Web Analytics
More
    Reklāma

    HMD izziņo trīs Pulse sērijas viedtālruņu modeļus, kuri būs lēti un viegli labojami

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu zīmols HMD, kas pēdējos mēnešos labāk zināms ar dažādu interesantu telefonu izveidi, ir izziņojis trīs budžeta klases modeļus, kas būs patiešām lēti un viegli labojami.

    HMD Pulse sērija piedāvās trīs dažādus modeļus, un uzņēmums liek uzsvaru uz tiem pircējiem, kas domā par vidi. Šos telefonus būs ļoti viegli labot pašu spēkiem, jo pēc sniegtās informācijas to akumulatoru būs iespējams nomainīt piecu minūšu laikā. Visu labošanai nepieciešamo varēs iegūt no iFixit mājaslapas.

    Reklāma


    Tiesa, šie telefoni nebūs jaudas spēkstacijas, tomēr jāatceras fakts, ka to oficiālās cenas ir no 140 līdz 180 EUR. Visi trīs modeļi ir aprīkoti ar jau vecas tehnoloģijas 12nm mobilo procesoru Unisoc T606. Lētākais Pulse modelis ir aprīkots ar 6.65 collu lielu LCD ekrānu, kura izšķirtspēja sasniegs 720p. Tam ir 13MP izšķirtspējas aizmugurējā kamera un 8MP priekšējā. Par enerģiju rūpēsies 5000mAh akumulators. Pulse viedtālruņa iebūvētā atmiņa ir 64GB.

    Vidējais brālis ir HMD Pulse+ modelis, kas maksās 160 EUR. Tam ir tāds pats ekrāna izmērs un izšķirtspēja, bet lielākā atšķirība būs 50MP izšķirtspējas aizmugurējā kamera. Tiesa, HMD nepublisko informāciju par pašu video un bilžu kvalitāti, jo Unisoc procesors ir spējīgs apstrādāt video vien ar 1080p izšķirtspēju. Šī modeļa iebūvētā iekšējā atmiņa ir 128GB.

    Dārgākais modelis ir HMP Pulse Pro, kura cena ir 180 EUR. Lielākā atšķirība no lētākajiem brāļiem ir 50MP izšķirtspējas priekšējā kamera, kā arī šis modelis spēj lādēties ar 20W jaudu, kaut arī pirmie divi vien ar 10W. Arī uzlāde nepārspēs nekādus rekordus. Visi trīs modeļi saņēmuši Android 14 operētājsistēmu. Tos jau ir iespējams iegādāties HMD mājaslapā.

    Avots: Nokiamob
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Grh
    26.04.2024 14:22

    ..jo pircēji, kuri domā par vidi, nevēlas lietot neko patīkamu. Kārtējais elektroniskais atkritums jau projekta izstrādes brīdī. Kur šos var lietot? Tuvajos austrumos pie tik tik tik kaboom pievienot, lai triggeris aktivizējas caur aplikāciju?

    Ivis
    26.04.2024 14:54
    Reply to  Grh

    Te jāpiekrīt. Domājot par ilgtspēju, būtu jēdzīgi ievietot jaudīgāko proci/lielāko atmiņu, lai ierīce maksimāli ilgi nenoveco morāli, papildus nodrošinot iespēju kompensēt fiziskās novecošanas/nolietošanās sekas.
    Kāda jēga būs šim mainīt akumulatoru pēc 4 gadiem, ja ierīce vairs nevilks watsappu un internetbankas aplikāciju?
    Tieši pretējs efekts sākotnēji paredzētajam.

    Biteme
    26.04.2024 14:56

    Nu netaisos es mainīt bateriju, bet par to cenu jau sagaidu UFS storage – bet HMD tradicionāli būs lēnāka eMMC.

    Rambo5
    26.04.2024 23:06

    Lielisks telefons! Par to cenu var katru gadu pirkt jaunu un vispār nedomāt par tā izskata saglabāšanu.

    Grh
    27.04.2024 02:17
    Reply to  Rambo5

    Bet jau šodien tu lamāsies, ka tavs jaunais telefons nenormāli bremzē. Nopirksi to pašu otro reizi un turpināsi lamāties. Var jau taisīt tāda veida telefonus, bet ir taču kaut kāds iztikas minimuma setups cpu/ram/storage, kam jābūt, lai telefons divus gadus būtu lietojams. Te izskatās, ka izņem no iepakojuma, ieslēdz, saproti, ka minūti jāgaida līdz viss ielādējas un konstatē, ka menu pat raustās. Pamēģini atvērt pārlūkā Delfi ar visām 200 reklāmām un tas neizdodas. Pa 200e labāk nopērk lietotu mid. klases telefonu un tam nomaina bateriju. Nu nav nopietni ražot telefonus ar 5 un vairāk gadu vecām tehnoloģijām.

    Profs
    27.04.2024 11:11

    pareizāk jau bija jāraksta – telefoni domāti par tiem, kas NEDOMĀ par vidi – kā jau te citi norādīja – nopērk sūdīgu telefonu un tad to met laukā. Pie tam nekas nav minēts par programmatūras atjaunošanu, kas pat ir būtiskāks kritērijs – esmu mēģinājis un pat vairāk kā 10 gadus telefons normāli strādātu, ja tik tam būtu iespēja updatot softu – lielākā daļa aplikāciju vairs neatbalsta veco andreoid un tad tāds telefons paliek par bluķi. Pamazām sāku saprast portāla konceptu – prasti google translate pārtulko rakstus un pieliek ieliek tik iekšā portālā bez jebkādas analīzes vai pienesuma

    Reklāma