Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Apple plāno 2025. gadā izlaist ierīci ar salokāmu displeju. Bet.. priekš kam?

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ kaut kā saaktivizējušās runas, ka Apple it kā gatavojas izlaist ierīci ar salokāmu displeju. Apple analītiķis Ming-Chi Kuo izplatīja paziņojumu, ka Apple pirmais salokāmais iPad planšetdators tiks izlaists jau 2024. gadā. Tāds pats novērojums ir arī citam Apple analītiķim Benam Vudam (Ben Wood). Tomēr viņiem abiem nepiekrīt trešais analītiķis Ross Jangs un arī žurnālists Marks Gurmans, kas norāda, ka nākamgad mēs varam sagaidīt tikai uzlabotu iPad Pro ar OLED displeju, jaunu “vienkāršo” iPad un iPad mini atjaunoto versiju. Ross Jangs gan raksta, ka ir dzirdējis par portatīvo ar salokāmu displeju, taču tas varētu iznākt 2025. gadā.

    Lai vai kā arī nebūtu, laiks rādīs. Apple šoreiz nav pirmais tehnoloģiju gigants, kas metas iekšā salokāmo displeju trakumā un es to varu saprast. Šobrīd neviens vēl nav spējis uzskatāmi parādīt, ka no šāda formfaktora ierīcēm ir kaut kāda praktiska jēga. Jā, interesanti. Jā, šādi lietotāji nodarbojas ar jaunu displeju tehnoloģiju testēšanu, tomēr Apple ir vairāk slavena ar pārdomātu un kvalitatīvu produktu veidošanu. Kad tie citi aplauzīs radziņus un nadziņus, Apple izlaidīs jau gatavu un lietojamu salokāmu gadžetu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dindāls
    01.02.2023 10:00

    Apple analītiķi :-)

    Kristiāns
    01.02.2023 10:24

    Kā priekš kam? Neatkarīgi no “ir jēga vai nav”, pieprasījums pēc salokāmajiem viedtālruņiem aug un tie paši analītiķi saka, ka vēl kādu laiku turpinās augt.
    Ja ir pieprasījums, būs piedāvājums.

    Skābene
    01.02.2023 12:47

    Varbūt Samsung iedeva labu atlaidi, jo paši nevar iztirgot! :)
    Varbūt Apple ar savu mārketingu saskata iespēju nopelnīt tur, kur Samsungam nesanāk tik labi! :)

    boo
    02.02.2023 06:28

    Cilvēki ne vienmēr pērk tikai to, kam ir jēga

    azad
    02.02.2023 11:03

    Cilvēks ir pastulbs lopiņš, diemžēl. Puse no visa piedāvājuma nav vajadzīga un ir vairāk prikols, nekā reāli dod kādu ieguvumu. Tas pats izgrauzume ekrānos, no sākuma to izdomāja, tagad nez ko dara, lai to paslēptu😂 Nu atstājiet dažus mm telefona augšā, kur salikt sensorus un kameras un ir labi. Bet tā sacenšanās ka redz telefona priekša ir 98 vai 99% ar ekrānu. Ko tieši tie daži % maina??? Labi būs maz melna līnija augšā, kā tas bija gadiem un visi dzīvoja ar to, tagad ekrānā iekšā kaut kāda kamera. Tas nav progress, vismaz ne jēdzīgs, bet cilvēki siekalainu muti skrien un pērk par tūkstošiem. Šie krīzes laiku var būt kādam atver arī acis, ka bez tā visa var arī dzīvot. Nopērc telefonu ar sazin kādu kameru, bet bildes ko izmanto parasti ir kb mērāmas IG un Whatsapp pārsūtās, vairums jau vairs neglabā bildes uz cietnes. Tad kam tev telefonu par 1,5K ar nez kādu kameru ja bildes izmanto zemas kvalitātes. Ar to negribu teikt, ka jāpērk telefona par 200€, bet nu katru gadu pirkt jaunu par štuku ar dīvaini. Turklāt cik ir tādu, kas tā var nopirkt par štuku, parastais latvietis maksā latru mēnesi par to grabuli gadiem naudiņu, jo… Read more »

    Reklāma