Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” sadarbosies ar “Financial Times”, lai apmācītu savus MI modeļus finanšu tēmās

    Jaunākie raksti

    “Financial Times” kļuvusi par jaunāko ziņu organizāciju, kas panākusi vienošanos ar “OpenAI” par sava satura izmantošanu mākslīgā intelekta (MI) modeļu apmācībai. Kopīgā paziņojumā pirmdien abi uzņēmumi informējuši, ka “OpenAI” izmantos “Financial Times” finanšu jomas publikācijas gan MI modeļu trenēšanai, gan jaunu mākslīgā intelekta produktu un funkciju izstrādei laikraksta lasītājiem.

    “Financial Times” izpilddirektors Džons Ridings savā paziņojumā uzsvēra, ka, neskatoties uz šo sadarbību, laikraksts ir “apņēmies saglabāt žurnālistiku, ko veido cilvēks”. Pagaidām neviens no uzņēmumiem nav atklājis darījuma finansiālās detaļas. Taču gada sākumā tika ziņots, ka “OpenAI” ziņu izdevējiem piedāvā no 1 līdz 5 miljoniem ASV dolāru gadā par saturu licencēšanu, lai apmācītu savus MI modeļus.

    ReklāmaAdvertisement

    Jāpiezīmē, ka līdz šim “OpenAI” noslēdzis jau vairākas vienošanās ar ziņu izdevējiem par savu MI modeļu apmācīšanu. Pērn uzņēmums sadarbojās ar vācu izdevēju “Axel Springer”, lai apmācītu savus modeļus, izmantojot ziņas no “Politico” un “Business Insider” ASV, kā arī “Bild” un “Die Welt” Vācijā. “OpenAI” arī sadarbojas ar “Associated Press”, Francijā bāzēto “Le Monde” un Spānijas ziņu izdevēju “Prisa Media”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma