Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin prezentē MARQ Carbon luksusa viedpulksteņu kolekciju

    Jaunākie raksti

    Garmin paziņo par MARQ Carbon kolekciju — trīs luksusa klases moderniem viedpulksteņiem, kur katrs izgatavots no cieta Fused Carbon Fiber bloka. Spēcīgāki un vieglāki nekā jebkad agrāk, jaunās kolekcijas viedpulksteņi ir augstākās kvalitātes materiālu, greznības un veiktspējas virsotne. MARQ Carbon kolekcija, kas sastāv no MARQ Athlete, MARQ Golfer un MARQ Commander, piedāvā izcilu AMOLED skārienekrāna displeju un kupolveida safīra objektīvu. Ar unikālām funkcijām katram pulkstenim, līdz 16 dienām akumulatora darbības laiku un prasmīgi izstrādātiem materiāliem, katrs jaunais instrumentu pulkstenis ir paredzēts ikvienam jūsu dzīves piedzīvojumam.

    “Gadiem ilgi MARQ nosaukums ir bijis sinonīms augsta līmeņa dizainam un izsmalcinātam stilam, un esam garndatīti, ka varam turpināt šo tradīciju, piedāvājot MARQ Carbon kolekciju. Šī kolekcija piedāvā izcilu dizainu, pateicoties greznajam oglekļa šķiedras korpusam, kā arī integrē autentisku funkciju komplektu, viedpulksteņa funkcionalitāti un daudz ko citu patiesi unikālā pulkstenī, lai palīdzētu cilvēkiem īstenot savas aizraušanās,” tā Dens Bartels, Garmin globālās patēriņa preču pārdošanas viceprezidents.

    Reklāma

    Augstākā līmeņa dizains

    MARQ Carbon kolekcija izceļ Garmin aizraušanos ar izsmalcinātiem dizainiem, iepazīstinot nozari ar unikāli izstrādātu materiālu: Fused Carbon Fiber. Katram pulkstenim ir 46 mm pulksteņa korpuss un rāmja ielaidums, kas veidots no 130 atsevišķiem slāņiem un izgatavots no cieta Fused Carbon Fiber (kausēta oglekļa šķiedra) bloka, padarot to par līdz šim vieglāko MARQ kolekciju. Lai izveidotu pulksteņa korpusu, katrs oglekļa slānis tiek pagriezts unikālā leņķī, lai palielinātu sākotnējā bloka izturību. Pēc tam bloks tiek pakļauts siltuma un spiediena kombinācijai, lai tas atbilstu pulksteņa korpusa formai. Vairāku stundu apstrāde ar precīziem dimanta griezējinstrumentiem rada izcilu virsmu ar skaistu spirālveida dizaina rakstu, kas ir gan izturīgs, gan viegls.

    Visā MARQ Carbon kolekcijā tiek izmantotas augstākās kvalitātes rokassprādzes un siksnas, kas izgatavotas no perforētas FKM ādas (ekoloģisks hibrīdmateriāls), neilona žakarda pinuma, vai arī silikona, apvienojot greznību ar veiktspēju. Tās ir rūpīgi izstrādātas, ņemot vērā katru lietotāju. Savukārt ar līdz pat 16 dienām ilgu akumulatora darbības laiku, katrs jauns viedpulkstenis spējīgs palīdzēt tā lietotājam tikt gala pat grūtākajos piedzīvojumos. Kad pienācis laiks uzlādēt pulksteni, tas ir ātri un vienkārši izdarāms, pateicoties intuitīvajam magnētiskajam lādētājam, kas stundas laikā var atjaunot akumulatoru līdz 100%.

    MARQ Athlete – Carbon Edition

    Gatavs jebkuram izaicinājumam, MARQ Athlete – Carbon Edition ir labākais multisporta pulkstenis ar vismodernākajiem treniņu, veiktspējas un atveseļošanās rādītājiem. Papildus ikdienas aktivitāšu uzskaitei lietotāji var nodoties savām kaislībām izmantojot iepriekš ielādētas sporta profilus, piemēram, trašu skriešanai, peldēšanai, pārgājieniem, airēšanai, kāpšanai telpās u.c., kā arī viegli sekojamiem animētiem treniņiem – kardio, spēka, jogas un pilates. Uzlabota metrika, piemēram, izturības rādītājs un kalnu rādītājs, palīdz sportistiem izmērīt viņu vispārējo izturību un spēju skriet kalnā. Treniņu gatavības rādītājs ņem vērā miega kvalitāti, atveseļošanos, treniņu slodzi un daudz ko citu, lai palīdzētu noteikt, vai šī diena ir piemērota smagam treniņam, vai tomēr vairāk laika jāvelta atpūtai. Turklāt skrējēji var sagatavoties savām nākamajām lielajām sacensībām, izmantojot augstākās klases treniņu funkcijas, piemēram: PacePro™, Garmin Coach, ikdienas ieteiktos treniņus, reāllaika izturību un sacensību logrīku.

    MARQ Golfer – Carbon Edition

    Lai palīdzētu golfa spēlētājiem sagatavoties savam līdz šim labākajam raundam, MARQ Golfer – Carbon Edition satur jau iepriekš ielādētus vairāk nekā 43 000 golfa laukumus visā pasaulē. Virtual Caddy spēlētājiem nodrošina golfa nūjas rekomendācijām, kas balstītas vēja, augstuma un vēziena datiem, kamēr jaunā metienu izkliedes diagramma ātri parāda, kādi apdraudējumi var būt spēles laikā atkarībā no izvēlētās nūjas. Uzlabotās PlaysLike distances funkcijas izmantošana ļauj golfa spēlētājiem uzzināt, kādu attālumu katrs sitiens patiesi spējīgs sasniegt spēlē, ņemot vērā laukums augstuma izmaiņas un vides apstākļiem. Plānojiet pieeju spēlei, izmantojot Green Contour datus. Līdz ar aktīvu Garmin Golf™ lietotni golfa spēlētāji var redzēt grīna (golfa laukuma) slīpuma virzienu izvēlētajā spēles kursā tieši no sava pulksteņa. Turklāt golfa laukumu kartēs tagad ir redzami dažādi biomi atkarībā no laukuma atrašanās vietas un papildu informācija, piemēram, koki un golfa katru celiņi, lai golfa spēlētājiem būtu kristāldzidrs skaidrība par katru bedrīti.

    MARQ Commander – Carbon Edition

    Izstrādāts jebkurai misijai MARQ Commander – Carbon Edition apveltīts ar slepeno jeb maskējošo dizainu un ir aprīkots ar taktiskajām operācijām domātām funkcijām. Paredzēts lietošanai dienas vai nakts laikā, MARQ Commander ļauj lietotājiem pārslēgties starp skatiem, izmantojot ekrānu, ko var nolasīt, valkājot nakts redzamības brilles. Slepenais režīms nodrošina, ka pulkstenis darbojas, bet pārtrauc lietotāja GPS pozīcijas saglabāšanu un kopīgošanu, kā arī atspējo bezvadu savienojumu un saziņu. Ja drošība kļūst par problēmu, pulksteņa iznīcināšanas slēdzis notīra visu tās atmiņā saglabāto informāciju. Citas funkcijas ietver duālās pozīcijas formātu, kas vienā ekrānā vienlaikus parāda divus koordinātu sistēmu komplektus – Jumpmaster, iepriekš ielādētu taktisko darbību, un projicētos ceļa punktus. Uzlabotās aviācijas funkcijas gaisa operācijām ietver tiešo navigāciju, kas ļauj lietotājiem doties tieši uz atrašanās vietu, pieturas punktu vai tuvējo lidostu, kā arī laika ziņas no NEXRAD, METAR un TAF.

    Premium funkcijas visiem

    Neatkarīgi no tā, kurp vedīs nākamais piedzīvojums, MARQ Carbon kolekcija ir īpaši izveidota ar izcilām navigācijas, fitnesa un savienotajām funkcijām, kas palīdz bagātināt ikviena dzīvesveidu. Katram MARQ Carbon kolekcijas viedpulkstenim ir pieejamas šādas funkcijas:

    • Navigācija: vairāku joslu GPS ar SatIQ tehnoloģiju, iepriekš ielādētas TopoActive Eiropas un slēpošanas kūrortu kartes, navigācija no punkta līdz punktam, UltraTrac režīms, Tracback, ClimbPro pacelšanās plānotājs un āra kartes+ (nepieciešams pēc izvēles abonements).
    • Veselība un fiziskā sagatavotība: rīta pārskats, miega rādītājs un uzlabota miega uzraudzība, visas dienas stresa izsekošana, Pulsa Ox, strūklas nobīdes konsultants un Body Battery enerģijas uzraudzība.
    • Savienojamība: viedie paziņojumi, Garmin Pay bezkontakta maksājumi, incidentu noteikšana un palīdzība, LiveTrack, iebūvēta mūzikas krātuve, Connect IQ veikals ierīcē

    MARQ Carbon kolekcija tagad pieejama par ieteikto mazumtirdzniecības cenu sākot ar EUR 2950,00.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    16.10.2023 13:27

    Kas ellē ir “strūklas nobīdes konsultants”???

    Biteme
    16.10.2023 13:31
    Reply to  Mārtiņš

    Čurājot pretvējā, konsultē par cik ir jānobīda strūkla lai neuzlaistu virsū sev pašam)

    Morgen
    16.10.2023 17:11
    Reply to  Mārtiņš

    Biteme piedāvātais variants, protams, ir labāks, bet preses relīzes angļu valodas versijā ir “jet lag adviser”.

    Last edited 6 months ago by Morgen
    Kursors.lv
    16.10.2023 21:13
    Reply to  Morgen

    Ha ha, tā ir, kad aģentūras ļaudis tulko preses relīzes ar artifišel intelidžens un paši savējo nemaz nepielieto :)

    Nauris
    16.10.2023 13:54

    Reklāmrakstiem vairs nav jānorāda, ka tā ir reklāma? Google translate sūkā!

    Kursors.lv
    16.10.2023 13:56
    Reply to  Nauris

    Izvelkam actiņas no pakaļas un paraugāmies, kas ir norādīts kā šī raksta autors.

    Oskars
    16.10.2023 18:22

    Noteikti ari nakamais viedpulkstenis vai sporta pulkstenis bus no Garmin. Protams ir padargi, bet pec gadu lietosanas Fenix 6X Pro izskatas ka jauns, nav nodilums, nolietojums, manams skrapejums.

    Flare
    16.10.2023 18:31

    Jau vairākus gadus lietoju Fenix3 Saphire, joprojām strādā bez problēmām un arī ozskats diži nav mainījies. Kad pienāks tā diena, nākamais pulkstenis noteikti arī būs top no Garmin Fenix sērijas. Bet nu par Garmin maksāt 3k? Nu nē. Bet gan jau šiem ar pircēji atradīsies.

    viens
    16.10.2023 19:40

    kur tā kolekcija tiks izstādīta apskatei?

    Reklāma