Web Analytics
More
    Reklāma

    Android servisa režīms ļaus paslēpt datus ierīces labošanas laikā

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka jebkurš Android lietotājs varēs kaut kad nākotnē paslēpt savus datus, kad nodos viedtālruni remontā. Jau šobrīd dažiem Android viedtālruņu ražotājiem (piemēram, Samsung) ir servisa režīms, bet tas ir drīzāk izņēmums.

    Android servisa režīms ļaus diagnosticēt viedtālruni, nekādi netraucējot servisa cilvēkiem, bet vienlaikus nebūs nekādas iespējas piekļūt lietotāja datiem, sarakstēm, fotogrāfijām u.tml. Lielākais ieguvums lietotājam, protams, būs iespēja nedzēst datus no viedtālruņa, kad to nodod servisā. Pēcāk nebūs datus jāatjauno.

    Reklāma


    Google ir jau apsolījusi šo iespēju piedāvāt Pixel lietotājiem līdz ar December 2023 Pixel Feature Drop izlaišanu. Samsung jau šobrīd piedāvā Maintenance Mode kopā ar One UI saskarni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    19.10.2023 09:37

    samsungiem jau kādu laiku ir šī iespēja.
    to ka tā būtu privāta samsung inciatīva,, man pat prātā neienāca

    Last edited 6 months ago by Jānis
    assasa
    19.10.2023 10:13

    Vienmēr pārsteidz dažu mobilo servisu uzstājība datus pie jebkura remonta dzēst! Mazie servisi nesaprot manu lūgumu datus nedzēst, viņiem šķiet pašsaprotami, ka pie ekrāna maiņas gar datiem neviens negrābstās un tāpēc arī nedzēš. Savukārt, lielie servisi nesaprot, kā var nomainīt ekrānu bez lietotāja datu dzēšanas. Cenšos izvairīties no lielajiem servisiem līdz ar to.

    Reklāma