Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone 14 ir jaudīgāks par iPhone 13 Pro, lai arī abi izmanto vienu un to pašu procesoru

    Jaunākie raksti

    Nesenā paziņojumā iPhone dizaina direktors izteicies, ka jaunais iPhone 14 modelis ir nedaudz ātrāks par iepriekšējās paaudzes iPhone 13 Pro, neskatoties, ka abi ir saņēmuši identisku A15 Bionic procesoru.

    Pēdējos gados visi jaunie iPhone modeļi saņēma vienādu mobilo procesoru, kas bieži vien neradīja lielas atšķirības starp parasto un Pro sērijas modeli, taču 2022. gads ir ieviesis korekcijas. Jaunie iPhone 14 Pro modeļi ir saņēmuši A16 Bionic procesoru, bet iPhone 14 iepriekšējās paaudzes A15 Bionic, taču tas tik un tā būs ātrāks, salīdzinot ar gadu veco iPhone 13 Pro modeli.

    Kā norāda Apple pārstāvis, tas iegūts pateicoties jaunajam alumīnijam korpusam, kas ļauj labāk novadīt siltumu, kā arī esot veiktas citas iekšējās izmaiņas, ļaujot sasniegt lielāku jaudu. Apskatot Geekbench sintētisko testu rezultātus, apstiprinās Apple izteikums. Proti, iPhone 14 procesora viena kodola jaudas rezultāts ir 1724, bet iPhone 13 Pro 1711. Taču kopējās jaudas rezultāts iPhone 13 Pro ir augstāks, 4670 pret 4642. Tas apliecina to, ka Apple paudis daļēji pareizu informāciju.

    Šis gan vairāk izklausās pēc reklāmas tam, lai cilvēki iegādātos tieši iPhone 14 modeli, stimulējot jaunāko Apple viedtālruņu pārdošanu. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes iPhone 13 modeli, tas ir mainījis tikai nedaudz, un lielākais ieguvums būs iespēja ērtāk nomainīt iekšējās komponentes, kā arī bateriju, jo vairs nevajadzēs noņemt priekšējo ekrānu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma