Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch tehniski bija gatavs izmantošanai ar Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Nesen publiskotā informācijā atklājies, ka Apple bija tuvu tam, lai ļautu Apple Watch izmantot kopā ar Android viedtālruņiem, tomēr šī ideja pēdējā brīdī tikusi atcelta.

    Apple tika strādājis pie tā, lai dažādi ar veselību saistīti mērījumi un savienojamība ar Apple Watch būtu pieejama arī Android lietotājiem. Tomēr pašā pēdējā fāzē šis projekts ticis atcelts. Šeit gan netiek minēts konkrēts laiks, jo tas varētu būt bijis arī pirms pieciem gadiem vai salīdzinoši nesen.

    Katrā ziņā, ja šī ideja tiktu realizēta, tas veicinātu zīmola un Apple Watch popularitāti tajos tirgos, kuros iPhone ir mazāk zināms un lietots. Šobrīd Apple Watch var sasvienot vienīgi ar iPhone un iOS ekosistēmu. Vērts gan pieminēt, ka pēc līdzīgi principa darbojas Samsung Galaxy Watch viedpulksteņi. Tos var savienot ar iPhone, taču pulksteņi ļaus vienīgi saņemt paziņojumus.

    Tāpat arī Google Pixel Watch. Tas tā, lai nav visi pārmetumi Apple virzienā. Tikmēr sporta pulksteņus no Garmin, Suunto, Polar un citiem zīmoliem gan ir iespējams savienot ar visām platformām. Kas saistās ar Apple Watch vīziju, tad tādā gadījumā Android operētājsistēmai būtu jāpielāgo arī Health, Fitness un Apple Watch lietotnes, no kurām katra iPhone darbojas atsevišķi.

    Laikam jau šeit vietā komentārs, ka šādā veidā katrs no tehnoloģijuu gigantiem paaugstina šo viedpulksteņu vērtību, ierobežojot to lietošanu savās ekosistēmās. Protams, daļai lietotāju būs tieši pretēja reakcija, un tā vēlētos lielāku atvērtību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma