Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie iPhone modeļi tiks prezentēti 7. septembrī

    Jaunākie raksti

    Trešdienas, 24. augusta vakarā, pēc Latvijas laika Apple oficiāli izziņoja, ka 7. septembrī gaidāma kārtējā rudens prezentācija, kurā, visticamāk, tiks prezentēti jaunie iPhone 14 modeļi un Apple Watch Series 8 viedpulkstenis.

    Iespējams, ka produktu klāsts varētu būt plašāks, to papildinot ar izturīgāku Apple Watch modeli, kā arī izziņojot otrās paaudzes AirPods Pro austiņas, tomēr par šiem produktiem nav tik konkrētas informācijas. Šajā reizē prezentācijas nosaukums ir “Far Out.”, ko latviski varētu tulkot kā “tālu/tālumā”. Tiek spekulēts, ka tas varētu būt saistīts ar periskopa foto lēcas izmantošanu iPhone modeļos, bet pēc pieejamās informācijas, neviens no iPhone modeļiem nebūs aprīkots ar šādu risinājumu. Varbūt tas liecina par īpašā iPhone satelītu savienojuma palaišanu.

    Par nosaukumu varēs spekulēt prezentācijas laikā, mēģinot saprast, ko tad Apple ar to ir vēlējies pateikt. Pasākums pēc ilgākas paauzes atkal norisināsies ierastajā Stīva Džobsa vārdā nosauktajā konferenču zālē, līdz ar to šobrīd nav skaidrs, cik daudz no tā būs ierakstīts iepriekš, bet kas notiks tiešraidē no skatuves. Beidzot atgriezīsimies pasākumu veidā, kādi tie bija pirms pandēmijas sākuma.

    Šis gads iPhone klāstā varētu nenest lielus jaunumus, īpaši, ja runā par iPhone 14. Tas, visticamāk, atgādinās iPhone 13 modeli, un pat būs aprīkots ar to pašu procesoru, un vienīgais jaunums būs lielāka izmēra displejs. Līdz ar to ir grūti paredzēt, kā uzņēmums reklamēs un izcels šo tālruni. Tiesa, iPhone 14 Pro vajadzētu saņemt jauna dizaina displeju, atbrīvojoties no ekrāna izgriezuma, kā arī jaunāko A16 procesoru un uzlabotu galveno kameru. Vismaz šis modelis saņems jūtamākus uzlabojumus.

    Kas saistīts ar Apple Watch Series 8, tad arī šoreiz nav sagaidāmas krasas dizaina izmaiņas, un pat varētu tikt saglabāts iepriekšējais procesors, to papildinot ar kādu jaunu sensoru. Ja tiks izziņots izturīgāks modelis, tad tas varētu būt lielāks pārsteigums un nest jaunas vēsmas.

    Šajā reizē prezentācija noritēs trešdienā, nevis otrdienā, kā tas bijis ierasts iepriekš. Laiks gan paliek vecais, kas ir 20:00 vakarā, un to varēs vērot gan Apple mājaslapā, gan YouTube tiešraidē vai Apple TV lietotnē.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.08.2022 09:42

    Es domāju aifonu vienmēr var pareklamēt ar attiecīgu skaitu lidojošu pērtiķu, vai kādu jaunu emoji.

    Kristaps
    26.08.2022 10:18

    Interesanti diez kāda šogad būs jauna krāsiņa…. :D

    Reklāma