Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņoti Apple izstrādātāju konferences WWDC21 norises laiki, un tā atkal notiks attālināti

    Jaunākie raksti

    Kaut arī mēs neieraudzījām Apple jauno produktu prezentāciju martā, par ko tika baumots iepriekš, ja vien tas nenotiks 31. martā, tad priekšpēdējā mēneša dienā uzņēmums oficiāli apstirinājis savas ikgadējās izstrādātāju konferences Worldwide Developers Conference (WWDC) norises laiku no 7. līdz 11. jūnijam.

    Līdzīgi pagājušā gada WWDC20 konferencei, arī šajā gadā viss norisināsies pilnībā attālināti, un Apple rīkos gan dažādas 1:1 sesijas, prezentācijas un tiešsaistes sesijas, lai izstrādātājiem būt pēc iespējas vairāk veidu, kā sazināties ar Apple cilvēkiem. Kā jau ierasts, tad šajos pasākumos uzņēmums iepazīstina ar gaidāmajiem jaunumiem dažādu programmatūru jomā. Arī šī reize visdrīzāk ne ar ko neatšķirsies, jo tiks runāts par macOS, iPadOs, iOS, watchOS un tvOS platformām.

    Reklāma

    Acīgākie mediji un tehnoloģiju entuziasti sociālajos tīklos dalījās ar saviem novērojumiem, ka visās oficiālājās Apple bildes, kas ir saistītas ar WWDC21, ir redzami digitālie cilvēku atveidojumi ar brillēm. Tiek lēsts, ka tā ir sava veida atsauce uz Apple viedajām brillēm, tomēr šobrīd par to ir grūti spriest. Pat ja tā ir taisnība, tad es drīzāk sagaidītu paziņojumu, kas varētu būt saistīts ar speciālas platformas izveidi, lai veidotu lietotnes tieši šāda veida brillēm, bet līdz tam būs vēl jāpaciešas.

    Visiem ar izstrādi un WWDC21 saistītajiem jaunumiem var sekot līdz īpašajā Apple mājaslapas sadaļā, ko zinātājiem gan jau nav jāatkārto. Tāpat līdz 18. aprīlim studentiem ir iespēja piedalīties Swift Student Challenge konkursā, lai iegūtu īpaši konferencei veltītus apģērbus un aksesuārus.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma