Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple aktīvo ierīču skaits sasniedzis divus miljardus

    Jaunākie raksti

    Apple paziņojis sava 2023. fiskālā gada pirmā ceturkšņa rezultātus, un tagad uzņēmums var lepoties ar diviem miljardiem aktīvo ierīču, kā arī sasniegti visu laiku labākie ieņēmumi no Apple servisiem.

    Uzņēmuma finanšu gads atšķiras no kalendārā gada, tāpēc jau 2022. gada 31. decembrī noslēdzās 2023. gada pirmā ceturkšņa rezultāti, taču tas nemaina lietas būtību. Šī aizgājušā ceturkšņa laikā tika sasniegts nozīmīgs notikums, kas ir divu miljardu aktīvo ierīču skaits. Tas iekļauj gan iPhone, gan iPad, gan Mac datorus un visus citus produktus.

    Tiesa, Apple neatklāj kāds ir sadalījums pa konkrētajām produktu grupām. Tai skaitā uzņēmuma finanšu direktors lepojās ar vislabākajiem rezultātiem pakalpojumu sniegšanas sektorā, neskatoties uz globālo ekonomisko lejupslīdi. Tas vēlreiz apliecina, ka Apple savulaik izdarījuši gudru soli, iesaistoties dažādu abonēšanas servisu attīstībā, lai varētu apgrozīt vēl vairāk naudas no saviem klientiem.

    Divu miljardu aktīvo ierīču skaits ir Apple rekords. Iepriekš, 2022. gada janvārī tas bija 1.8 miljardi, un gada laikā pieaugums ir bijis 200 miljonu apmērā. Šeit gan paliek neatbildēts jautājums, kādi ir kritēriji, lai ierīce skaitītos aktīva. Taču redzams, ka šie labie rezultāti ir paaugstinājuši akciju vērtību pēdējās dienās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    04.02.2023 15:03

    kādi ir kritēriji, lai ierīce skaitītos aktīva – pirmo reizi ieslēdzot, tiek piesaistīta apple kontam.
    viss, kas vēl atrodas konteineros un noliktavās, vēl nav aktīvs.

    grh
    05.02.2023 01:39
    Reply to  Biteme

    Viss aktīvais ir tas, kas ir piesaistīts kādam Icloud kontam un ir kaut reizi x laika periodā bijis pieteicies internetam. Neaizmirsti, ka Apple ievāc statistiku un šādu informāciju atlasīt nav problēma

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    04.02.2023 19:19

    Nez, vai manu iPod Shuffle pieskaitīja?

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma