Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” turpinot dominēt viedpulksteņu tirgū, “Apple Watch” lietotāju skaits sasniedz 100 miljonus

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka “Apple Watch” ir vieni no kārotākajiem no plašā viedpulksteņu klāsta. Neslēpšu, ka arī pati lietoju “Apple Watch SE“, ko uzskatu par pievilcīgu, funkcionālu un visādi citādi ļoti labu viedpulksteni. “Apple Watch” lietotāju skaits ar katru gadu turpina pieaugt, un saskaņā ar “Counterpoint Research” jaunākajiem datiem tas šobrīd ieņem pirmo vietu valkājamo ierīču tirgū, un to savā ikdienā izmanto jau 100 miljoni lietotāju.

    Protams, Covid-19 pandēmija, kas ietekmēja teju visas nozares, ieviesa savas korekcijas arī viedpulksteņu tirgū. “Apple” šīs pārmaiņas bija vairāk negatīvas, ko ietekmēja arī mazumtirdzniecības veikalu slēgšana. Tomēr tā kā mazumtirdzniecības veikali atkal ir atvērti, šķiet, ka “Apple Watch” pārdošanas apjomi atkal pieaug.

    Reklāma

    “Counterpoint Research” iegūtie dati liecina par to, ka, uzlabojoties situācijai ar Covid-19, kas lielākoties ir vakcīnu nopelns, viedpulksteņu pārdošanas apjomi otrajā ceturksnī ir pieauguši par 27% salīdzinājumā ar pērnā gada to pašu periodu. Kopumā gan jāsaka, ka “Apple” neklājās gludi, jo otrajā ceturksnī palielinājās Ķīnas un Indijas uzņēmumu konkurence, taču uzņēmums joprojām atrodas pirmajā vietā nozarē. Saskaņā ar datiem, “Apple” otrajā ceturksnī pieder 28% viedpulksteņu tirgus daļa, salīdzinot ar 30,1% tajā pašā laika periodā pērn.

    Saskaņā ar “Counterpoint Research” otrajā ceturksnī pārdotākais viedpulksteņu modelis bija “Apple Watch Series 6”. Tam seko “Apple Watch SE“, “Samsung Galaxy Watch Active 2“, “Apple Watch Series 3” un “Imoo Z6-4G”.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma