Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais iPhone SE modelis, visdrīzāk, līdzināsies iPhone 14

    Jaunākie raksti

    Lētākais no aktuālajiem Apple viedtālruņiem iPhone SE tika atjaunots 2022. gada martā, un izskatās, ka ceturtās paaudzes modeli ieraudzīsim vien 2025. gadā, un tas līdzināsies iPhone 14 modelim.

    Līdz šim baumas par iPhone SE bija pieklusušas, jo tika runāts arī par to, ka Apple izmaksu samazināšanas nolūkos šo modeli pagaidām nolikuši malā, kā arī tas vispār varētu tikt atcelts. Tomēr izskatās, ka Apple tuvākā nākotnē piedāvās jaunu “vidējās” klases iPhone modeli.

    Reklāma


    Pēdējās baumas liecina, ka tas līdzināsies iPhone 14 modelim. Proti, tam būs kantainais dizains un pilna ekrāna izskats, jo uzņēmums beidzot gatavojas atbrīvoties no iPhone 8 dizaina, kuram ekrāna priekšā bija speciālā Touch ID poga. Šo jau tiešām var uzskatīt par ļoti aizvēsturisku dizainu, tomēr Apple mājaslapā joprojām ir iespējams iegādāties šo trešās paaudzes iPhone SE modeli.

    Nākamās paaudzes iPhone SE būs aprīkots tikai ar vienu aizmugurējo kameru, kas varētu būt ar 48MP izšķirtspēju. Izskatās, ka Apple tādējādi varēs samazināt telefona cenu, kā arī padarīt to atšķirīgu no citiem modeļiem. Kameras izbīdījumam tiks pielāgots speciāls dizains. Tāpat SE modelis būs nedaudz vieglāks par šobrīd esošo iPhone 14. Cerams, ka nekas nemainīsies arī USB-C pieslēgvietu kontekstā. Skaidrs, ka šis tāpat nebūs ļoti lētāks iPhone modelis, un tas maksās vairākus simtus eiro.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    capsx
    13.11.2023 18:18

    Es šo modeli pirku tieši izmēra un pogas dēļ :D

    grh
    14.11.2023 20:52

    ja jaunais SE būs kā Iphone14 un to izlaidīs 2025. pavasarī, tad teorētiski 2024. gada rudenī Iphone 16 būtu jābūt kādām dizaina izmaiņām, lai SE nebūtu +- tāds pats kā aktuālais PRO.
    Šobrīd 14tais atšķiras no 15 pro ar Dynamic island.

    Reklāma