Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple WWDC22 izstrādātāju konference šogad norisināsies no 6. līdz 10. jūnijam

    Jaunākie raksti

    Kaut kur sociālajos tīklos biju pamanījis apkopojumu, ka Apple savu vasarā notiekošo izstrādātāju konferenci pēdējos gados izziņo martā vai aprīlī, un tā tas noticis arī šoreiz. Otrdienas vakarā pēc Latvijas laika ir zināms, ka Worldwide Developers Conference (WWDC22) 2022. gadā norisināsies no 6. līdz 10. jūnijam.

    Kā jau ierasts pēdējos divos gados, šis pasākums un visas darbnīcas norisināsies digitālajā formātā. Taču dažiem studentiem un izstrādātājiem būs iespēja atklāšanas ceremoniju vērot klātienē. Jāatzīst, ka sekojot šim pasākumam, tieši pirmā prezentācija arī svarīgākā un saistošākā parastajam gala lietotājam, jo kopumā WWDC ir paredzēta programmatūras izstrādātājiem un saistītajiem jomas profesionāļiem.

    Visticamāk, ka ieraudzīsim pirmos ieskatus nākamajās iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS 13 lielajās operētājsistēmu versijās, kā arī tiks izziņoti kādi citi programmatūras jaunumi un nākotnes plāni. Tā kā šī gada sauklis ir “Call to code.”, tad pieņemu, ka uzsvars būs tieši uz programmēšanu, iespējams, Swift valodas izmantošanu un saistītajiem procesiem. Pagaidām grūti komentēt, vai varētu ieraudzīt kādu jaunu Apple produktu, jo šajā pasākumā tie tiek izlaisti retāk.

    Jau drīzumā būs iespējams iegādāties biļeti uz šo konferenci, kuras laikā notiek dažādas konsultācijas, sniegta informācija, notiek kopējā pieredzes apmaiņa un iegūti sakari. Kā zināms, tad dalība izmaksā vairāk nekā 1000 dolāru. Arī mēs apkoposim jaunumus, kad tie tiks izziņoti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma