Web Analytics
More
    Reklāma

    Pixel telefoniem oficiāli pieejama Android 13 versija

    Jaunākie raksti

    Varbūt nedaudz noklusēti, bet no 15. augusta Google Pixel viedtālruņiem pieejama jaunākā Android 13 operētājsistēmas versija, bet citu zīmolu telefonos tā būs pieejama šī gada laikā.

    Loģiski, ka tieši Google radītais telefons, kā pirmais saņem jaunāko operētājsistēmu, un pagājušajā gadā Android 12 tika izlaists oktobrī, bet šogad tas noticis jau augusta vidū. Izskata ziņā jaunā Android versija nodrošinās izmainītu Material You dizainu, un mūzikas atskaņotājs tagad mainīs savu fonu, balstoties uz dziesmu vai podkāstu, kuru lietotājs klausīsies.

    Reklāma

    Ar jauno operētājsistēmu varēs individuāli kontrolēt lietotņu valodas, kā arī gulēšanas (Bedtime) režīmu tagad varēs vairāk pielāgot, regulējot ekrāna attēla spilgtumu un telefona tumšo stilu. Uzlabota arī drošība, jo lietotnes tagad nevarēs piekļūt visiem datiem, ja būs nepieciešams dalīties ar vienu failu. Tāpat pēc noteikta laika automātiski tiks dzēsti nokopētie dati, kā e-pasta adrese, telefona numurs vai pieslēguma informācija.

    Android 13 atbalstīs Spatial Audio, līdzīgi iPhone, bet tam būs nepieciešamas attiecīgās austiņas, kas nodrošinās galvas izsekošanu. Lietotājiem tiks piedāvāts Bluetooth LE savienojums, lai samazinātu aizturi, tomēr, lai baudītu šo uzlabojumu, arī vajadzēs lietot nepieciešamo tehniku. Kaut kādā brīdī jaunākā Android operētājsistēma nodrošinās iespēju nokopēt dažāda veida informāciju un saturu telefonā, bet tad to iekopēt Android darbinātā planšetdatorā. Tas darbosies arī pretējā virzienā.

    Vai kādam jau izdevies uzstādīt Android 13 savā Pixel telefonā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    18.08.2022 09:21

    Varētu kāds uzrakstīt – kā vispār dzīvojas ar Pixel 6*?

    Karlis
    18.08.2022 10:17
    Reply to  KKTK

    Ir kā ir. Man pixel 6 kopš kāda aprīļa. Kopumā esmu apmierināts (nāku no mi 9), bet ir random software gļuki – zvans nometās, iekarās atvērto lietotņu skats utt. Bet tie sīkumi, salīdzinot ar pozitīvo – kamera(sevišķi naktī), interfeiss, ātrums, citas funkcijas. Ir vērts ņemt, kaut arī pixel 7 visticamāk būs labāks (toties dizains man nepatīk). Varbūt ar Android 13 tiks salabotas šīs lietas.

    Mans Vārds
    18.08.2022 14:11
    Reply to  Karlis

    Zvana mešanos nost var salabot nomainot preffered network no 5g uz 4g. Kopš to izdarīju zvani palikši ievērojami stabilāki un nevienu reizi vairs nav pazudis savienojums.

    Koks
    18.08.2022 10:30
    Reply to  KKTK

    Neskaitot to atjauninājumu, kurš pamatīgi sačarēja tīkla kvalitāti, nav bijušas nekāds problēmas. Gada sākumā normāla zona bija tikai pilsetās kādu mēnesi.

    Nils Biruta Ušakovs
    18.08.2022 15:45
    Reply to  KKTK

    Pixel 6 Pro no Vācijas Google Store un ebaypiegade.lv shippingu uz LV.
    par 99% viss perfekti, tikai fingerprint reader konkurentiem ir labāks, pāris reizes app switching ir nogļukojis un – tas gan drīzāk mana vaina – usb-c ports ļurīgs palicis.
    Bet tas viss ir sīkums, ja var izmantot tīru Android uz jaudīgiem dzelžiem + lieliska kamera.

    Biteme
    18.08.2022 15:56

    usb-c ports taču esot krietni izturīgāks par micro-usb? (skatos uz micro-usb portu kas triju gadu laikā nav pat izkustējies…)

    Kristaps
    18.08.2022 16:03

    Šādi nesanāca dārgāk? Patlaban pie mums 1a skatos- 6 pro 128gb var dabūt pa 805€, ofic. google de veikalā 899€ + ebaypiegades shippings.

    Pērc jau vienalga kur, tāpat pie mums oficiālu google dīleru nav, tad ja kas atgadās garantijā tad jāsūta pašam uz sazin kurieni….

    Oskars
    18.08.2022 17:32
    Reply to  KKTK

    Darbojas loti labi, nav nekadu negativu atsauksmju. Ne ari kadi lidzigi restartesanas. Bet par pasu Pixel 6 Pro pie loti prasigam lieyotnem karst un karsta laika ir principa loti pedigi.

    Last edited 1 year ago by Oskars
    Reklāma