Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 14 varētu tikt izziņots 7. septembrī

    Jaunākie raksti

    Parādījušās pirmās baumas par to, ka šajā gadā jaunie iPhone viedtālruņi varētu tikt prezentēti jau 7. septembrī, kas ir vien trīs nedēļu attālumā.

    Šo informāciju paudis viens no zināmākajiem analītiķiem Marks Gurmans (Mark Gurman). Ierasti jaunie Apple produkti tiek prezentēti rudens sākumā, un šoreiz tas varētu būt 7. septembris, kad mūs iepazīstinātu ar iPhone 14 modeļiem un jauniem Apple Watch modeļiem. Tāpat rudenī varētu tikt izlaisti atjaunināti Mac datori un iPad planšetdatora modeļi.

    Kaut arī šī brīža ekonomiskā situācija ir diezgan izaicinoša, Apple ir ļoti pārliecināti par saviem premium viedtālruņiem, paredzot pietiekami lielu pieprasījumu pēc iPhone 14. Tāpat iPhone ir galvenais Apple naudas devējs, jo 2021. gadā to ieņēmumi sastādīja 52,5% no kopējā apjoma. Runājot par reālo pieejamību, ja prezentācija notiks 7. septembrī, tad iPhone pārdošanā varētu nonākt 16. septembrī.

    Izskatās, ka arī šajā reizē prezentācija nenotiks klātienē, bet tiks ierakstīta, un Apple darbinieki jau veic sagatavošanās darbus, līdz ar to saglabājot koronavīrusa pandēmijas tendences. Tiesa, jau jūnija izstrādātāju prezentāciju bija iespējams apmeklēt klātienē noteiktam interesentu un žurnālistu skaitam.

    Lielākās izmaiņas šajā reizē varētu būt jauna izmēra iPhone 14 prezentēšana, kas sasniegs 6,7 collas, bet iPhone 14 Pro modeļi saņems jauna veida ekrāna izgriezumu, kā arī uzlabotu galveno kameru. Apple iPhone 14 modelis principā neatšķirsies no priekšgājēja iPhone 13, un tas pat varētu būt aprīkots ar šobrīd esošo A15 Bionic procesoru, bet Pro modeļi gan varētu būt aprīkoti ar jaunu A16 Bionic.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma