Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple paredz augstu pieprasījumu pēc iPhone 14 viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple, neskatoties uz ekonomisko situāciju pasaulē, paredz, ka arī šajā rudenī būs pietiekami liels pieprasījums pēc nākamajiem iPhone 14 modeļiem. Pieejamā informācija norāda, ka zīmols no piegādātājiem pasūtījis 90 miljonus iPhone 14 viedtālruņu.

    Šajā gadā kopumā Apple paredz pārdot 220 miljonus iPhone telefonu, kas ir līdzvērtīgs rādītājs 2021. gadam. Tas pats paredzēts saistībā ar iPhone 14 pārdošanas apjomiem, jo līdzīgs apjoms tika pārdots, izlaižot iPhone 13 modeli, kas ieguva lielu popularitāti. Tas saistīts ar prognozēm, ka Apple lietotāju bāze joprojām ir gatava iegādāties jaunus premium klases viedtālruņus. Es domāju, ka šeit par labu spēlē arī dažādas ietirgošanas programmas, kā arī telefonu nomaiņa ik pēc diviem trim gadiem.

    Reklāma


    2020. gadā Apple veica 75 miljonu jauno iPhone modeļu pasūtīšanu, bet gadu esot pandēmijas ēnā, šis apjoms palielināts par 15 miljoniem, sasniedzot 90 miljonus iPhone 13, un nu jau arī tādu pašu skaitu iPhone 14. Uzņēmums pat nebaidās no tā, ka paaugstinot modeļu cenas, varētu samazināties pieprasījums. Iespējams, tas norāda uz to, ka bāzes cena tiks paaugstināta Pro sērijas modeļiem, bet parastajiem tā saglabāsies iepriekšējā līmenī.

    Vairāk informācijas par šo mēs uzzināsim pēc mēneša, bet sagaidāms, ka iPhone 14 modelis principā atgādinās iPhone 13 modeli, jo tiks saglabāts A15 Bionic procesors, un izmaiņas tiešām varētu būt mazas. Lielākus atjauninājumus iegūs iPhone 14 Pro, saņemot A16 Bionic procesoru, jaunu priekšējā ekrāna dizaina ar “i” burta izgriezumu, kā arī 48 MP galveno kameru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    13.08.2022 15:59

    “Prognozēts, ka zīmols no piegādātājiem pasūtījis 90 miljonus iPhone 14 viedtālruņu.”
    Tad tā arī īsti nesapratu, tiek prognozēts ka pasūtīs, vai jau ir pasūtījuši?

    Reklāma