Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” padara “Quest OS” operētājsistēmu pieejamu citiem ierīču ražotājiem

    Jaunākie raksti

    Nedēļas sākumā “Meta” paziņojusi, ka tās operētājsistēmu, kas darbina “Meta Quest” viedās brilles, tagad oficiāli varēs izmantot arī trešo pušu ierīču ražotāji. Trīs lielie tehnoloģiju spēlētāji — “Asus”, “Lenovo” un “Xbox” – ir pirmie uzņēmumi, kuri piekrituši izstrādāt savas ierīces ar “Meta” programmatūru.

    “Meta” operētājsistēma, kas līdz šim bija pazīstama kā “Quest OS”, bet tagad saucas “Meta Horizon OS”, ļaus ierīču izstrādātājiem piekļūt tādām tehnoloģijām kā acu, sejas, roku un ķermeņa izsekošana, kā arī populārai jauktās realitātes funkcijai, kas lietotājiem joprojām ļauj redzēt apkārtni, nesājot viedās brilles. “Meta” arī norāda, ka visas turpmāk saražotās viedās brilles varēs savienoties, izmantojot “Meta Quest” lietotni “iOS” un “Android” ierīcēs.

    Reklāma

    Paziņojumā norādīts, ka “Asus” un “Lenovo” plāno izstrādāt viedās brilles, kuras būtu paredzētas īpašiem gadījumiem. “Asus” gadījumā ierīce būtu domāta spēlēm, savukārt “Lenovo” vēlas radīt viedās brilles, kuras būtu paredzētas “produktivitātei, mācībām un izklaidei”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    karlis
    24.04.2024 11:55

    no wiki:
    The Quest 2 runs operating system software based on Android Open Source Project (AOSP) source code

    tātad tas ir androīds, kuru piedāvās citiem … priekš kam? ja reiz citi tāpat taisa bootloader lock

    Reklāma