Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone pārdošana krīt, Apple servisi ienes vairāk par Mac pārdošanu

    Jaunākie raksti

    Apple tikko izziņoja jaunākos finanšu rezultātus, kas uztverti ar dalītām jūtām, jo ne viss norisinājies pēc investoru plāna. Pēdējo trīs mēnešu laikā pārdoti 51.2 miljoni iPhone viedtālruņi, kas ir 16% kritums pret pagājušā gada šo pašu periodu, kad tika pārdots 61 miljons iPhone viedtālruņu.

    Šāds paziņojums licis Apple akciju cenai nogāzties par 8%, kas nozīmē, ka kopējo Apple akciju tirgus vērtība teorētiski nogāzusies par 40 miljardiem dolāru.

    Reklāma

    Apple ir spējis uzlabot peļņu no piedāvātajiem servisiem, turklāt iTunes, App Store un citi Apple servisi ienesuši vairāk naudas, nekā Mac datoru tirdzniecība. App Store ienākumi gada laikā kāpuši par 35%, arī iCloud peļņa kāpj gadu no gada. Tims Kuks izteicies, ka Apple Pay pieaugumi ir milzīgi, jo maksājumu servisam vidēji ik nedēļu pievienojas viens miljons jaunu lietotāju.

    Mac datoru pārdošanas apjomi gada laikā krituši par 12%, tomēr Apple uzskata, ka pieaugusi uzņēmuma klēpjdatoru pasaules tirgus daļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    27.04.2016 11:09

    tomēr apple “uzskata” :D :D :D

    JPCS
    27.04.2016 17:29

    Tas jaut it ka pašsaprotami, jo SE modeli jau nepirks tie kam ir 6 vai 6s, Tie pārsvara ir tie kas lietoja 4tos un 5tos un aindroidisti, Ņemot vērā ka App Store ienākumi palielinājās, tad lai priecājas ka klāt ir nākuši pārs miljoni jauni klienti.

    Reklāma