Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, šādi izskatīsies jaunais iPhone SE

    Jaunākie raksti

    Interneta dzīlēs parādījies digitālais rasējums un vizualizācija, kā varētu izskatīties ceturtās paaudzes iPhone SE modelis.

    Par lētāko iPhone SE modeļu sēriju šajā laikā klīdušas daudz runu, jo vieni apgalvo, ka Apple vienkārši pārtrauks to izstrādi un tirdzniecību, bet otri saka, ka šobrīd tā nav prioritāte ekonomiskās situācijas dēļ. Tikmēr beidzot ir pieejami nopietnāki attēli un vizualizācijas, kā varētu izskatīties nākamais iPhone SE.

    Rasējumi apstiprina to, ka tiks izmantots šobrīd aktuālais iPhone dizains ar pilno priekšējo ekrānu bez apaksējām pogām. Izmēru ziņā jaunais iPhone SE līdzināsies iPhone 14 modelim, esot par kripatiņu īsākām un biezākam, tomēr saglabājot 6.1 collu izmēru. Jaunais iPhone SE saņems klasisko augšējo ekrāna izgriezumu, taču izskatās ka tā būs uzlabotā šaurākā versija, kāda pieejama iPhone 14 modelim.

    Avots: 91Mobiles

    Tāpat tas būs aprīkots ar USB-C pieslēgvietu, bet citādāk tas nemaz vairāk nevarētu būt. Nozīmīgākā dizaina atšķirība varētu būt tieši kameras, un šis modelis būs aprīkots ar vienu aizmugurējo kameru. Līdzīgi, kā tas bija līdzšinējos iPhone SE modeļos. Tā arī varētu būt viena no lielākajām atšķirībām starp jaunajiem klasiskajiem iPhone modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    04.03.2024 13:48

    Plakans taisnstūris. Noapaļoti stūri. Kameru bloks horizontāli. Ko šeit varētu apspriest? Telefons kā telefons.

    Karlis
    04.03.2024 22:38

    Būtu vēl 5.x izmērs kā 13mini.

    Nezin kāds, kur vēl var dabūt 13mini???

    Jānis
    05.03.2024 21:12
    Reply to  Karlis

    mazlietotos gan jau wintekā vai upgreat vari dabūt.

    Reklāma