Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Hyundai palielinās hibrīdu ražošanus apjomus, saskaroties ar elektroauto tirgus bremzēšanos

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotājs Hyundai paziņojis, ka tas palielinās hibrīdu ražošanas apjomus. Hyundai tādējādi seko citu autoražotāju piemēram, nozarei saskaroties ar zemāku pieprasījumu pēc elektroauto nekā prognozēts. Interesanti, ka hibrīdus vairāk plānots ražot kompānijas rūpnīcā ASV Džordžijas štatā – vietā, kas bija paredzēta tikai elektroauto.

    Izziņojot 1. ceturkšņa finanšu datus, Hyundai norāda, ka saskatāms straujš pieprasījuma kāpums tieši pēc hibrīdiem. Lai arī elektrisko mašīnu pārdošanas apjomi kopumā ir neslikti, tomēr redzams kritums.

    Neskriesim gan zvanīt trauksmes zvanus – tieši martā, 1. ceturkšņa pēdējā mēnesī, bija manāms ievērojams uzrāviens pārdošanas apjomos un Hyundai elektriskās mašīnas ir ārkārtīgi konkurētspējīgas. Jebkurā gadījumā, iepriekš ar līdzīgu paziņojumu klajā nāca otrs lielais Dienvidkorejas autoražotājs KIA. Arī viņi fokusējas uz elektrifikāciju, bet, vismaz pagaidām, lielāks fokuss būs veltīts hibrīdiem. Tiesa, arī par elektroauto netiks aizmirsts, KIA attīstot virkni jaunu, lētāku mašīnu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma