Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Nothing Phone (1) un Nothing Phone (2a) saņēmuši ChatGPT integrāciju

    Jaunākie raksti

    Pirms divām nedēļām zīmols Nothing paziņoja par ChatGPT integrāciju ar galveno zīmola flagmani – Nothing Phone (2) viedtālruņa modeli. Bet tagad šo integrāciju saņems arī Nothing Phone (1) un Phone (2a) modeļi.

    Jauno integrāciju visiem trim zīmola viedtālruņiem nodrošina pēdējais Nothing OS 2.5.5. un Nothing OS 2.5.5.a programmatūras atjauninājums. Līdzīgi kā Nothing Phone (2), arī pārējie divi modeļi saņems speciālus ChatGPT logrīkus, kuri ļaus to izmantot gan ar balss vadību, gan rakstiski. Lai pilnvērtīgi izmantotu balss saziņu ar MI rīku, lietotājam būs nepieciešamas arī jaunās Nothing Ear vai Ear (a) bezvadu austiņas.

    Reklāma


    Papildu tam šī integrācija darbosies arī ar uzņemtajiem ekrānšāviņiem, uzreiz piedāvājot sarunas iespējas ar mākslīgā intelekta rīku. Lai sāktu izmantot šo integrāciju, Nothing viedāltuņu īpašniekiem pašā sākumā ir jāveic ChatGPT lietotnes instalācija no Play Store, bet pārējais jau norisināsies automātiski.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Peldošā komata kļūda
    29.04.2024 14:30

    Nothing Phone (1)
    Aizvakar/vakar atnāca 2.5.5 atjauninājums ar šo “jaunumu” . Kamēr instalējās un rebūtojās sāku jau štukot, ka būs jāmeklē kur to figņu izslēgt :D
    Par laimi, nekur baigi neuzbāžas un pa pirkstiem nemaisās. vismaz pagadiām.

    Interesantāka lieta atjauninājumā ir general fix wifi diskonekta bagam ( wifi signāls ir, piekļuves internateam – nav. ).

    Last edited 15 days ago by Peldošā komata kļūda
    Reklāma