Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” piedāvās izglītības metaversu, izmantojot “Quest” VR brilles

    Jaunākie raksti

    “Meta” iepazīstinājusi ar jaunu produktu izglītības jomai, kura darbība balstīsies uz metaversa pieredzi. Uzņēmums, kas bez sociālajiem tīkliem izstrādājis arī virtuālās realitātes (VR) brilles “Quest“, plāno tās izmantot ne tikai izklaidei, bet arī mācību nolūkos.

    Ziņots, ka “Meta” plāno paplašināt savu produktu un pakalpojumu klāstu, orientējoties uz tā saukto uzņēmējdarbības metaversu, kas ietver izglītības produktus un pakalpojumus. Konkrētāk, uzņēmums vēlas izstrādāt jaunu produktu “Quest” ierīcēm, kas īpaši paredzēts izglītībai – vismaz 13 gadus sasniegušiem skolēniem mācību tēmu labākai apguvei. Šis produkts ļaus, piemēram, skolotājiem vienlaicīgi pārvaldīt vairākas “Quest” ierīces, piekļūstot izglītībai paredzētām lietotnēm un funkcijām.

    Reklāma

    Jaunā produkta nosaukums un plašāka informācija par to tiks atklāta “tuvākajos mēnešos”. Plānots, ka tas pilnībā tiks ieviests līdz 2024. gada beigām un būs pieejams tirgos, kur aktīvs ir pakalpojums “Quest for Business” – lielākajā daļā Eiropas, Austrālijā, Kanādā, Japānā, Jaunzēlandē un ASV.

    Jāpiezīmē, ka “Meta” jau izmanto “Quest” izglītības nolūkos. Piemēram, Glāzgovas universitātes studenti, izmantojot šīs VR brilles, var citādā veidā mācīties dabas zinātnes, virtuāli ceļojot cilvēka ķermenī. Savukārt Ņūmeksikas Valsts universitātes krimināltiesību kursā “Quest” tiek izmantotas, lai dotu iespēju studentiem redzēt virtuālu nozieguma vietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma