Web Analytics
More
    Reklāma

    Pixel 6 problēmas turpinās, jo telefons tagad automātiski noraida atsevišķus zvanus

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā jaunie Google Pixel 6 sērijas telefoni tika sagaidīti ar lielām cerībām, ka tie atkal spēs pārsteigt pasauli. Tomēr šobrīd izskatās, ka tie spēj pārsteigt savus lietotājus ar dažāda veida kļūdām un nepilnībām.

    Pixel viedtālruņi jau kopš pirmsākumiem ir izcēlušies ar lietošanas problēmām, kaut arī tie ir tehniski labi telefoni un tiem pirmajiem ir pieeja Android atjauninājumiem, to lietošana dažu brīdi var būt ļoti sarežģīta. Jaunākā problēma, kura skārusi Pixel 6 un Pixel 6 Pro lietotājus ir automātiska ienākošo zvanu noraidīšana. Situāciju vēl sliktāku padara tas, ka uz ekrāna neparādās nekāda informācija, bet zvans automātiski parādās zvanu vēsturē kā noraidīts. Līdz ar to ir iespējams garām palaist ļoti svarīgus personiskos un darba zvanus, bet par tiem uzzināt tikai tad, kad lietotājs pats pārbauda šo vēsturi.

    Reklāma

    Izrādās, ka problēma ir jau aktuāla no decembra, kas nozīmē, ka šo pāris mēnešu laikā Google nav līdz galam to atrisinājusi. Tagad to ar jaunu joni pārspriež Reddit platformā. Pixel lietotāji dažādos veidos mēģinājuši izmainīt telefona uzstādījumus, kas saistīti ar zvaniem, tomēr arī tas nav nesis vēlamo rezultātu. Šie ienākošie zvani tiek uzreiz pārvadīti uz balss pasta ziņojumu, kur zvanītājs var ierakstīt savu sakāmo. Principā ar šādu kļūdu telefons nepilda savu pamata funkciju, kas skan diezgan ironiski. Nesen ar saistītu video dalījies jūtūberis MKBHD, kurš paudis savas domas par Pixel 6 problēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pffe
    20.04.2022 00:20

    vairāk par dekādi, un android joprojām nav lietojams? :D

    Kartupelis3
    20.04.2022 09:50

    Kopš decembra esmu laimīgais Pixel 6 lietotājs. NEVIENA, t.sk. šī, problēma nav novērota, lai arī tiešām forumi pilni ar reportētām problēmām. nezinu, ļoti labs telefons, esmu priecīgs pēc 6 gadus ilgā Samsung gūsta tikt svaigā gaisā :)

    Andris
    20.04.2022 10:33
    Reply to  Kartupelis3

    Tà ìsti jau svaigà gaisà netiki. 😁
    Mana “jaunà” Nokia Single Fold 6060, ar kriukšķu podziņàm, mazo screenu, neesošo kameru, nebeidzamo bateriju un visàdàm citàm extràm, gan ļauj pilnvèrtìgi baudìt svaigu gaisu. Tikai làdètàju grùti atrast reizi 2 nedèļàs 😁
    Tačscrìn samsung A72 stacionèts sirsniņmàjà kursora scrollošanai… 😁

    grh
    20.04.2022 15:21
    Reply to  Andris

    Calm down grandpa. Take your pills

    Andris
    20.04.2022 22:11
    Reply to  grh

    Njà, interesanti par to grandpa 😁…
    Šo apzìmèjumu tiku lietojis agràk, lìdz apjèdzu Laika nozìmi…un tagad vairs nekrata jaunàkà modeļa zìmuļstatuss, kamèr daži iespèjams domà, ka ir mùžìgi… 😁😁

    KKTK
    21.04.2022 08:32
    Reply to  grh

    Grandpa, kas dzīvo svaigā gaisā zāles nevajag, tās vajag ar histeriju, depresiju un kādiem tur vēl aptaukošanās sindromiem apsēstiem “modernajiem”.

    Ainārs
    20.04.2022 11:27
    Reply to  Kartupelis3

    Arī īsti neesmu novērojis nevienu problēmu / bugu savam Pixel 6, vismaz ne vairāk kā citiem telefoniem.

    edza
    20.04.2022 21:44
    Reply to  Ainārs

    Vienīgā problēma ar kuru saskāros, bija pasliktināta zona. Pilsētā īpaši nejutu, bet laukos praktiski nebija signāla. Rakstā aprakstītā problēma arī esot tikai wifi zvaniem, kas ir Google Fi.

    Krišs
    20.04.2022 17:21

    Tieši tāpēc es nogaidīšu pixel 6a/7, tā teikt pirmie kucēni jāslīcina…
    Vispār interesants googles gājiens, ka pirmo savu cpu arhitektūru priekš ‘testa’ un globālās pieslīpēšanas neielika iepriekšējā 5a bet uzreiz ielika jaunajā sērijā.

    Nu nekas tas viss pieder pie lietas. Vismaz neesi saslēgts rokudzelžos, kā tas ir apple gadījumā.

    Kaža
    14.09.2022 13:39

    Pārgāju no galaxy s10 plus uz pixel 6, s10+ sasitu ekrānu (lietot gan var) un bija vēlēšanās izmēģināt pixel.
    Īpašu problēmu nav, bet tas noteikti nav flagmanis, izņemot kameru. Ap 500eur visai konkurētspējīgs aparāts. Kā, teicams kamerafons par saprātīgu cenu. Ekrāns no samsung A sērijas…
    Pixel 6 pro jābūt labākam, bet tur cena jau būtiski lielāka.

    Reklāma