Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka iPhone 14 modelis būs pirmais, kas varēs izmantot Apple satelītu tīklu

    Jaunākie raksti

    Parasti mēs runājam par dažādām ierīču vizuālajām un tehniskajām izmaiņām, tomēr attīstība var iet arī citos virzienos, un viens no piemēriem ir tas, ka Apple strādā pie sava satelītu tīkla, kas varēs nodrošināt savienojumu kritiskos brīžos. Iespējams, ka tieši nākamais uzņēmuma viedtālrunis būs viens no pirmajiem, kas to varēs izmantot.

    Apple ir noslēgusi sadarbību ar uzņēmumu Globalstar, lai izveidotu 17 satelītu tīklu, kas spēs nodrošināt nepārtrauktu savienojumu. Tomēr šis tīkls nebūs neatkarīgs GSM tīkls, kas spētu aizstāt mobilo sakaru tīklus. Tā mērķis būtu darboties tajos brīžos, kad iPhone lietotājam nav pieejams parastais pārklājums. Piemēram, tas ļaus nosūtīt īsu ziņu svarīgākajiem kontaktiem, kā arī veikt ārkārtas zvanu.

    Izskatās, ka tieši iPhone 14 varētu būt viena no pirmajām ierīcēm, kas saņemtu iespēju pieslēgties šim Apple tīklam. Iepriekš to bija plānots arī vecākiem modeļiem, tomēr idejas attīstība ir kavējusies, un reālākais izmantotājs varētu būt jaunais iPhone. Tāpat tas būtu pieejams Apple Watch Series 8 viedpulkstenim. Šī tīkla pieslēgums un palaišana varētu būt viens no lielākajiem jaunumiem, saistībā ar nākamo iPhone versiju, jo vizuāli nekas īpaši jauns nav gaidāms. Tomēr gala lietotājam ar labu mobilo sakaru pārklājumu ikdienā šis nebūs pārāk taustāms ieguvums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma