Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo Pixel Watch 2 un Pixel Buds Pro jaunumus

    Jaunākie raksti

    Google kopā ar Pixel 8 sēriju izziņojusi arī Pixel Watch 2 viedo pulksteni un Pixel Buds Pro austiņas tiks pie būtiskiem uzlabojumiem.

    Pixel Watch 2 iespēju klāstā ir jauns sirdsdarbības sensors, krišanas sensors, kas atbildēs par personas drošību, kā arī būs iespēja sekot stresa līmenim.

    Reklāma

    Dizaina ziņā Pixel Watch 2 nekas diži jauns nav, vien jaunais Pixel Watch 2 ir par 10% vieglāks, saglabājot to pašu 1.32 collu ekrāna izmēru. Pixel Watch 2 darbina Qualcomm Snapdragon W5 procesors kopā ar 2 GB RAM un 32 GB atmiņu.

    Pixel Watch 2 nu ticis pie automātiskas fizisko aktivitāšu uzskaites skriešanai, velobraukšanai un iešanai. Kopā ar Pixel Watch 2 saņemsi arī 6 mēnešu Fitbit Premium iespēju klāstu.

    Jaunais Pixel Watch 2 nu spēj sasniegt pilnu 24 stundu darbību ar vienmēr ieslēgtu ekrānu. Pulksteņa uzlāde aizņem 70 minūtes.

    Pixel Buds Pro uzlabojumi

    Google uzlabojusi Pixel Buds Pro ar jaunu iespēju klāstu, lai bezvadu austiņas vairāk līdzinātos Apple AirPods. Arī Pixel Buds Pro tiks pie Bluetooth Super Wideband, lai uzlabotu balss zvanu kvalitāti, kā arī mākslīgais intelekts noteiks, kad kāds uzsāk sarunu, lai pārslēgtu Pixel Buds Pro režīmā, kas ļauj dzirdēt runātāju. Pēc tam austiņas pašas pārslēdzas atpakaļ uz trokšņu slāpēšanas režīmu.

    Google arī apsolījusi Pixel Buds Pro pievienot zemas aiztures režīmu spēļu spēlēšanas laikā.

    Vienlaikus paziņots, ka Google piedāvās Pixel Buds Pro lietotni Chromebook datoriem, lai pielāgotu iestatījumus un veiktu programmatūras atjaunināšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma