Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Watch Active2 apskats

    Fotogrāfs: Jēkabs Aleksandrs Krūmiņš, @jekabsphotography

    Pārsteidzoši elegants un spējīgs. Apmierinās lielāko daļu lietotāju vēlmju.

    Jaunākie raksti

    Godīgi sakot, uzvelkamos, nēsājamos gadžetus nekad neesmu uzskatījis par saviem vieddraugiem. Vieni par lielu, citi par neērtu vēl citi nespēj to, ko no tiem sagaidu. Un tad pie apvāršņa parādās Samsung Galaxy Watch Active2, kas spēj mani pārliecināt, ka viedpulkstenis būtu vajadzīgs arī man. Iespējams, atbrīvošanās no liekām detaļām dizainā, iespējams, cenšanās iet zelta vidusceļu, vainagojusies ar elegantu, spējīgu, bet ne perfektu ierīci, kas beigu beigās tomēr atstāj pozitīvu pēcgaršu.

    Šogad Samsung piedāvā iespēju izvēlēties starp 44 mm un 40 mm modeļiem. Lielākais ticis pie lielāka ekrāna, akumulatora un RAM versijām. Var izvēlēties starp alumīnija un nerūsējošā tērauda apdari. Pieejams variants ar eSIM un bez. Par to, kā tad īsti ir runāt pa pulksteni, lasi šeit. Var atrast arī gada sākumā prezentēto pirmo Galaxy Watch Active. Protams jārēķinās, jo advancētāku versiju izvēlēsies, jo dārgāka tā būs. Testa ierīci saņēmu 40 mm versijā, bet ar nerūsējošā tērauda korpusu. Piedāvājumā diezgan viegli apmaldīties.

    Reklāma

    Tehniskā specifika

    • Operētājsistēma: Tizen OS 4.0
    • Ekrāns: Super AMOLED, 1.2 collas, 360 x 360, Corning Gorilla Glass DX+
    • Procesors: Exynos 9110 (10 nm), divi kodoli – 1.15 GHz Cortex-A53, Mali-T720 video apakšsistēma
    • Atmiņa: 4GB, 768MB RAM
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE), NFC
    • GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
    • Sensori: akselerometrs, žiroskops, ECG, barometrs
    • Papildus: IP68 ūdens izturība, MIL-STD-810G, bezvadu uzlāde
    • Izmēri un svars: 39.5 x 39.5 x 10.5 mm, 30 g
    • Cena: ap 250 – 400 eiro atkarīgs no varianta

    Mūsdienīgs dizains

    Samsung šoreiz gājis Apple pēdās. Proti – kad iznāca pirmais Apple Watch, tā vietā, lai imitētu klasisku rokaspulksteni, Apple pārskatīja rokaspulksteņu dizaina līnijas, tad tās vienkāršoja līdz maksimumam un Voila ikonisks rokaspulksteņa dizains bija dzimis! Tikmēr konkurenti centās imitēt Šveices vecmeistaru darbus un pat hronometrus. Tas vainagojās ar milzīgām apmalēm ap ekrānu. Samsung šoreiz līdzīgi kā ābols atmetis liekos apkārtnes rāmjus un citus niekus. Rezultāts – viegls, askētisks, elegants un moderns viedpulksteņa dizains. Kādam varbūt nenopietns šķitīs Watch Active2 kompaktums, taču šauro roku īpašnieki būs pateicīgi, ka izmērs netraucē un nav izbīdītu pogu, kas iespiežas plaukstu virspusē. Jā, apjomīgāki, vecos rokaspulksteņus imitējoši dizaini varbūt arī izskatās vīrišķīgāk, bet laikā, kad ir stilīgi gan pēc darba sporta tērpā apskriet ap kvartālu, gan uzvalkā aiziet uz teātri, šāds dizains šķiet laikmetīgāks. Malacis, Samsung!

    Samsung Galaxy Watch Active2 sāni veidoti no nerūsējošā tērauda (pieejams arī alumīnija variants). Stikls plūstoši savienots ar pulēto rāmi. Apakša tikusi pie pulētas plastmasas, kurā izvietoti sensori. Rāmja labajā pusē ir divi taustiņi. Siksniņas pieejamas veidotas no silikona, metāla vai ādas materiāla. To nomaiņai jāsauc palīgā daiļais dzimums, jo noderēs smalkāki pirkstiņi un nadziņi. Diemžēl, komplektācijā iekļauts tikai viens siksniņu pāris, tādēļ iesaku veikalā uzlaikot īsto. Var gadīties, ka dūšīgākām rokām ar mazās versijas siksniņas būs par mazu, bet mazākām rokām lielās versijas siksniņas jānēsā uz pēdējās iedaļas. Tā nebūtu jābūt, būtu jāvar izvēlēties pulksteņa izmēru, nedomājot par roku apkārtmēru.

    Lielisks ekrāns

    Super AMOLED matrica runā pati par sevi. Viss ekrānā gana labi saskatāms dažādos apstākļos. Tas, ka ekrāns ir apaļš, padara organiskāku rokaspulksteņa pieredzi, bet, kad runa par satura atainošanu, uztveramāk būtu taisnstūra forma. Domājiet paši, vai taisnība ir Samsung, vai Apple. Man pašam tīri labi patīk apaļš viedpulksteņu ekrāns, jo YouTube nebūtu jāskatās pulksteņa ekrānā.

    Ja agrāk rotējošais rāmis ap ekrānu bija Samsung rokraksts, tad šoreiz tas nomainīts pret virtuālu risinājumu. Tas nozīmē, ka šoreiz nav reāla ripa, kas mehāniski jāgriež. Šoreiz tas tiek darīts, velkot pa stikla malu. Vilkšanu pavada neliela vibrācija. Tas protams nav tik patīkami, cik reāla ripa, bet pierast var, turklāt tas ir ērtāk, kā visu laiku braukāt pa mazo ekrānu vertikāli. Organiski tas ir, jo ikonas izvietotas aplī.

    Šķiet, ka vienīgais mīnuss ir ekrāna niecīgie izmēri, jo plašās pulksteņa iespējas prasa, piemēram, teksta ievadi, kas ir super neērta tik mazā ekrānā. Neaizmirstiet par 44 mm versiju.

    Metamies iekšā!

    Ar ko lai sāk? Sāksim ar to, ka, lai lietotu pulksteni, tālrunī vajag vismaz divas aplikācijas, vai Tizen OS augšām un lejām? Ja lietojat Samsung viedtālruni, uzsākt lietot pulksteni ir ļoti viegli. Pat, ja nav aktivizēts zilzobis, aplikācija atrod pulksteni un uzreiz izveido savienojumu. Te gan jārēķinās ar dīvainību – pulksteni gan savienot, gan sinhronizēt vieglāk ir ar Samsung telefoniem. Tas protams ir loģiski no ekosistēmas viedokļa, tomēr nav skaidrs, kādēļ paziņojumi uz pulksteni sāka nākt daudz gausāk, kad nomainīju cita ražotāja viedtālruni? Sadarbošanās ar citu ražotāju viedtelefoniem ir tālu no pilnības. Tiesa gan Apple lietotāji var justies priviliģēti, jo iPhone ar pulksteni sapratās pat labāk kā ar Samsung tālruni. Dīvaini! Par visu pēc kārtas.

    Watch Active2 izmanto Tizen OS 4.0. Operētājsistēma ir viegla un darbojas raiti. Ok, neliela aizture ir manāma atverot aplikācijas, bet tas nemaitā iespaidu. Interfeiss izvietots horizontālos logos. Pa tiem var braukāt, velkot pa ekrānu uz labo un kreiso pusi, vai lietojot jau pieminēto stikla perimetra apļošanu. Mājas ekrāns ir pulksteņa ciparnīca. Varat izvēlēties no 15 instalētajām vai arī meklēt papildus maksas vai bezmaksas ciparnīcas Galaxy Store. Pa kreisi no mājas ekrāna krājas paziņojumi, bet pa labi izvēlnes un  logrīki, kurus kārtot varat gan pulkstenī, gan tālrunī. Pavelkot no augšas, iegūsiet kontrolierus svarīgākajām funkcijām – skaņai, vibrācijai, lidmašīnas, nakts, teātra režīmiem un citām lietām.

    Kamēr liekprogrammām piedrazotajā One UI nav problēmu, ka pulksteņa vadība notiek ar Galaxy Wear aplikāciju, bet aktivitāšu datu uzskaite ar Samsung Health, tikmēr ir mulsinoši, ka citu ražotāju tālruņos jāuzstāda divas aplikācijas. Citi pulksteņi vadīti tiek no tās pašas aplikācijas, kas uzskaita aktivitātes. Un protams, lai darbība būtu pilnīga, nākas instalēt vēl citus Samsung papildinājumus. Grrr…

    Tizen OS strādā raiti, bet nerēķinieties ar plašu pulksteņa aplikāciju skaitu. Patīkami, ka Spotify piedāvā pilnvērtīgu bezsaistes darbību. Tas nozīmē, ka skrējiena laikā telefonu var atstāt mājās, bet Watch Active2 savienot ar austiņām un baudīt mūziku. YouTube nav pieejama oficiāla aplikācija, bet ir pieejams atvasinājums Player4YouTube. Tas gan nemaina faktu, ka, lai atrastu vēlamo klipu, jāmocās ar neērto teksta ievadi. Godīgi sakot, neuzskatu, ka YouTube būtu jāskatās pulkstenī, tādēļ šo par lielu trūkumu neuztveru, bet jūs man droši varat oponēt komentāros.

    Ikdienas darbība

    Ikdienā pulkstenis naski informē par ienākošajiem paziņojumiem. Ja nu kāds paziņojums tomēr nerādās, jāatķeksē konkrētā aplikācija tālrunī. Te gan jārēķinās, ka sekmīgāk Watch Active2 ar to tiek galā, ja lietojat Samsung viedtālruni, citām firmām daži paziņojumi var iet secen. Pulkstenis ļauj atbildēt uz ziņām ar emoji vai sagatavotām veidnēm. Var jau tēlot faķīru un pulksteņa tastatūrā mēģināt atbildēt. Bet šo iespēju nosaukšu par ērtu, kad redzēšu kamieli izlienam caur adatas aci. Pulkstenis ļauj arī atbildēt zvaniem, ja esat telefona zilzoba rādiusā (ja vien nelietojat autonomo eSIM versiju), bet pret šo gan man ir zināmas pretrunas. Grūti izprast mobilā tālruņa pults konceptu, jo vārds mobils nozīmē tik kompakts, ka ir pārvietojams. Tātad es pārvietojamai ierīcei nesu līdzi pulti? OK, ziemas mēnešos ir forši, ja var, nesaldējot rokas, apskatīt WhatsApp ziņas, bet zvanu atbildēšana ir perebors.

    Patīkami, ka korpuss saņēmis gan mitruma, gan triecienu izturību. Ja gribat ietaupīt akumulatoru, tad pulkstenis parādīs laiku, kad sajutīs plaukstas kustību. Pieejams arī vienmēr ieslēgtā ekrāna režīms. Ja runājam par režīmiem, teātra režīms ir patīkams ieguvums gan pašam, gan Sašam, kas izrādē sēž blakus.

    Tomēr ne viss iet kā smērēts. Uzsākot lietot pulksteni, saskarne mani apmācīja veikt ekrāna uzņēmumus. Tā arī netiku gudrs, kā to izdarīt. Nestrādā. Bija reizes, kad pāris aplikācijas nokārās un sporta režīmi iesprūda lādēšanas ripulī.

    Veselā miesā, vesels gars

    Samsung Galaxy Watch Active2 nosaukums jau norāda, ka pulkstenis domāts tiem, kam mīļa izkustēšanās. Pulkstenis uzstājīgi atgādina, ka vajag izkustēties, kaut vai pāris reizes pagriežot torsu. Dažās ciparnīcās pat nosodoši tiek uzskaitīts laiks, kuru esat pavadījis bezdarbībā.

    Pieejams ļoti plašs aktivitāšu uzskaites režīmu klāsts. Pulkstenis reģistrēs: skriešanu, iešanu, riteņbraukšanu, peldēšanu (baseinā un dabā), airēšanas trenažieri, alpīnista soļus, pildbumbu treniņu, atspiešanos, pievilkšanos, eliptisko trenažieri, stieņa un hanteļu cilāšanu, ietupienus, izklupienus, jogu, lēcienus, dažādus presītes vingrinājumus, pilates, plankus un citus. Biju sajūsmā, ka beidzot, kāds pulkstenis, piedāvā tieši planku un presīšu monitoringu. Starp citu, šis pulkstenis prot sinhronizēties ar dažiem Technogym trenažieriem un tādējādi lietotnē redzēsim informāciju arī par darbībām, ko pats pulkstenis nevar iegūt. Piemēram, uzkāpto stāvu skaitu trepju trenažierī.

    Īpaši jāuzteic viedpulksteņa spēja automātiski noteikt kustību. Pat, ja pulkstenis ievibrēsies 10 minūtes pēc pastaigas uzsākšanas, vērā tiks ņemts arī iepriekšējais pastaigā pavadītais laiks. Uzskaitīta tiek gan noietā distance, kas izteikta arī nodedzinātajās kalorijās, gan piefiksēts pulss. GPS ļauj sporta piedzīvojumus atzīmēt kartē. Ja uzdrošināsieties ar pulksteni gulēt, tiksiet pie miega mērījumiem. Jāteic, ka šoreiz kompaktais izmērs ir ļoti piemērots, lai gulēšana ar to nepārvērstu roku kiborgā. Tiesa gan jāteic, ka sensoru darbību par pilnīgu nosaukt nevar. Iegūtie mērījumi ir tikai aptuveni. Tas nozīmē, ka no iegūtajiem datiem varēsiet izlobīt aptuvenu aktivitāšu dinamiku, bet nopietnākiem sportistiem nāksies skatīties nopietnāku viedpalīgu virzienā.

    Par akumulatoru

    Akumulatora darbība ir gana laba. Pulksteni bez problēmām var lietot 2.5 dienas. Tiesa gan šeit viss ir paša rokās. Atslēdzot GPS un paziņojumus, mierīgi var izvilkt pat trīs un vairāk dienas. Toties lādēšana ir mulsinoša. Komplektā iekļautais bezvadu lādētājs ir lēnīgs un šoreiz es nerunāju par lādēšanas ātrumu. Noliekot pulksteni uz tā, paiet reizēm 15 sekundes, kad lādēšana tiek aktivizēta vai atpazīta. Ievēroju, ka lādēšana tiek ātrāk atpazīta, ja pēc uzlikšanas, aktivizē ekrānu. Mulsinoši. Lādētāja magnēti ir pašvaki, reizēm grūti saprast, vai pulkstenis novietots pareizā pozīcijā. Tā arī nespēju pierunāt Watch Active2 saprasties ar tālruņu bezvadu lādētāju. Arī ar Huawei tālruņa reverso uzlādi pulksteni neizdevās uzlādēt. Var jau būt, ka tā strādā tikai ar Samsung flagmaņiem. Vēl var gadīties, ka man tikusi versija, bez šiem labumiem, jo, kā jau teicu, Watch Active2 modeļu jūklī var apmaldīties.

    Nobeigumā

    Nekad tā īsti neesmu jūsmojis par gudrajiem rokas pulksteņiem. Tomēr Samsung Galaxy Watch Active2 atstājis lielisku iespaidu. Pulksteņa dizains ir mūsdienīgs. Atsakoties no liekām detaļām, iegūts askētisks, stilīgs dizains, kas izpilda visas šī gada dizaina tendences. Šāds koncepts gana labi spēj turēties pretī Apple Watch.

    Kādam var neiet pie sirds kompaktais izmērs, bet man tieši tas šķiet priekšrocība. Proti, pulkstenis netraucē ikdienā, bet ir pietiekams, lai apskatītu ienākošās ziņas, aktivitātes vai pārslēgtu mūziku. Ekrāns ir lielisks un akumulatora darbība pietiekoša.

    Ja Watch Active2 lietosi ar Samsung vai Apple tālruņiem problēmu nebūs, bet ar citiem ražotājiem darbība nebūs ideāla. Tizen veiksmīgi izstrādāto aplikāciju skaits nav iespaidīgs, bet teikšu godīgi – neredzu nepieciešamību pulkstenī pārspīlēt ar aplikācijām. Piemēram, YouTube skatīšanās pulkstenī ir absolūti nebaudāma, bet, kāpēc tas vispār būtu jādara? Telefons ir mazākais ekrāns, kādā vajadzētu skatīties video. Pulksteņa, gredzena vai brošas ekrāni nav un nebūs piemēroti šādām izklaidēm.

    Tomēr pulkstenis apmierina lielāko daļu vajadzību. Samsung centies iet zelta vidusceļu un izdabāt visiem. Kā saka, kas der visam neder… Nē, šoreiz tiešām viedpulkstenis apmierinās plašu lietotāju loku. Jā, nopietniem sportistiem mērījumi nebūs apmierinoši, bet ikdienas skrējējiem viss būs kārtībā.

    Droši iesaku Samsung Galaxy Watch Active2 likt zem Ziemassvētku eglītes!

    Patika

    • Kompakts, askētisks, mūsdienīgs dizains
    • Lielisks ekrāns
    • Labi strādā automātiskā aktivitāšu reģistrēšana
    • Akumulatora darbība

    Nepatika

    • Vidēji akurāti mērījumi
    • Sadarbība ar citiem ražotājiem ir tālu no ideālas
    • Lādētājam pašvaki magnēti

    Pārsteidzoši elegants un spējīgs. Apmierinās lielāko daļu lietotāju vēlmju.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains un korpuss
    9
    Ekrāns
    10
    Programmatūra
    8
    Veiktspēja
    8
    Akumulators
    9
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    22 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    26.11.2019 17:09

    Es gan neiesaku Samsung Watch izmantot, ja ir nopietnāki plāni pret Health aplikāciju un tur uzkrātajiem datiem. Pulkstenis ar Health aplikāciju sinhronizējas neregulāri un bieži vien tikai tad, kad pats to atver. Savukārt, ja no 18:00-01:00 nebūsi ne reizi atvēris aplikāciju un nosinhronizējis esošās dienas datus, tad 01:00 sinhronizēsies tikai jaunās dienas dati. Jeb no 18:00-00:00 dati vienkārši pazūd. Samsūda Health aplikācija nesaprot kā tas ir – sazināties ar pulksteni un sinhronizēt datus. Health aplikācija māk tikai lejuplādēt aktuālās dienas datus. Nelejuplādēji datus pirms pusnakts iestāšanās – pats vainīgs.
    Sorry, not sorry. Programmatūrai vēl ir ko augt, lai to varētu uzskatīt par fitnesam derīgu pulksteni.
    Visādi citādi skaists un lielisks.
    LMT aiznesu atpakaļ 2 pulksteņus un saņēmu pilnu naudas atmaksu. Samsungs atzina vainu.

    Kursors.lv
    26.11.2019 17:17
    Reply to  trel

    Hmm, vai tiešām tā ir visu šo ierīču darbības specifika vai tikai kaut kādu atsevišķu pulksteņu/telefona gļuks? Parasti pulksteņi prot uzkrāt datus par vairākām dienām un tad šo visu informāciju augšuplādēt uz telefonu vai tīmekļa servisu. Jebkurā gadījumā paldies par atsauksmi.

    trel
    26.11.2019 19:26

    Iphone SE, Iphone 6S, Iphone 8, Iphone XS, Iphone 11 Pro, Sony Xperica Compact, Huawei kaut kāds un t.t. Problēmu ar softu bija vairāk nekā kaifa no telefona. Katrs apdeits atnesa savus brīnumus. Viens apdeits samazina baterijas darbības laiku uz pusi, cits uzkarina telefonu pie katra trešā zvana. Es no savas un daudzu draugu pieredzes varu teikt tikai to, ka neizmantotu Samsung pulksteņus sasaistē ar ne-Samsung telefoniem.
    Tiešām neheitoju Galaxy watch sēriju, bet nu softa problēmas ir ļoti daudz. Kā jau iepriekš minēju – ir atdoti vairāki pulksteņi pa garantiju un Samsungs visos gadījumos ir atdevis naudu. Varbūt pēc laika spēs sagatavot kvalitatīvu un stabilu softu pulkstenim un telefona aplikācijām, lai tas viss strādātu kā tam jāstrādā. Šobrīd sajūta, ka lietoju v.07 beta vai CR versiju.
    Ja ir tāds fakts, ka pulkstenis, kurš nav, piemēram, 3 dienas redzējis telefonu, nespēj nosūtīt šo 3 dienu datus telefonam, kad ir laimīgā atkal satikšanās, bet tikai aktuālās dienas datus, tad tur nav vaina ne telefonā, ne pulksteņa tehniskajā specifikācijā. Tur ir problēma softā.
    Ļoti ceru, ka viņi tiks galā ar softu un tad varbūt atkal riskēšu izmēģināt Watch sēriju.

    Kursors.lv
    26.11.2019 19:37
    Reply to  trel

    O, man patīk viena nianse, ko pateici šajā komentārā un kurai es pats piekrītu. Apple pasaulē, ja vien mums nevajag kaut kādu sūro sporta pulksteni, loģiskā izvēle ir tikai un vienīgi Apple Watch, tad līdzīgi ir arī ar Samsung ierīcēm. Samsung viedpulksteņi vislabāk sadarbojas tieši ar Samsung telefoniem. Cik ir mēģināts sapārot ar aifoniem vai citiem Android telefoniem, vienmēr ir bijuši mazāki vai lielāki gļuki.

    Disel
    26.11.2019 19:46

    Ir tāds “knifiņš” ko reti kāds zin – savienojot samsung wačus, kuriem ir sarunas iespējas ar apple, pēc wear app savienojuma jātver Bluetooth iestatījumi, kur būs redzamas divas wach ierīces ar vienu s/n. Vienai ierīcei jau jābūt pārī no wear app, otru redzamo jāsavieno manuāli! Pēc šīm darbībām problēmas ar atkārtotu ne-savienojumu, sms, ne-sinhronizācijām praktiski izzūd! Nu jā 100% viss strādā tikai ar samsung telefoniem ar pārējiem 95-99%

    Kursors.lv
    26.11.2019 21:49
    Reply to  Disel

    Paldies!

    freelifelv
    26.11.2019 22:57
    Reply to  Disel

    Nav nekāds jaunums. Turklāt, Active sērijai (ne parastajiem Watch), šādas 2 BT savienojumu opcijas neparādās.

    Tomiņš
    26.11.2019 18:29
    Reply to  trel

    Tas, iespējams, ir kāds ražotāja brāķis. Lietoju Samsung galaxy watch 2 (44mm) kopā ar Huawei telefonu un nav bijušas problēmas sinhronizējot datus par vairākām dienām.
    Savā ziņā man pat patīk, ka sinhronizācija ar telefonu notiek tikai tad, kad es to gribu. Tas nerada liekus fona procesus telefonā.

    Čiekurs
    26.11.2019 20:23

    Vizuāli izskatās, ka šim modelim varētu viegli iznīcināt ekrānu, jo tas ir tuvu korpusa malai, kur to nekas nepasargā. Kā tur ir?
    Lietoju 645 Garmin, kurš bieži piedzīvo ekstrēmus apstākļus un labi noder stingrā apmale.
    Par akumulatora darbības laiku, 2-3 dienas tik un tā šķiet daudz par īsu šāda veida ierīcēm. (Lai gan ticu, ka tik drīz nekas nemainīsies)

    Edgars Briedis
    29.11.2019 09:40
    Reply to  Čiekurs

    Tā arī ir! Sieva ejot drusku noglāstīja ar roku mūra mājai stūri – stikliņš ne tikai saplīsa malā, bet pat atdalījās. Šim labs aizsargstikls ir must have lietiņa.

    Par Garminu – dod pieci! Arī manam 645 apmale ir kā ar smilšpapīru nobraukāta, toties nevienas skrambas ekrānam. Bet štrunts par švīkām, sporta pulktenim tas piestāv :)

    freelifelv
    26.11.2019 23:03

    Watch Active līdz šim novērotas 3 problēmas – stikls nežēlīgi skrāpējas, to nepasargā grozāmā ripa, kā “parastajiem” Watch (42/46mm). Nākamais, ja ņem versiju ar silikona siksniņu, tā nobružājas pāris nedēļu laikā, un jau atkal – Watch sērijai (bez Active) tās bija daudz pamatīgākas. Trešais – nestabila darbība ar iOS. Ja Watch parastais pēc abu BT savienojumu akceptēšanas viss strādāja kā vajag, tad ar Active/Active 2 ir novērotas vairākas mistiskas problēmas – zvani pienāk, bet sms nē, nesinhronizējas dati, zūd savienojums utt.
    Skaistas mantiņas, bet brīžiem besī :D
    UztaiBsiet apskatu par Fossil un Huawei Watch GT2 ;)

    romaxsoft
    27.11.2019 07:36

    Diemžēl, ar šo pulksteni (40 mm, LTE) draudzība nesanāca, atšķirībā no Galaxy Watch 46mm. Pats ļaunākais – nestabilā baterijas darbība. Ar izslēgtu automātisko treniņu noteikšanu, GPS, AOD, spilgtumu 2 un pat atvienotu BT pulkstenis regulāri no 100% līdz 1% mēdza izlādēties dažu stundu laikā. Arī ļoti nepatika Samsung uzlabojums WiFi tīklu sinhronizācijā – Galaxy Watch sinhronizē arī paroles, bet Active 2 tās jāievada pulkstenī un kodējums diemžēl atšķiras…

    Aldis Butlers
    29.11.2019 08:20

    Vērtējums augsts, bet komentāri joprojām baisi, un produkts nepārliecina. Pirms gada daudz meklējos pēc gudra vai pusgudra pulksteņa un paliku pie Garmin Vivomove dēļ trīs vai vismaz diviem aspektiem – pieņemama dzīvotspēja ar 1 uzlādi, viss cits joprojām bija neglīts, gudro pilksteņu funkcionalitāti nevajag un nav jēgas, ja pulkstenis ir izsledzies. Gudrais varētu būt stipri racionālāks gudrajā mājā.

    Virtuālais Gebelss
    30.11.2019 13:19

    Ha…Sieva šo draņķi nopirka. Izlādējas pa pusi dienas, salīdzinot mans Huawei Watch darbojas bez vienas dienas, divas nedēļas. Atdeva atpakaļ, pārinstalēja programmatūru, kaut ko paskatījās un atdeva, bet nu tāpat pilnu dienu neizvelk.

    Edgars Briedis
    30.11.2019 20:20

    Par daudz spaida :)

    11.01.2020 02:44

    man gan pulkstenis darbojās viss ka nākās man ir lt versija . es apmierinu

    Iveta Siliņa
    06.02.2020 09:55

    sakiet, vai Pay funkciuja darbojas šim pulkstenim?

    Kursors.lv
    06.02.2020 09:59
    Reply to  Iveta Siliņa

    Nē, nevajadzētu būt, jo Latvijā oficiāli vēl nedarbojas ne Samsung Pay, ne Google Pay maksājumi.

    Renars
    05.08.2020 22:07

    Nopirkam pilnigi jaunu watch active 2 pie max uzlades 4h tur baterija, nevar saprast, kas par vainu. P. S. Ar e-sim

    Marite
    05.09.2020 21:25

    Mans pulkstenis jau mani arì ir mazliet pievīlis,runājot pa telefonu sarunas laikā pārslēdzas uz pulksteni,un telefonā klusums,ne katru reizi,bet bieži. Bija remontā,it kā nomainīja mātes plati,bet vienalga tas pats atkārtojas :(

    Reklāma
    Pārsteidzoši elegants un spējīgs. Apmierinās lielāko daļu lietotāju vēlmju. Samsung Galaxy Watch Active2 apskats