Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli: “Galaxy AI” funkcijas nonāks arī “Samsung” 2022. un 2021. gada ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Marta beigās pie mākslīgā intelekta (MI) funkciju pakas “Galaxy AI“, ko “Samsung” prezentēja līdz ar “Galaxy S24″ sēriju, tika arī “Galaxy S23″ viedtālruņu sērija. Baumoja, ka šīs funkcijas varētu saņemt arī “Galaxy S22” sērija. Tagad “Samsung” oficiāli apstiprinājis, ka “Galaxy AI” iespējas tik tiešām saņems arī 2022. gadā prezentētie flagmaņi – gan viedtālruņi, gan planšetes,- kā arī dažas 2021. gada ierīces.

    Kompānija atklājusi, ka MI funkcijas saņems: “Galaxy S22” sērijas viedtālruņi, “Galaxy Fold4” un “Galaxy Flip4” salokāmie tālruņi, kā arī “Galaxy Tab S8″ planšetdatoru sērija. Tāpat pie jaunajām iespējām tiks “Galaxy S21” viedtālruņu sērija, kā arī “Galaxy Fold3″ un “Galaxy Flip3” salokāmie telefoni. “Galaxy AI” būs daļa no “One UI 6.1” atjauninājuma šīm ierīcēm un ietvers pilnu iespēju klāstu: “Circle to Search”, “Chat Assist”, “Interpreter”, “Live Translate”, “Note Assist”, “Transcript Assist”, “Browsing Assist”, “Generative Edit”, “Edit Suggestion” un MI ģenerētas ekrāna tapetes.

    Reklāma

    “Samsung” informējis, ka atjauninājumu augstāk minētās ierīces saņems sākot ar maija sākumu. Kompānija arī apstiprinājusi, ka “Galaxy AI” funkcijas bez maksas varēs izmantot līdz 2025. gada beigām. Šobrīd nav skaidrs, kas notiks pēc tam – kuras funkcijas būs pieejamas par maksu, kāda būs abonementa cena utt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma