Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” apvienos “Pixel” un “Android” komandas

    Jaunākie raksti

    Aizvadītās nedēļas ceturtdienā ar būtisku paziņojumu klajā nāca “Google” izpilddirektors Sundars Pičajs (Sundar Pichai). Viņš informēja par restrukturizācijas plāniem uzņēmumā, kas notiks četros posmos. Nozīmīgākā izmaiņa būs jaunā “Platformas un Ierīces” komanda, kurā “Google” apvienos savas “Pixel” aparatūras un “Android” programmatūras komandas.

    Jaunajai komandai pievienosies arī citas “Google” pētniecības komandas, kas specializējas datorfotogrāfijā un inteliģencē ierīcēs. Pičajs norāda, ka šis solis nodrošinās “dziļu mākslīgā intelekta (MI) pieredzi” visā “Google” ierīču un platformu klāstā. Komandu apvienošana arī veicinās ātrāku lēmumu pieņemšanu.

    Reklāma


    Tāpat “Google” apvienos un veidos jaunas komandas, lai paātrinātu sava MI modeļa “Gemini” attīstību. Pičajs norāda, ka uzņēmums apvienos komandas, kas būs atbildīgas par pētniecības un “Google DeepMind” nepieciešamo modeļu izveidi. Tas palīdzēs vienkāršot procesu, kas nepieciešams, lai izstrādātu skaitļošanas intensīvos modeļus, un paplašinās “Google” spējas piedāvāt mākslīgā intelekta priekšrocības visiem, kuri vēlēsies.

    Papildus tam “Google” plāno izveidot Atbildīgā MI komandu, kuras uzdevums būs nodrošināt, lai “Google” MI produkti un pakalpojumi būtu “uzticami un caurskatāmi”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma