Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” atsācis sarunas ar “OpenAI” par MI funkciju integrāciju iOS 18

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī ziņots, ka “Apple” apspriežas ar “Google“, lai izmantotu “Gemini” mākslīgā intelekta (MI) funkciju darbināšanai, kuras tiks integrētas “iOS 18” operētājsistēmas versijā. Vienlaikus iepriekš “Apple” līdzīgu diskusiju izvērsa ar “OpenAI“. “Bloomberg” pārstāvis, pazīstamais tehnoloģiju eksperts Marks Gurmans (Mark Gurman) savā jaunākajā ziņojumā atklāj, ka “Apple” atsācis sarunas ar “OpenAI” par potenciālu partnerību.

    Ziņots, ka abi uzņēmumi atsākuši sarunas par “OpenAI” tehnoloģiju izmantošanu, kas darbinātu vismaz dažas no MI funkcijām, kuras “Apple” plāno integrēt jaunajā operētājsistēmas versijā, kas šogad būs pieejama gan “iPhone”, gan “iPad” ierīcēs.

    Reklāma


    Gurmans konkretizē, ka “Apple” un “OpenAI” sarunas varētu būt fokusētas uz “OpenAI” tehnoloģiju izmantošanu MI čatbota darbināšanai, kas kā baumots varētu būt viens no lielākajiem jaunumiem “iOS 18” operētājsistēmā. Pagaidām nav zināms, vai šis tērzēšanas robots aizstās Siri.

    Tajā pašā laikā “Apple” joprojām turpina diskusijas ar “Google” par “Gemini” izmantošanu “iOS”. Iespējams, uzņēmums meklē labāko piedāvājumu. Katrā ziņā diezgan droši “iOS 18” atnāks ar kaudzi dažādām funkcijām, kuru pamatā ir mākslīgais intelekts. Par to un citiem programmatūras jaunumiem “Apple”, visticamāk, informēs savā ikgadējā izstrādātāju konerencē WWDC 2024, kas norisināsies no 10. līdz 14. jūnijam.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma