diemžēl vai par laimi, ne visi ir vienādi. Katrs jau pats izvēlas savu informācijas avotu, daži izmanto vairākus. Jā, es arī saskaros ar tādiem rakstiem, kuri tika izlasīti citur iepriekš , bet es saprotu, ka ne visi izmanto tādus pašus avotus, kā es vai tu. Cieņa visiem, mammai sveicieni ❤️!

    Tasesmues
    10.07.2023 14:55

    Aplikācija ir pieejama google play, bet uzzinot, ka “feed” nevar sakārtot hronoloģiski, šis apps priekš manis ir miris. 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

    Jānis
    10.07.2023 17:28

    Es gan piereģistrējos… Nepatīk man vairs tas Twitter Maska vadībā…

    Hotlinemiami
    11.07.2023 16:59

    Twitter tāpat labāks, jo var rakstīt n word

    Reklāma