Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple Watch 8”, iespējams, būs iekļauts sensors, kas brīdinās par drudzi

    Jaunākie raksti

    Pazīstamais “Apple” analītiķis Marks Gurmans (Mark Gurman) ir visai pārliecināts par to, ka jaunākās paaudzes “Apple” pulkstenī “Apple Watch 8” tiks iekļauts ķermeņa temperatūras sensors, kas, turklāt, brīdinās lietotāju, kad sāksies drudzis.

    Analītiķis norāda, ka pulkstenis var neparādīt precīzus datus, taču spēs nosūtīt paziņojumu, kas aicina apmeklēt ārstu vai izmantot īpašu termometru, lai iegūtus precīzāku informāciju par veselības stāvokli.

    Būtiski, ka šī nav pirmā reize, kad Marks Gurmans izteicis pieņēmumu, ka “Apple Watch 8”  parādīsies ķermeņa temperatūras sensors. Pirmo reizi viņš par to izteicās 2021. gada jūnijā, sakot, ka “Apple” strādā pie šīs funkcionalitātes. Toreiz Gurmans arī prognozēja, ka temperatūras mērīšanas sensors parādīsies 2022. gada izlaiduma “Apple” pulksteņos.

    Gurmans par savu pieņēmumu ir diezgan pārliecināts, sakot, ka šī funkcija atbilst “Apple” iekšējās testēšanas vadlīnijām. Tomēr kopumā viņš uzskata, ka citas lielas pārmaiņas 8. sērija neatnesīs. Šādas, tādas izmaiņas, viņaprāt, varētu būt novērojamas displejā. Vai tā būs, to jau, visticamāk, redzēsim “Apple” produktu prezentācijā šoruden.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma